Haha, jest i drugi. Czekamy na kolejnych.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Skoro Boiniuś tak mówi to musi tak być [emoji848]
Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka
Ja bym napisał swoje, ale jestem zajęty, a aż tyle mi Tabisz nie płaci.
- Edytowany
[quote='rrr1' pid='1395557' dateline='1566559204']
Generalnie to powinna sobie większość tutaj uświadomić że to nie Probierz jest winny. On w tych warunkach i przy tym zarządzie i tak robi wynik ponad stan. Sam Boniek zresztą wspominał że jest to przyszły trener reprezentacji, więc lepszego w Polsce na ten moment nie znajdziemy - a na Guardiole ani nawet trenera ze środka Bundesligi niestety nas nie stać.
[/quote]
A kaze mu ktos w tym siedziec? Mogl powiedziec "nie, dziekuje" niemam tutaj odpowiednich narzedzi do pracy i na koniec sezonu byloby po sprawie. A tak to sam sie decyduje na to i przedluza umowe...
Juz nawet niemam pretensji o jego super taktyke, tylko o to jak zostal owiniety wokol palca. Bo nawet na swoją dzide do przodu nie moze sobie kupic odpowiednich kopaczy... Przystal na to wiec mozna miec do niego pretensje!!
Mathauzz trafiłeś w sedno .Probierz pozwolił z siebie zrobić podnóżek popychadło i marionetkę w rękach zarządu .Chca zniszczyć piłkarza X bo popatrzy spodełba na jakuba to zniszczą jak szmatę a trener nie tylko się nie odezwie ale to klepnie .Ja zapytam który szanujący się trener pozwolił by zniczyli Covilo,Siemiona a następnie Javiego ,Budzińskiego ,Cabrerę i teraz Dąbrowskiego .Następni czekają w kolejce .
Probierz wydawał się facetem z CHARAKTEREM .Niestety ważniejsza jest regularnie wpływająca na konto wysoka pensja .Praca bez grama stresu bo właściciel nic nie wymaga poza pykaniem i by czasem jakiegoś grajka wypromowac i sprzedać .Sukces sportowy to balast -jak już jakimś cudem się pojawi 2 ,3 razy na 16 lat to robi się wszystko by rozpierdzielić drużynę .Osłabić do pykania .
Jak już jest za słaba na pykanie to robi się działania pozorne czyli 2 mocne transfery tak jak Cabrera i Gol by mieć święty spokój i znów można ,,pykać '.
W tej chwlili bajką jest Rączna .Drżyj ekstraklaso ba drżyj Europo (co ja pisze świecie ) Nowe MC już nie długo w Krakowie .'
Probierz z charakterem?! Ci.. I tyle.
W Jagiellonii ustawia się z kibicami i robił podpuchy medialnie, w Cracovii też ustawia się z kibicami. Podlizuje się niektórym od jest podłą gnidą
Ale czemu Wy macie pretensje do trenera, że za dobrą kasę robi z siebie pajaca? To zleceniodawca jest problemem.
[quote='rukola77' pid='1395547' dateline='1566557274']
O młodych będzie ciężko nowych bo każdy już wie, że jak już masz kontrakt to "odpisuj na 4 lata za 800 zł albo nie BEDZYESZ grał".
I odsuwanie od gry as się złamie. A to kropla w morzu patologii
[/quote]
I na pewno pisanie o tym na forum przez kolejne pięciolatki to zmieni :@
Ponoc klub planuje do przodu dzialanie ...jakis plan wieloletniego rozwoju... A tu prosze.... Pozbywacie sie 27 letniego Damiana wiedzac ze Janusz Gol ma juz swoj wiek i ze w przyszlym roku prawdopodobnie nie bedzie go juz u nas... Zamiast przedluzyc kontrakt na lepszych warunkach niz slawne 10tys ojro i miec zawodnika przygotowanego juz do gry w zastepstwie za Janusza to pozbywacie sie naprawde solidnego ligowca za praktycznie darmo...
Wasze myslenie w klubie jest poprostu pod publiczke i na konferencje a do dzialan jestescie zwyklymi parodystami...
Jestem strasznie wqrwiony po pozbyciu sie Damiana... Czlowieka ktory jakbyscie go traktowali jak nalezy to zostal by w Cracovii jak i w Krakowie na lata... Ale wy macie na takie rzeczy wyyebane... tacy ludzie z pasami w serduchu wam sa niepotrzebni.... zastapicie ich nieskonczona iloscia studentow....
Dla mnie jestescie banda debili...Odechciewa sie na te wasze widowiska chodzic i ogladac wasze piekne spotkania rozgrywane z polotem...
Zastanawia mnie ten projekt na ktory sie nawet Boniek dal nabrac... Przeciez musial mu Probierz jakis makaron na uszy taki smakowity narzucic ze sie prawie Rudy poplul z wrazenia...Rudy tezlyknal kita ze oblecicie sezon w 13 zawodnikow??
Nie wiem kogo musieli byscie sprowadzic do konca okna ale moje wqrwienie jest naprawde na caly zarzad ogromny...Nie masz jaj trenerze niestety...
Z pitbulla na jakiego się kreował MP w Cracovii stał się wykastrowanym chihuahua..
Nie wiem czy to nie jest jakiś szatanski pomysł Janusza, aby upierdolic polskich piłkarzy i trenerów wg swojego zamysłu starego komucha...
Jak kutas przegra jeszcze jedne derby - co jest bardzo prawdopodobne - to ja już nie będę marzył o kolejnym mistrzostwie ani medalu będę marzył żeby spotkać każdego z nich w ciemnej uliczce razem lub osobno - jak jestem schorowany i po 50 to dam rady jedną ręką i złożę im życzenia także od Was i będą łkali przeklinając każdą minutę kiedy pomyśleli że Cracovię można wykorzystać ...
- Edytowany
[align=justify]Najbardziej boli to, że dostaliśmy realną szansę na zmianę układu sił w Krakowie, o jakiej nie marzyliśmy przez lata, powrotu do normalności i nawet nie próbujemy jej wykorzać. Wręcz robimy wszystko by zostało jak było. Ubeki na krawędzi, my ocieramy się o podium, trafiamy do pucharów, skład mamy też przyzwoity (nieco przypadkiem, bo gdyby nie transfery last minute, Cabrery i Gola by nie było, ale są). Wystarczyło zatrzymać tych co byli, dołożyć jeszcze 2/3 jakościowych zawodników. Tylko tyle i aż tyle. Nie tylko mówilibyśmy o najwyższych celach w lidze, ale na prawdę walczylibyśmy o nie, a w Europie mielibysmy wczoraj mecz IV rundy LE, może właśnie Rangersów (bo nie wierzę, że nie przeszlibyśmy DAC i Atromitosu).
Tymczasem, od początku jedziemy równo z wyprzedażą. Do tego, ciągle jakieś chore akcje z piłkarzami. W momencie, gdy ważą się losy z DAC - mecz niezwykle ważny marketingowo i sportowo dla nas - nasz najlepszy ówcześnie zawodnik z kadry, Javi, siedzi w rezerwach. Ludzie, to jest profesjonalny klub?
Całą poprzednią rundę budujemy frekwencję, dobrą atmosferę wokół kluby. Są efekty, bo w środku tygodnia na no name'a ze Słowacji przychodzi 13 tysięcy widzów! Ile razy zgromadziliśmy tyle ludzi na trybunach w poprzednim sezonie? Miesiąc później większość z tego jest zaorana i znów niebezpiecznie zbliżamy się do rozkmin typu "co zrobić, żeby przyszło 6 tysięcy zamiast 5?' .
Ubecy zniszczyli się własnymi rękami i byłoby to nawet zabawne, gdyby nie fakt, że od końca zeszłego sezonu pełną parą robimy sobie to samo. Jedynie metody są inne.
[/align]
Szczerze to zaczynam myśleć, że jednak na temat Hernandeza też nam poopowiadali bajeczki i tak naprawdę nie wiemy o co tam poszło. Pewnie chcieli się go pozbyć to się go pozbyli, jak znalazł się jakiś powód, a czy było tak jak mówili w klubie? Zaczynam wątpić.
Szybko wyciągasz wnioski. Gratulacje.
Też uważam, że derby to ostatnia szansa Probierza, jak przegramy kolejny raz(5 pod rząd?) to trzeba podziękować aktorowi. Co nam z 4 miejsca i pucharów jak i tak tylko wstyd nam to przynosi bo odpadamy w 1 rundzie (nie ważne jak pięknie,by nie grali).
Czy naprawdę boli mieć w klubie doświadczonego zawodnika jakim jest niewatpliwie Damian w bardzo dobrym wieku dla piłkarza 27 lat i lekką ręką się go pozbyć.Zmiennik dla Gola o 7 lat starszego jakaś paranoja !A derby już 5 razy przegrał wielki znaFca.
To następny przydupas Filipiaka po Tabiszu i Bałdysie.Szambo w Comarchowii jest głębokie i coraz gęstsze w żaden rozwój klubu nie wierzę.
[quote='RobertoBaggio' pid='1395705' dateline='1566633900']
Czy naprawdę boli mieć w klubie doświadczonego zawodnika jakim jest niewatpliwie Damian w bardzo dobrym wieku dla piłkarza 27 lat i lekką ręką się go pozbyć.
[/quote]
Zbyt długo związany z klubem , lubiany przez kibiców - może to przeszkadza .
Przeciez my na Reymonta nie wygramy, nie ma co sie ludzic, wiec juz mozna taczki szykowac. Bedzie jak za Stawowego....lekkie 3:0 moze jakas czerwien sie trafi, ale w tym przypadku raczej spowodowana frustracja, a nie wykonanym wyrokiem zawodnika z sercem w Pasy ;)
- Edytowany
Do wszystkich "płaczących" za Dąbrowskim: przypominam wypowiedź Pana Michała na pytanie "co z Damianem"? na konferencji 2 tygodnie temu (uf, ciężko było to spisać):
[i][b]- No Damian jest zawodnikiem naszym ma kontrakt a to że wprowadzenie jest młodzieżowca teraz no to ktoś będzie zawsze tracił na tym no to jest, to jest zawsze ja cały czas od samego początku i to mam nadzieję że większość trenerów by się do tego też odniesie i to nie jest narzekanie bo to jest Broń Boże bo my poznajemy to dopiero w Ekstraklasie trenerzy z I ligi znali ale my my którzy teraz doszliśmy do tego to poznajemy te reguły i ja od pierwszej kolejki po meczu powiedziałem i to nie narzekam tylko powiedziałem że my uważam powinniśmy... (...)[/b][/i]
Wszystko jasne?
Rozumiem, że wywiad był przeprowadzany w języku Ugandyjskim i przepusciłeś go przez google translatora?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)