O co chodzi z tym Murem za Probierzem?Poszedł siedzieć?
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote='crazy-krokos' pid='1499938' dateline='1628342029']
[/quote]
Jeszcze nie, ale pójdzie.:)
[quote="crazy-krokos" pid='1499938' dateline='1628342029']
[/quote]
Jakby poszedl siedziec to bylo by Probierz za murem... a tak.. cygan zrobil sobie transparent sponsorowany ze jednak go ktos w klubie czy na trybunach dalej wspiera i wierzy w jego zayebistosc i nieomylnosc...
Brązowe Nosy wyniuchały w prezesowej rzyci, że nic tak nie uszczęśliwi jego wysokości jak wsparcie trybun dla pierwszego zderzaka, zwanego potocznie trenerem, więc wysmarowali i wywiesiłi transparent hańby ze wspomnianym hasłem
[quote='naki' pid='1499896' dateline='1628327005']
Niebawem czeka nas 6 wyjaydowych meczow z rzedu. Oceniam nasz aktualny potencjal na 3-4 pkt + mecz z betonami i jaga - to moze jeszcze 2-3 pkt. Czyli po 11 kolejkach mozemy zakladac, ze na koncie uzbieramy jakies w sumie 7-8 pkt... haha
Bez faktycznych wzmocnien, czeka nas taki sam sezon jak za czasow Kafarskiego. I na to sie zanosi. Wiec wszystkim super optymistom oznajmiam, ze z tym skladem i trenerem bedziemy walczyc do ostatniej kolejki o utrzymanie. I nic wiecej. Nie ma u nas zadnej jakosci. Za chwile dwojka stoperow uzbiera po 4 zolte kartki i nie wiem kim wtedy niby mamy grac...nic sie nie sklada...
[/quote]
Nie do końca się z tym zgodzę. Według mnie będziemy zdegradowani na długo przed ostatnia kolejka.
Czy coś wynika z tego, że Probierz bierze "na klatę" katastrofalne transfery, nędzne przygotowanie do sezonu, wreszcie beznadziejną grę (jak można w całym meczu nie mieć ani jednej sytuacji bramkowej, strzału).
Otóż nic nie wynika. Dalej ma nas kibiców i dziennikarzy w d.pie. Bufoniarz.
Gdyby miał honor z podwiniętym ogonem odszedł by z Cracovii bez odstępnego. Definitywnie !
albo przynajmniej oddalby sie do [s]wlasnej[/s] dyspozycji zarzadu
Marzę o tym.. Oby po meczu w Gdańsku bo chyba oczywiste że przegramy...
[quote='PrzemoWZG' pid='1499970' dateline='1628357956']
Marzę o tym.. Oby po meczu w Gdańsku bo chyba oczywiste że przegramy...
[/quote]
chyba dla Ciebie oczywiste.
Właśnie ! Jest wielu którzy wbrew logice wierzą w niezasłużony wywalczony cudem remis!
Szkoda czasu oglądać tę zbieraninę filipczaka, chyba że na pokutę dostanę.
Mi się wczoraj pierwszy raz od kilku sezonów zdarzyło, że po 60 minucie wyłączyłem mecz, na prawdę jestem cierpliwy, jak mogłem (czas itp.) to oglądałem każdy mecz do ostatniej minuty (jaki by nie był słaby) ale wczoraj coś pękło :D
Wiem, że na Lechię mi już przejdzie, co nie zmienia faktu, że jest naprawdę fatalnie, że już nie byłem tego w stanie oglądać .. :D
Ile weekendów jeszcze spier doli nam ta karykatura trenera?
[quote='Kajak' pid='1499975' dateline='1628362365']
Właśnie ! Jest wielu którzy wbrew logice wierzą w niezasłużony wywalczony cudem remis!
[/quote]
Nie wiem jak inni, ale ja wierzę wbrew logice w niezasłużone cudem wywalczone zwycięstwo!
Jak przed każdym meczem, zresztą.
Ja bym się trochę wstrzymał z nazywaniem piłkarzy zerem, bo jak trener jest zerem, tak jak w przypadku Probierza, to myślę, że zawodnikom jest tak samo ciężko, jak nam. Jak już pisałem mam wrażenie, że Probierz wszystko robi żeby go Filipiak wyje.bał, bo to co odpierd.ala to jest niepojęte, każdy z nas by podjął lepsze decyzje dotyczące składu, zmian i rotowania zawodnikami itp. Mimo wszystko myślę, że sietniok w końcu nie wytrzyma ciśnienia i zwolni ogrodnika. Może wtedy obejrzymy jakiś mecz bez porzygu.
[quote='maczupiczu' pid='1499980' dateline='1628364911']
Mi się wczoraj pierwszy raz od kilku sezonów zdarzyło, że po 60 minucie wyłączyłem mecz, na prawdę jestem cierpliwy, jak mogłem (czas itp.) to oglądałem każdy mecz do ostatniej minuty (jaki by nie był słaby) ale wczoraj coś pękło :D
Wiem, że na Lechię mi już przejdzie, co nie zmienia faktu, że jest naprawdę fatalnie, że już nie byłem tego w stanie oglądać .. :D
[/quote]
ja podobnie, tyle ze nic nie peklo, po prostu stiwerdzilem ze pierdole, poszedlem sobie kupic falafela, pyszny byl
podzielam zdanie Macka, kopacze musza juz rzygac trenejro
Niestety w tych 3 kolejkach zagraliśmy gorszą wujnię niż kiedykolwiek za Probierza. Dobrze, że mam kasiorkę na karnet dla kolegi z forum odłożoną, bo na tę chwilę czuję, że przegram przedsezonowy zakład.
Panowie,
Kazdy z tych pseudo kopaczy zarabia po kilkadziesiat tysiecy miesiecznie. Trener ponad sto - kur...a, to ja mam ich jeszcze wspierac ??? Jak w kazdym spotkaniu odwalaja taka ch...e, ze sie patrzyc na to nie da ! Rozumiem gdyby im praocdowaca nie placil od pol roku itd. Ale tak nie jest. To jest plucie nam wszystkim w twarz i wskazywanie srodkowego palca !!!
Czy przedstawiciele STC czy jakiegoś stowarzyszenia które niby teraz reprezentuje kibiców, przedstawi swoje stanowisko w sprawie tego „ murowania probierza” , czy kurwa dalej jaja sobie robicie ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
[quote='volt' pid='1500005' dateline='1628375916']
(...) przedstawiciele STC czy jakiegoś stowarzyszenia(...)
[/quote]
muahahahahahahshahahahahhahahahha
xDD XDDDDXdddXDDDDD
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)