Mi się tez wydaje, ze Filipczak dymisji nie przyjmie i się dogadają.
Zieliński wolny chyba. Ekspert w TV.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Ciekawe kto poprowadzi jutro drużynę (drugą?) w meczu sparingowym z Górnikiem Z. ?
[quote='october' pid='1470078' dateline='1612028755']
[quote='zejniov' pid='1470067' dateline='1612028222']
[quote='october' pid='1470052' dateline='1612027892']
Kończy się pewna era. Mimo wszystko na chłodno podchodzę do tematu. Michał Probierz zrobił w naszym klubie bardzo dobrą robotę. W ciągu 3 pełnych sezonów mistrzowskich dwa razy awansowaliśmy do pucharów (wiem eliminacji) i znacząco podniósł znaczenie Cracovii na lokalnym podwórku i myślę, że europejskim też. Dziękuję Trenerowi za wygrane dwa trofea i pół roku realnej nadziei na wygranie ligi(punkt straty do lidera w zimie ubiegłego roku). Od moich narodzin nie pamiętam też takiej sytuacji, aby znajomi z drugiej strony Błoń byli tacy wystraszeni przed derbami i sezonem (rezultaty przemilczę, nie ma co wracać):D Za kadencji Trenera i Wiceprezesa Probierza powstała CTC w Rącznej i to jest dorobek i wartość długofalowa. Dziękuję też za bycie fair wobec nas w kwestii dymisji. Od pewnego czasu czułem, że nie wykrzesuje Pan z tej drużyny maxa.
Wierzę, że przygotował Pan fundamenty pod Cracovię z którą każdy się liczy.
Co do tematu zastępstwa to nie patrząc jeszcze na żadne sugestie mediów czy bukmacherów to od razu przyszła mi do głowy kandydatura jednego człowieka. Adam Nawałka.
[/quote]
kto, kvrwa???, zadnego psa u nas, niech wy..pierdala
[/quote]
Nie wiedziałem, że jest spowinowacony z Gts... Jestem młody i pamiętam go z Górnika,Reprezentacji i Lecha Poznań. W takim razie jego kandydatura odpada. Jeszcze raz odpowiadam kulturalnie, że nie śledzę historii sąsiadki i nie znam ich piłkarzy z czasów kiedy się futbolem nie interesowałem.
[/quote]
znaj, synu, wroga swego. gts :D :D :D
gdzie znajdę podsumowania sredniej punktu na mecz trenerów w erze Comarchu i jak Michał wypada?
[quote='jancrac' pid='1470086' dateline='1612029539']
Ciekawe kto poprowadzi jutro drużynę (drugą?) w meczu sparingowym z Górnikiem Z. ?
[/quote]
Trener Kurdziel .
Jedynie Jacek Zieliński mógłby wyczyścić i uporządkować tę stajnie Augiasza
[quote='hank' pid='1470092' dateline='1612030134']
[quote='jancrac' pid='1470086' dateline='1612029539']
[/quote]
Trener Kurdziel .
[/quote]
uefa pro ostatnio zdobył wiec who knows?
[quote='Chwostek' pid='1470093' dateline='1612030201']
[/quote]
Z pewnością wejdzie jeszcze raz w to gówno wiedząc jaka tu jest góra.
Sprzedajna szmata zawsze szmatą zostanie, nigdy się nie postawił za żadnym zawodnikiem, ważne że kaska leciała.
"Michał Probierz zrobił to tak, jak lubi. Szokując wszystkich wokół. Po fatalnym w wykonaniu Cracovii meczu z Wartą Poznań (0:1), podał się do dymisji. Powiedział, że potrzebuje odpoczynku i czasu dla rodziny. Rozbrajająco stwierdził, że takie rozwiązanie chodziło mu po głowie już od jakiegoś czasu. Do czynów przeszedł jednak tuż po zakończonym okresie przygotowawczym. Chwilę po pierwszym meczu rundy wiosennej. Co musi pozostawiać niesmak. Bo jeśli miał takie myśli już w grudniu, to wtedy był dobry moment na wyplątanie się z obowiązującego kontraktu i danie czasu następcy na poukładanie drużyny. A skoro je miał i zdecydował się je wtedy odgonić, podejmować taką decyzję dziś jest mocno niepoważne"
https://newonce.sport/artykul/spalona-ziemia-za-co-powiesilby-probierz-zagranicznego-trenera-gdyby-zbudowal-cos-takiego-jak-on
[quote='Chwostek' pid='1470093' dateline='1612030201']
[/quote]
Kto??? A co on z nami osiągną poza 4 miejscem. A przejął zespół po
poDolińskim. Zieliński tylko spija śmietanę
Czy proponujesz Podolińskiego? To świetny teoretyk...
- Edytowany
czy ogrodnik wraca z drużyną z grodziska?? dobra rada: jeżeli tak, to wy..pierd..olcie go za autobusu na bramkach, na A4,. niech azpie..da.la pieszo
- Edytowany
Decyzja kuriozalna bo skoro sam naważyłeś piwa to trzeba to piwo pić do końca przynajmniej sezonu.
[b]Probierzowi można a nawet trzeba wytykać błędy i niedoskonałości ale z drugiej strony niech ktoś wymieni trenera, który w ostatnich 16 latach zdobył z Cracovią jakiekolwiek trofeum?![/b]
A może niech ktoś przedstawi trenera Cracovii z tego okresu, którego warsztat był zadawalający.
Może [b]Jacek Zieliński[/b] miał naprawdę dobrą pierwszą rundę sezonu 2015/16 i rzeczywiście wtedy Cracovia grała bardzo efektownie (potrafiąc wysoko wygrywać i do przerwy wygrywać ze Śląskiem 4-0 czy Lechem 3-0), [b]Orest Lenczyk[/b] utrzymał Cracovię mimo słabego składy ale został przedwcześnie zwolniony. Fascynacja [b]Stawowym[/b] po powrocie po 20 latach do ekstraklasy w sezonie 2004/05 wynikała chyba bardziej z tego głodu ekstraklasowej piłki po tak długiej przerwie. Reszta trenerów naprawdę niespecjalnie zapisała się w historii Cracovii. Jednak żaden z nich z Cracovią nie osiągnął nic.
[b]Mimo wielu kontrowersji to patrząc racjonalnie Probierz powinien ogłosić dymisję po ostatnim meczu w grudniu. Teraz trzeba zacisnąć zęby i wytrzymać do końca sezonu bo przygotowywał zespół do rundy więc niech poniesie za to odpowiedzialność jak mężczyzna[/b].
Gdybym tak jak celebryta przez trzy lata zarobił 5,4 miliona tez bym chciał w końcu mieć urlop! Jak zobaczę na oficjalnej że prezesotrener odchodzi to uwierzę. Rezygnacja złożona ale nie koniecznie przyjęta! Później w tv celebryta będzie gadał ze on chciał odejść ale nie przyjęli, ze chciał transfery ale nie kupili itd... Panie ogrodnik przegrałeś szatnię sprawą z Miro Čovilo ani wkłady do koszulek, ani cześć kibiców nie będzie za panem tęsknić.
Gość zdobył PP, uszanujmy go jak należy. Ja po derbach 0-2 czekałem na ta zmianę prawdę mówiąc, ostatnie okienko letnie mnie zmartwiło, dzisiejszy mecz przeraził. Jedno jest pewne, nawet jeśli zostanie to i tak latem będzie pożegnanie.
Też zauważyłem, że ta drużyna nie zamierza umierać za Probierza. Niektórzy nawet świadomie się wykartkowali
[b]Nie daj Boże!!![/b]
Dziękuję za Puchar Polski i Superpuchar i to by było wszystko za co jestem wdzięczny!
4 lata budowania i widzę ciemność!
Powiem NARESZCIE!!!
Dosyć tej BEZSILNOŚCI, BEZRADNOŚCI BEZPŁODNOŚCI!!
Dosyć ŻENUJĄCEGO PARCIA NA SZKŁO!!!
Dosyć WYGŁUPÓW!!!
Dosyć NOTORYCZNIE PRZEGRANYCH DERBÓW!!!!
Dosyć "DZIDOLGII"!!!
Jeżeli jesteś tak dobry jak Twój ostatni mecz to OGRODNIK jest cieniutki jak barszcz!
Szkoda tylko, że to mocne postanowienie odejścia nie nawiedziło go w grudniu.
I jeszcze jedna sprawa, jeżeli następny trener nie będzie lepszy to pewnie będzie tańszy!
WIĘC PO CO PRZEPŁACAĆ!!!
"Spędziliśmy ten okres bardzo dobrze" to cytat Probiera na konfie przedmeczowej o przygotowaniach zimowych.
To do jasnej cholery co poprawiłeś w grze, taktyce i przygotowaniu zespołu do sezonu?
Dlaczego nie oddałeś sterów przed przerwą zimową , tylko przygotowywałeś zespół tak, że na nasz mecz nie dało się patrzyć.
Jakich faworyzowałeś napastników Alvarez, Rivaldinio, Vestenicki, Piszczek (miał strzelać po 10 bramek).
Jeżeli rezygnujesz z wypłat do końca kontraktu, to Twój jedyny plus.
Popatrzcie jak życie potrafi być przewrotne...
Wdowiak wciąż jest naszym piłkarzem, a trenera Probierza już nie ma ;)
[quote='axe' pid='1470122' dateline='1612031511']
Popatrzcie jak życie potrafi być przewrotne...
Wdowiak wciąż jest naszym piłkarzem, a trenera Probierza już nie ma ;)
[/quote]
nawet wdówka mu pomachał na pożegnanie jak ogrodnik wspominał na konfie przed meczem. Nie znasz dnia ani godziny :cool: :cool:
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)