Ciekawe ile Jacuś trofeów wstawi do gabloty. Z tego co mówi Niemczycki to za Jacka Zielińskiego trenują "mądrzej". W języku polskiej piłkarza oznacza to nic innego jak lżejszy trening. Wychodzi mi na to, że paliwa po Probierzu powinno jeszcze na ten sezon wystarczyć, a od lata powinien zacząć się typowy dla Zielka powolny zjazd.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote]#post1522949 Ciekawe ile Jacuś trofeów wstawi do gabloty. Z tego co mówi Niemczycki to za Jacka Zielińskiego trenują "mądrzej". W języku polskiej piłkarza oznacza to nic innego jak lżejszy trening. Wychodzi mi na to, że paliwa po Probierzu powinno jeszcze na ten sezon wystarczyć, a od lata powinien zacząć się typowy dla Zielka powolny zjazd.[/quote]
Daj mu tyle czasu co dostał Cygan, to na pewno coś wstawi.
Już nie mówię nawet o kasie na transfery/ponad 50 zawodników przez cztery lata/ i poparciu pięterka.
A co do paliwa, to akurat znawcy tematu twierdzą, że mamy prawdziwych fachowców od tego.
Też to chciałem napisać. Jeśli głónym problemem Zielińskiego jest to, że piłkarze lubią jego treningi to daj nam Boże więcej takich problemów. Od przygotowania fizycznego mamy specjalnego fachowca i nie sadze by pan Jacek mu w tym przeszkadzał. Oby tylko nikt nam tego gościa od fizycznego przygotowania nie podebrał.
[quote]#post1522949 Ciekawe ile Jacuś trofeów wstawi do gabloty. Z tego co mówi Niemczycki to za Jacka Zielińskiego trenują "mądrzej". W języku polskiej piłkarza oznacza to nic innego jak lżejszy trening. Wychodzi mi na to, że paliwa po Probierzu powinno jeszcze na ten sezon wystarczyć, a od lata powinien zacząć się typowy dla Zielka powolny zjazd.[/quote]
WNR marny prowokatorze.
[quote]#post1522950
Już nie mówię nawet o kasie na transfery/ponad 50 zawodników przez cztery lata/ i poparciu pięterka.
[/quote]
Tyle czasu na pewno nie dostanie, bo trenerzy z lekkimi treningami nie pracują w klubach dłużej niż 2 lata.
Probierz, Papszun, Brosz, Stokowiec, czy Runjaić słynną z twardej ręki i stąd potrafili się utrzymać nawet do 4-5 lat na jednym stanowisku.
Dlatego szkoda, że najlepszy dla Jacka Zielińskiego okres przypada w sezonie, gdzie już nic nie zostało do wygrania...
[quote]#post1522913 Wszystko super ale nie umniejszaj wygranej w PP - jakie k... rezerwy? Legia wystawiła pierwszy skład, zobacz sobie na 90minut. A czerwień dla Lechii miała znaczenie oczywiście, ale nie uważam żeby determinowała wynik tego meczu, byłoby nam trudniej, ale myślę że akurat tamtego dnia by nas nie ugryźli[/quote]
5 zawodników z 2 składu grało.
Muzyk ,Rocha, cholewiak, slisz i z tego co pamietam wieteska tez nie był nr 1 jakos .
Nie umniejszam PP bo dałem to jako argument za probierzem, po prostu mieliśmy mega okoliczności ku temu żeby wygrac PP a po półfinale z Legia graliśmy mecz ligowy z nimi i wynik tez możesz sobie spr na 90 minut. Legia tym meczem zaklepała spbie MP wiec oszczędzali się na PP. To tylko fakty, bez personalnego ataku jak co
Muzyk bronił w meczu z Lechem przed naszym meczem również, Cholewiak i Rocha byli w rotacji wtedy normalnie, u nas nie było np. Jablonskyego, czy Lusiusza którzy byli w pierwszym składzie. Mocno naciągane że niby Legia grała w rezerwowym skłaldzie. W stosunku do tego meczu o którym wspominasz były dwie zmiany w skąldzie Cierzniak wrócił do bramki i Antolic zagrał za Slisza
[quote]#post1522967 [quote]#post1522950
[/quote]
Tyle czasu na pewno nie dostanie, bo trenerzy z lekkimi treningami nie pracują w klubach dłużej niż 2 lata.
Probierz, Papszun, Brosz, Stokowiec, czy Runjaić słynną z twardej ręki i stąd potrafili się utrzymać nawet do 4-5 lat na jednym stanowisku.
Dlatego szkoda, że najlepszy dla Jacka Zielińskiego okres przypada w sezonie, gdzie już nic nie zostało do wygrania... [/quote]
Z twardej reki słynie również Petr Hyballa, który nie do końca się potrafi utrzymać.
Reszta co napisałeś, to gdybanie, może tak będzie a może nie. Na dzień dzisiejszy to dyskusja czysto akademicka
Szkoda że pan Jacek nie ma takich uprawnień i możliwości jak Probierz .
Musi także zwracać uwagę i pilnować się by nie popełnić błędów z poprzedniego okresu trenowania Cracovii .Koniecznie utrzymać równowagę pomiędzy siłą a świeżością .
Ręce opadają jakich głupot się naczytałem wchodząc w ten wątek. Puchar Polski zdobyty fartem bo w Legii brakowało 3 piłkarzy a Lechia dostała czerwień. Pierdolenie, byliśmy lepsi i zamykam temat.
Myślałem że większej głupoty dzisiaj nie przeczytam a tu chwilę później ktoś pisze że obecna gra Cracovii to zasługa "paliwa po Probierzu"....nosz kyrwa nie mogę...
[quote]#post1522988 Szkoda że pan Jacek nie ma takich uprawnień i możliwości jak Probierz .
[/quote]
A jakie to uprawnienia i możliwości miał Probierz? Według różnych źródeł 8-11 budżet w ESa i zrobienie 4 miejsca, PP i SPP to taka tragedia?
Myślicie, że Cabrera z Hernandezem odeszli, bo Probierz ich nie chciał czy dlatego, że Tabisz/Filipiak nie dał kasy na podwyżki?
Jakie ? A choćby możliwości transferów , co zaowocowało przez te ponad cztery lata wagonami zawodników przychodzacych i odchodzacych z klubu .
Żeby inie było. że tylko krytykuję zdobycie PP oraz SP pamietam i pamietał będę . Choc moim zdanie to zdecydowanie za mało .
[quote]#post1523009 [quote]#post1522988 Szkoda że pan Jacek nie ma takich uprawnień i możliwości jak Probierz .
[/quote]
A jakie to uprawnienia i możliwości miał Probierz? Według różnych źródeł 8-11 budżet w ESa i zrobienie 4 miejsca, PP i SPP to taka tragedia?
Myślicie, że Cabrera z Hernandezem odeszli, bo Probierz ich nie chciał czy dlatego, że Tabisz/Filipiak nie dał kasy na podwyżki?
[/quote]
A skąd ty się fanboju wziąłeś? Wracaj do tej norki z której wypelzles
Dejże Michołku spokój, młoda godzina, a ty już po whisky?
[quote]#post1522957 [quote]#post1522949 Ciekawe ile Jacuś trofeów wstawi do gabloty. Z tego co mówi Niemczycki to za Jacka Zielińskiego trenują "mądrzej". W języku polskiej piłkarza oznacza to nic innego jak lżejszy trening. Wychodzi mi na to, że paliwa po Probierzu powinno jeszcze na ten sezon wystarczyć, a od lata powinien zacząć się typowy dla Zielka powolny zjazd.[/quote]
WNR marny prowokatorze.[/quote]
Jakie Reymonta psychologu 😀
Raczej do Bytomia
[quote]#post1523013 Dejże Michołku spokój, młoda godzina, a ty już po whisky?[/quote]
To samo pomyslalem, ze Michal dzis wczesnie siadl do kielona i nadaje z Wielizcki ;)
[quote]#post1523015 [quote]#post1523013 Dejże Michołku spokój, młoda godzina, a ty już po whisky?[/quote]
To samo pomyslalem, ze Michal dzis wczesnie siadl do kielona i nadaje z Wielizcki ;)[/quote]
Patrz, a mówią że gentleman nie pije przed południem 😂
[quote]#post1523019 [quote]#post1523015 [quote]#post1523013 Dejże Michołku spokój, młoda godzina, a ty już po whisky?[/quote]
To samo pomyslalem, ze Michal dzis wczesnie siadl do kielona i nadaje z Wielizcki ;)[/quote]
Patrz, a mówią że gentleman nie pije przed południem 😂
[/quote]
Mogl zaczac po 12 i szybko nadrobic stracony poranek
[quote]#post1523004
Myślałem że większej głupoty dzisiaj nie przeczytam a tu chwilę później ktoś pisze że obecna gra Cracovii to zasługa "paliwa po Probierzu"....nosz kyrwa nie mogę...[/quote]
Zauważ, że nawet trenerski Dyzma jak Mamrot przejmując Jagiellonię po Probierzu był w stanie zrobić wicemistrzostwo. Dlatego wielki żal, że Zielu nie zastąpił depresanta w czerwcu tylko listopadzie kiedy już było po ptokach. W przyszłym sezonie już nie będzie niestety efektu WOW.
[quote]#post1523024 [quote]#post1523004
Myślałem że większej głupoty dzisiaj nie przeczytam a tu chwilę później ktoś pisze że obecna gra Cracovii to zasługa "paliwa po Probierzu"....nosz kyrwa nie mogę...[/quote]
Zauważ, że nawet trenerski Dyzma jak Mamrot przejmując Jagiellonię po Probierzu był w stanie zrobić wicemistrzostwo. Dlatego wielki żal, że Zielu nie zastąpił depresanta w czerwcu tylko listopadzie kiedy już było po ptokach. W przyszłym sezonie już nie będzie niestety efektu WOW.
[/quote]
Zatem wrócimy do tematu w przyszłym sezonie. Mam nadzieję że poczekasz na to pod tym samym nickiem 😀
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)