[quote]#post1523019 [quote]#post1523015 [quote]#post1523013 Dejże Michołku spokój, młoda godzina, a ty już po whisky?[/quote]
To samo pomyslalem, ze Michal dzis wczesnie siadl do kielona i nadaje z Wielizcki ;)[/quote]
Patrz, a mówią że gentleman nie pije przed południem 😂
[/quote]
Dżentelmen nie.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote]#post1523019 [quote]#post1523015 [quote]#post1523013 Dejże Michołku spokój, młoda godzina, a ty już po whisky?[/quote]
To samo pomyslalem, ze Michal dzis wczesnie siadl do kielona i nadaje z Wielizcki ;)[/quote]
[/quote]
Pije pije ...tylko nie patrzy na zegarek 😂
[/quote]
Dobrze Kolega napisał - dżentelmen .
- Edytowany
[/quote]
Gentleman nie pije, ale co to ma do Michasia?
Edit
Zauważyłem, że byłem czwartym, któremu to przyszło do głowy. Coś musi być na rzeczy :)
[quote]#post1523027
Zatem wrócimy do tematu w przyszłym sezonie. Mam nadzieję że poczekasz na to pod tym samym nickiem 😀 [/quote]
Spokojnie to konto ma już prawie 13 lat, a moje teorie zostaną zweryfikowane jak piszesz w przyszłym sezonie :)
No to mamy przechlapane... Tak że proszę tu się z niczego nie cieszyć!
Właściwie to wypada przypomnieć, że wszyscy mamy nieuchronnie przechlapane, jak to mówił ks. Rydzyk na jakichś rekolekcjach: "Bo wszyscy pomrzemy, ja być może również!".
[quote]#post1523074 Spokojnie to konto ma już prawie 13 lat, a moje teorie zostaną zweryfikowane jak piszesz w przyszłym sezonie :)[/quote]
Ty się lepiej martw swoją lampucerą za stolycy, bo jest szansa, że w końcu spadniecie.
Czyli założyłeś konto i 13 lat czekałeś żeby z nami podyskutować? W międzyczasie spadliśmy z ligi, awansowaliśmy, wygrywaliśmy debry, kompromitująco przegrywaliśmy derby, wygraliśmy PP, wygraliśmy SP, bojkoty, protesty i wiele wiele innych ale stwierdziłeś że najlepszy moment na "wejście na forum" jest by uświadomić nas że te dwa znakomite mecze to zasługa tylko i wyłącznie Probierza i jego paliwa? Szkoda że sam z tego paliwa nie potrafił korzystać. I szkoda że Ty jednak kilka lat więcej nie poczekałeś, może być coś mądrzejszego wymyślił.
Psujecie humor podbijając ogrodniczy watek z samego rana😜
[quote]#post1522988 Szkoda że pan Jacek nie ma takich uprawnień i możliwości jak Probierz .
Musi także zwracać uwagę i pilnować się by nie popełnić błędów z poprzedniego okresu trenowania Cracovii .Koniecznie utrzymać równowagę pomiędzy siłą a świeżością .[/quote]
I utrafić z forma na jak najdłuższą część rozgrywek- na cała rundę będzie trudno.!
[quote]#post1522908 Z drugiej strony to on ich sprowadził i przez te 4.5 roku ani jednych przygotowań nie zawalił nam. Jeśli chodzi o kwestie taktyczne to tutaj bym upatrywał się klęski. Dodatkowo kwestie mentalne, czyli porażki w najważniejszych meczach, No może prócz PP ale tez mieliśmy dużo szczęścia bo cwele wystawili rezerwy a Lechia dostała czerwień w końcówce.
Probierz nie jest ani tak zły jak pisze się na tym forum ani tak dobry jak uważa np Boniek czy część kumpli dziennikarzy .
W skali Ekstraklasy takei 6/10[/quote]
Bez przesady, cieszyć się z tego, że z około 50 sprowadzonych przez ogrodnika w ciągu tych 5 lat, 4 czy 5 jako tako potrafi grać w piłkę to lekka przesada. Zresztą rynek zweryfikował jego umiejętności, wolna była legia, Reprezentacja, teraz gts i tylko ostatni w tabeli BBT miał chwilę słabości ale szybko się zreflektował. Jakoś nikt z zagranicy nie "rzucił" się na najlepszego celebrytę wśród trenerów 😂 😂.
Jak jest taki dobry w tworzeniu paliwa to może go Orlen zatrudni.
Orlen na razie korzysta ze swojego dawnego pracownika ;)
Idzcie w chuuuuuj z tym Cyganem, na szczęście go już nie ma i mam nadzieje, że nigdy więcej nie będzie!
Rzygać mi się chce, jak ciągle o nim słysze.
To co zamykamy?
Eee nie.... jeszcze wiele kwiatkow wyjdzie z cyganskiego worka klamst i dziadostwa...
@koziołek#3702 Jak dla mnie, temat w kosmos! Niech się Marsjanie martwią co z nim zrobić 😉
Temat do zamknięcia - szkoda słów
Przed zamknięciem ciekawostka statystyczna.
Probierz jest jednak medialną bestią.
Ten temat ma... Milion osiemset tysięcy wyświetleń :O
- Edytowany
Jakim zamknieciem, to jest wielu tak potrzebna latryna coby uleczyc niestrawnosc jakiej sie nabawilismy przez 5 lat rzadow Slonca polskiej mysli szkoleniowej.
To dlugi proces.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)