Panowie z jude gangu byli na rozmowie z PANEM trenerem, i poprosił o czas.
Nie wiem czy za darmo czy coś dostali ale spotkanie się odbyło i efekt jest taki że płachta wisi na stadionie.
Ktos kto to powiesił i wziął za to pieniądze jest zwykłą szmatą, co do tego nie ma wątpliwości.
Pytanie ile to potrwa jeszcze.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Ile on chce czasu i na co ??? 4 lata stracone...
#probierzzamurem
#tabiszzamurem
#filipiakzamurem
Probierz jest ch.ujem.
- Edytowany
Nie ma powodu wyzywać trenera Probierza jego po prostu trzeba zwolnić, bo ta bestia którą zmontował miałaby problemy nawet w pierwszej lidze.
- Edytowany
Filipiak z Tabiszem buduja druzyne 20 lat
Probierz 4 lata
PS. Noz kuzwa jak mozna 5 lat (okolo) budowac fajny dom? Rozumiem 2-3 lata (zalezy od pory roku/wykonawcow) ale blisko 5 lat to juz jest zenada.
O budowaniu przez przelozonych MP nie wspomne
Noz qrwa - Rakow/Piast nawet gts nam odjechal finansowo i organizacyjnie. [b]WSTYD HAŃBA ŻENADA KOMPROMITACJA!!![/b]
:@
teraz mnie oświeciło dlaczego kiedyś w Grecji zabrakło w klubie pieniedzy... tak chcieli się kogoś pozbyć
Gdy wydaje się że sięgnęliśmy dna, od spodu ktoś puka i wypycha szmate na kratę ?
Ciekawe co nas jeszcze czeka.
Panowie decyzyjni i Stowarzyszenie, mnie nie zobaczycie już i bardzo dużej grupy Pasiakow na stadionie. Mnie nie kupicie w duupie mam wasz mur.
[quote='Rock' pid='1498897' dateline='1627843826']
Gdy wydaje się że sięgnęliśmy dna, od spodu ktoś puka i wypycha szmate na kratę ?
[/quote]
Odpowiesz bardzo prosta ... walka o ukochane 14. miejsce w tabeli
Powiatowy sommelier zaraz po proteście zmontował na tt grupę netowych cyngli w celu zamknięcia gęby tym, którym nie podobała się filipiakowszczyzna.
Po jakimś czasie ta naiwna gówniażeria zorientowała się, że jest dymana przez fałszywego archanioła i zaczęła walić w ogrodnika ile w lezie w sieci. Z drugiej ręki wiem, że na forum to jednak jest wersal w porównaniu z tt.
Widocznie miarka się przebrała, Kuba zadzwonił gdzie trzeba i teraz mamy "oddolną" akcję wsparcia.
[quote='k531' pid='1498904' dateline='1627844909']
[quote='Rock' pid='1498897' dateline='1627843826']
[/quote]
Odpowiesz bardzo prosta ... walka o ukochane 14. miejsce w tabeli
[/quote]
W tym sezonie wystarczy 15.
Po co się sprężać na 14?
jeszcze tylko 7 meczów z zespołami, które o coś grają, a później z górki
Pogorszył mi się wzrok, ale ta bramka dzisiaj z tego co widziałem to chyba bo grze kombinacyjnej a nie wrzutce może by tak jednak pójść w tą stronę futbolu.
- Edytowany
[quote='sterby' pid='1498908' dateline='1627845719']
Powiatowy sommelier zaraz po proteście zmontował na tt grupę netowych cyngli w celu zamknięcia gęby tym, którym nie podobała się filipiakowszczyzna.
Po jakimś czasie ta naiwna gówniażeria zorientowała się, że jest dymana przez fałszywego archanioła i zaczęła walić w ogrodnika ile w lezie w sieci. Z drugiej ręki wiem, że na forum to jednak jest wersal w porównaniu z tt.
Widocznie miarka się przebrała, Kuba zadzwonił gdzie trzeba i teraz mamy "oddolną" akcję wsparcia.
[/quote]
Jest to też historyczna data narodzenia się Brązowych Nosów (kolega Jarek44 w innym wątku ujął to wyśmienicie), więc zapożyczam. Już się nawet przestali kryć.
Ktokolwiek się jeszcze szanuje, proponuję wynosić się z D.
Ja jestem murem za Michałem Probierzem jak poda dzisiaj datę podania się do dymisji.
Nawet może zostać jeszcze jakiś czas i nie będę nic złego pisał bylebym znał nieodległą datę jego odejścia.
- Edytowany
Niemal pół godziny gry z przewagą zawodnika. I GÓWNO. Idź bierz urlop ogól się, daj se spokój. Nie należą się nikomu z Was te pieniądze które zarabiacie oszuści. Wolę Cracovię w niedoli niż z waszym fałszywym wsparciem. Krezusi.
Panowie uświadomcie sobie w końcu pewną oczywistość ,Probierz to słaby trener to nadpobudliwy pajac , to zero bez warsztatu i pomysłu na naszą Cracovię on osiąga wyniki adekwatne to jego umiejętności a stołka się trzyma bo ma niezłą kasę za to co wykonuje. A co wykonuje widzimy po stylu ,jakości i wynikach.
Prędzej ja wzniosę nową piramidę egipską, niż Probierz zbuduje porządną drużynę...
Słabizna w każdym calu i na każdym kroku. Za tą patologie futbollu nie powinien dostać ani złotówki...śmieszny mały człowiek...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (10 użytkowników)
Goście (10)