Niech se QRWA z prowizji za piłkarzy kupi lampę i się naświetla po godzinach, jak mu słońca brakuje. Baran.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Pozmieniał , zwłaszcza brawo za niezbedną od kilku kolejek zmiane bramkarza.
Pretensje mam do niego co prawda ogromne o doliczony czas gry.
Naprawdę wypadało zagrać zmianami na czas....
Ja kurwa też dodupcam bez urlopu, słońca i znajomych robiąc często po nocy, bo na zdalnej z dziećmi różnie bywa, nikt nie płacze nad moim losem, szczególnie Filipiak, który mi płaci marnie za to wszystko. Co za buc.
Niech się trener nie martwi, od Maja zasłużony urlop.
Niech utrzyma zespół w ekstraklasie i po sezonie się żegnamy.. Będzie odpoczywał do woli..
Jedno trzeba mu przyznać; z cwelami umie grać - oczywiście jak na nasze możliwości, albo w porównaniu z innymi naszym trenerami.
Wolałbym żeby umiał grać derby
ogrodnik, lamusie, vypierd;alaaj
Jeszcze żaden trener w historii Cracovii swojego zmęczenia nie argumentował grudniowym, rozgrywanym 31 grudnia meczem noworocznym.
Nic dziwnego. To był czwarty jego "grudniowy mecz noworoczny" więc się... nawarstwiło :)
[quote='axe' pid='1484539' dateline='1618771480']
Jeszcze żaden trener w historii Cracovii swojego zmęczenia nie argumentował grudniowym, rozgrywanym 31 grudnia meczem noworocznym.
Nic dziwnego. To był czwarty jego "grudniowy mecz noworoczny" więc się... nawarstwiło :)
[/quote]
Serio gdzieś tak powiedział??!!
Bo jeszcze żaden trener w historii Cracovii nie kończył sezonu 19 lipca i zaczynał 20 sierpnia. Żaden nie kończył rundy jesiennej 19 grudnia i zaczynał 30 stycznia. Żaden nie pełnił funkcji trenera i dyrektora ds. sportowych.
Dużo wziął na siebie, ostatni rok jest szczególny przez tę całą pandemię i jestem w stanie zrozumieć, że gość się wypalił, jest przemęczony i wpadł w dół. Popełnił mnóstwo błędów, gada mnóstwo bzdur, w swoim uporze bardzo dużo traci, styl gry drużyny jest fatalny, kadra jest skandaliczna, praca z młodzieżą dramatyczna. Ale...
...napierdal*nka na Probierza jest już nudna. Napiszcie merytorycznie, co Wam się nie podoba (obecnie sam widzę bardzo mało pozytywów), ale przestańcie z nim jechać jak z psem.
Oceniając tylko mecz a nie późniejsze wypowiedzi trzeba oddać że zagraliśmy dobre zawody, zmiana ustawienia przyniosła fajny efekt, nie pozwoliliśmy Legii na zbyt wiele a sami coś tam z przodu tworzyliśmy. Przy odrobinie szczęścia mogliśmy wygrać. Jakieś tam światełko w tunelu że swoje ostatnie derby u nas w końcu uda mu się wygrać się pojawiło.
Żeby się nie okazało, że to światełko w tunelu to nadjeżdżający pociąg.
[quote='sterby' pid='1484547' dateline='1618772851']
[/quote]
A dajże się stary choć do jutra do 3:55 ;;) pocieszyć z nieoczekiwanego remisu z Cwks :D
- Edytowany
[quote="izon" pid='1484541' dateline='1618771974']
[/quote]
[/quote]
Chwilę się spóźniłem na wywiad pomeczowy i właśnie tego nie zarejestrowałem. Mówił dosyć rozsądnie, sensownie i odebrałem w dużej mierze pozytywnie wypowiedź. Głupie było pytanie o Alvareza jaki jest poza boiskiem czy leń, coś takiego. Takie pierdoły by se darowali dziennikarze.
PS. Jeśli gdzieś można posłuchać całą rozmowę to proszę o link (youtube czy coś)
[quote='Khalid' pid='1484550' dateline='1618773181']
[quote='sterby' pid='1484547' dateline='1618772851']
[/quote]
A dajże się stary choć do jutra do 3:55 ;;) pocieszyć z nieoczekiwanego remisu z Cwks :D
[/quote]
Czemu do 3'55?
Tylko nie pisz, że wszyscy wiedzą, bo ja nie wiem...
[quote='Camron' pid='1484563' dateline='1618774963']
[quote='izon' pid='1484541' dateline='1618771974']
[/quote]
[/quote]
Chwilę się spóźniłem na wywiad pomeczowy i właśnie tego nie zarejestrowałem. Mówił dosyć rozsądnie, sensownie i odebrałem w dużej mierze pozytywnie wypowiedź. Głupie było pytanie o Alvareza jaki jest poza boiskiem czy leń, coś takiego. Takie pierdoły by se darowali dziennikarze.
[/quote]
Aż ogladnąlem powtórkę. Masz rację Probierz gadał rozsądnie i z sensem.
- Edytowany
Było coś czy będzie prowadził drużynę w przyszlym sezonie?
Pytanie padło ( konkretnie czy o dymisji można zapomnieć), niemniej nie padła jednoznaczna odpowiedź. Tak lub nie.
Probierz nigdy nie odpowiedział konkretnie na żadne pytanie. Mniejsza z tym brakiem słońca.
Probierzu ! Ty znasz inne taktyki ! Aleś mnie zaskoczył Panie, a jeszcze bardziej cwelkę. Da się ?
Nie mamy w kadrze ani jednego skrzydłowego, więc taktyka bez skrzydeł i z wahadłami (kilku gości może tam z powodzeniem grać) jest idealna na naszą miarę. Rapa na stoperku - o tym też pisałem swego czasu. Bardzo dobrze broni, dobrze gra głową, nie traci głowy przy wyprowadzaniu piłki. Dzięki temu nie musimy go oglądać na skrzydle, nie musimy oglądać jak próbuje wrzucić w pole karne i cała nasza gra nie opiera się na tym by dostarczyć mu piłkę do boku. Trzeba kombinować. Grali odważnie, nie wymiękali pod pressingiem. Na boisku jest miejsce dla dwóch dziesiąte a masz w kadrze 4 albo 5 więc to zawsze lepiej niż jedno miejsce. Lucek zadaniowo na Juranovica, to się sprawdziło również.
Ta taktyka jest pod nas skrojona.
Oczywiście lepiej by było gdyby na drugiej dziesiątce z Płockiem zagrał ktoś inny niż Lucek. Formacja ofensywna Alva-Riva-Fiolic mogłaby być ciekawa. Wspierania z drugiej linii przez Pellego bo w środku też potrzeba trochę kreacji.
największa zagadka to czy Niemczycki do budy i się uwalniamy od młodzieżowca w polu (nie jestem fanem Lucka) czy jednak Hrosso daje więcej spokoju w tyłach?
No ale gratulacje Probierzu. Cenny punkt a mogło być lepiej. Byleby to nie okazał się jednorazowy wyskok
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)