No to jest problem na skalę Światową bo żadna drużyna nie jeździ autobusem więc jako że my jesteśmy najstarszym polskim klubem powinniśmy wszystkie mecze grać u siebie :)
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote='maaciek' pid='1478281' dateline='1615755839']
Nie zgadzam się. Najbardziej wykańczają ich podróże autobusem.
[/quote]
Przegubowym kurwa Ikarusem niech jeżdżą.
Wytelepałoby ich do takiego Białegostoku czy innego Szczecina tak, że zapomnieliby o "taktyce" i może by coś wygrali...
jeszcze nasi piłkarze jako jedyni na świecie mieli covida. o tym też nie zapominajcie.
minus 5, covid, autokar. gdyby wyeliminować te 3 czynniki to prawdopodobnie byłby medal
I Legia co psuje ligę
Zaledwie 75 % celnych podań , przy ogólnej ich liczbie około 260 to jest zagadka . Jakim cudem faceci trenujący po kilkanaście lat nie potrafią celnie podać piłki na 4 czy 5 metrów ?
Dlaczego przegrywamy większość indywidualnych starć ?
Dlaczego nasi piłkarze przegrywają przebitki z rywalami wyrażnie słabszymi fizycznie ?
Może warto wyjść na koronę stadionu i zobaczyć jak wygląda ta gra z góry ? Albo obejrzeć powtórkę w tv ?
[quote="Jarek44" pid='1478148' dateline='1615659521']
Człowiek żyje średnio ileś tam lat i chciałby, żeby to życie było piękne. Ja już nie mam dwadzieścia ileś lat, jak część forum i chciałbym sukcesów Cracovii, jak mój śp. Dziadek, który świętował Mistrzostwo Polski. Panie Probierz ku*wa mać, zabierz się za robotę i daj nam radość z gry Pasów!!! Chyba, że Cię to przerasta...??? To wyp*erdalaj!
[/quote]
Nie chcę się spierać ani tym bardziej bronić Probierza bo można i trzeba mu zarzucić dziesiątki rzeczy jakie przez te kilka lat w Cracovii zajebał ale tu Panie kolego to akurat średnio trafiłeś.
Śp. Dziadek świętował Mistrzostwo Polski a Ty w ostatnim roku świętowałeś Puchar Polski i Superpuchar. Ja wiem że to nie ta sama ranga co mistrzostwo, ja wiem że apetyt rośnie w miarę jedzenia ale ciężko nie nazwać tego sukcesem. Pomyśl ilu śp. zacnych Pasiaków nie było dane tego doświadczyć.
Probierz jest wypalony, poszedł pod rękę z pięterkiem i nie da się go w tej chwili jakkolwiek wybronić ale nie popadajmy w skrajność. Podniesieniem dwóch trofeów zapisał się w historii Cracovii i trzeba o tym pamiętać. Osobiście będę mu za to już zawsze wdzięczny, nie ważne jak bardzo mnie do swojej wersji gry Cracovii jeszcze zniechęci i jak źle jego przygoda tutaj się zakończy.
Wyższy procent celnych podań to zazwyczaj wypadkowa gry pozycyjnej, zwłaszcza podań między obrońcami.
Jak myślicie, przyjdzie do nas po tej kolejce Magiera i będzie miał 2 tygodnie na poznanie drużyny i popracowanie, czy Janusz przetrzyma Probierza do końca sezonu?
Łysy, czy oglądasz mecz w Mielcu...?
Łysy to już 3 lata nie żyje byłem na pogrzebie
Lecimy ! Dwa punkty różnicy nie widzę szans na utrzymanie przy obecnym trenerze i zaangażowaniu drużyny . Stal i Podbeskidzie będą gryzły trawę w każdym meczu .
Może jeszcze nie lecimy, ale w najbliższych 4 kolejkach zdobycie każdego punktu będzie nie lada sukcesem. Walka będzie do ostatniej kolejki. Fajne emocje serwuje nam trio. No w sumie o to przecież w sporcie chodzi. O emocje :)
A i tak Probierz potem na konferencji że pozytywem jest to że jesteśmy w lepszej sytuacji niż gdy mieliśmy minus 5 punktów.
Pieśń Ogrodnika przed kolejnymi meczami...
https://youtu.be/n1qxMA7miyk
- Edytowany
Ma ktoś świadomość czy w spotkaniu z Piastem nasz trener śrubować będzie swój rekord meczów bez zwycięstwa?
Z tego co pamiętam w każdym sezonie funduje nam jakąś świetną/rekordową passę...
[quote='axe' pid='1478636' dateline='1615898080']
Ma ktoś świadomość czy w spotkaniu z Piastem ma nasz trener śrubować będzie swój rekord meczów bez zwycięstwa?
Z tego co pamiętam w każdym sezonie funduje nam jakąś świetną/rekordową passę...
[/quote]
Plotki mówią ,ze dostał sms z lotniska w Zurichu ,że już dość :D
Osobiscie licze na takie rekordowe kombo - bez zwyciestwa + utrzymanie
:)
to by bylo cos
[quote='Khalid' pid='1478639' dateline='1615898447']
Plotki mówią ,ze dostał sms z lotniska w Zurichu ,że już dość :D
[/quote]
jako, że zweryfikować nie mogę napisz czy to żart czy rzeczywiście plotka
1 zwycięstwo w derbach z rzędu.
- Edytowany
Policzyłem. Czuwaj!
2017/2018 - 9 meczów bez zwycięstwa
2018/2019 - 8 meczów bez zwycięstwa (chyba pobity najgorszy start Cracovii w historii)
2019/2020 - 6 porażek z rzędu (rekord?)
2020/2021 - 8 meczów bez zwycięstwa - no, czyli trener ma szanse wyrównać swój rekord z Piastem
Ponadto:
4x przegrane Derby z rzędu...
Reasumując:
Jak zauważyliście w każdym sezonie "coś się dzieje" (+ słabe wyniki z beniaminkami) więc zdobycie z tym trenerem (zarządem) medalu jest prawdopodobnie awykonalne...
---------------
---------------
---------------
Edit:
Plusy:
2018/2019 - 7 zwycięstw z rzędu (historyczny rekord Cracovii wynosi 8)
Puchar Polski
SuperPuchar
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)