Znacie jakieś konkretne zarzuty wobec tego Petermana? Bo mi to trochę śmierdzi
-
-
CRACOVIA CLJ
Jeśli nie ma drugiego dna, a powodem pojawienia się transparentu "Peterman won z Cracovii", są starania nowego koordynatora Akademii mające na celu uporządkowanie kwestii pomiędzy AMC, a MKS to naprawdę przykro, że takie hasło pojawiło się na Stadionie.
Wreszcie w Akademii MKSu po latach zaniedbań są osoby, które z mniejszym lub większym powodzeniem próbują posprzątać tę stajnię Augiasza i widać, że chyba nie wszystkim się to podoba (dlaczego to można się tylko domyślać).
Wielka szkoda, że nawet w tak szlachetnej kwestii jak wychowywanie młodych piłkarzy Pasów, dialog i wspólne dbanie o dobro Cracovii, zostały zastąpione prymitywnymi hasłami, zarezerwowanymi do tej pory dla największych szkodników tego Klubu.
Najwięksi szkodnicy to akurat mogli liczyć na wsparcie
- Edytowany
[quote]#post1592673 Znacie jakieś konkretne zarzuty wobec tego Petermana? Bo mi to trochę śmierdzi [/quote]
Skąd możemy znać jak dopiero Kajak po meczu napisał kto to wogole jest. Dziwna sprawa ...
- Edytowany
Czyli w skrócie nowa płachta odnosi się do tego, że czyjś synek malowacza prześcieradeł dostał wylotkę za zbyt słabe umiejętności ?
Czy do tego , że czyści się struktury i ktoś straci finansowo?
Kabaret.
Taką to właśnie jesteśmy jedną rodziną pasiastą... Właśnie sobie wyobrażam,jakby to środowisko się wzięło za odnowę po Comarchu 🙂
Widzę że już wszyscy wszystko wiedzą, a przynajmniej tak się wszystkim wydaje. Na pewno chodzi o "czyjegoś" syna. Wyjmuję popcorn.
T., który niszczył Akademię i sport młodzieżowy nie doczekał się prześcieradła, a teraz akcja przeciwko komuś, o kim większość na tym forum nie ma zielonego pojęcia. Ciekawe, też łapię za popcorn. A synalek dalej biega w koszulce pasiastej. Wielkie nie dla nazwiska T. przy Kałuży.
Poza tym Na ostatnim meczu z tego co widziałem w galerii pozdrowień różnorakich brakowało pozdrowień do szpitala dla Janusza, dziwna sprawa ...
[quote]#post1592711 Widzę że już wszyscy wszystko wiedzą, a przynajmniej tak się wszystkim wydaje. Na pewno chodzi o "czyjegoś" syna. Wyjmuję popcorn.[/quote]
Napisz dokładnie o co chodzi na kurwę tabisza nic nie namalowano .
Wiesz Wrzo. Jak się wiesza transparent mocno anty przeciwko osobie o której istnieniu pewnie <50 osób na stadionie wiedziło to bez wyjaśnienia ani rusz.... a jak ich nie ma to będą plotki/podejrzenia. Tak to już jest.
Zwłaszcza, że to jest to samo miejsce na którym wisiało "MUREM ZA PROBIERZEM" :D
Napisałem dwa słowa o tym na blogu jeśli to kogoś interesuje.
Podnoszę temat dlatego, że przesieradla na stadionie działaj na mnie obecnie wręcz przeciwnie do zamierzonych celów autorów. Do tego jestem zmęczony chujołapami. Jeśli na stadionie wisi szmata z poparcie to znaczy że to szkodnik, jak szkalujaca znaczy że działa dobrze. Tak to na ten moment niestety teraz wygląda.
Oczywiście w klubie musi być grupa trzymająca władzę. Ale trochę za dużo prywaty w ostatnim czasie na kartach wg mnie. Przestały nasze przesieradla faktycznie oddawać ducha kibiców wg mnie. To że większość ludzi na stadionie słabo się orientuje w sprawach to jedno, ale to że głos przesieradel nie jest głosem ludzi którzy trochę siedzą w tematach to druga strona medalu i realny problem wg mnie.
Ale z drugiej strony trzeba się zastanowić jakie to wszystko ma przełożenie na codzienność i spuścić zasłonę milczenia. Tak czy siak czeka nas jakiś przewrót i to ostatecznie jest czymś co wyciągnie nas z marazmu
4 dni później
Z Widzewem w Rącznej 5-3 (z tym ,że było już 5-1)
Gratulacje.
https://dziennikpolski24.pl/ostre-strzelanie-w-meczu-juniorow-cracovii-z-widzewem-lodz/ar/c2-18042411
Jedną z bramek zdobył Pestka, takie deja vu:) czyżby młodszy brat Kamila?
Tak , młodsza Pestka .😉
Mam nadzieję że coś się zmieni w klubie bo profesor nie liczył się że zdaniem nikogo co se zaplanował to robił
Np rozwiązanie rezerw
Gnębienie zawodników którzy mu nie pasowali czy to z powodu menagerki czy że myśleli inaczej niż on
Bo od kilku lat nikogo nie wyprodukował
Tu pytanie , kto , profesor czy jego chujoł.p ?
Od kilku lat nikogo nie wyprodukował? To trochę śmiesznie brzmi, bo Rakoczy, Myszor, Śmiglewski, Rózga dopiero co grali w CLJ. A w obecnej 1 drużynie jest jeszcze paru, z których będą ludzie. Ale najwyraźniej to nie są ci, których chciałby wypromować Tuczek.
Jak będziemy ich prowadzić tak, jak Myszora, to wiele na nich nie zarobimy. Czy klub nie może rozmawiać z młodymi i sugerować im menedżerów?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)