To jeszcze tylko ustalimy kogo i możemy czekać na kolejne sparingi.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Coś mi się wydaje że "dni" trenera w Cracovii mogą być policzone..
Jak Nawałka przerznie MŚ z kretesem to chyba kadrę obejmie właśnie On
Coby ogarnął te "domowe przedszkole"
A kto będzie podlewał doniczkę ?
Rewolucja kadrowa, wycofane rezerwy....
po Probierzu to chyba rzczywiscie przyjdzie czas na ograniczona liczbę studentów
Trener Probierz nie jest zainteresowany prowadzeniem kadry.
Takie małe coś z 2015 jakby ktoś nie czytał/wiedział..[url=https://www.wprost.pl/510539/Boniek-o-Probierzu-Oto-przyszly-selekcjoner]https://www.wprost.pl/510539/Boniek-o-Probierzu-Oto-przyszly-selekcjoner[/url]
Tak że prędzej czy później .... lepiej aby to było później.. ale kto to wie co się wydarzy
A tutaj wypowiedź trenera sprzed roku: https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/679354/michal-probierz-reprezentacja-zupelnie-mnie-nie-interesuje
Jak ktoś nie chce wchodzić w link to przeklejam sam tytuł: "Michał Probierz: Reprezentacja zupełnie mnie nie interesuje"
W gwoli ścisłości na pytanie o reprezentacji powiedział..
[i]Reprezentacja [b]dziś[/b] zupełnie mnie nie interesuje[/i] ..........wtedy był trenerem Jagii
Dokładnie. To co mówił kiedyś za jakiś czas może być nieaktualne.
Nie wiem co u MP w głowie siedzi ale - u nas wszystko wskazuje, że maszynka wskoczyła na właściwe tory i powoli rusza do przodu . Tam - musiałby wyrwać chwasty i zbierać odpady po chorążym . Więc wątpię .
[quote='Trapez' pid='1321305' dateline='1529440037']
Coś mi się wydaje że "dni" trenera w Cracovii mogą być policzone..
Jak Nawałka przerznie MŚ z kretesem to chyba kadrę obejmie właśnie On
Coby ogarnął te "domowe przedszkole"
[/quote]
Boniek na 100% weźmie trenera z zagranicy.Więc spokojnie.
Nawałka jeszcze nie przerżnął z kretesem, na razie tylko się (i nas) ośmieszył:( może być jeszcze tak, że wyjdziemy z grupy; może nawet jeszcze jakieś/coś... tak że na razie nie warto gdybać.
Nawet jak wyjdziemy z grupy to będzie zmiana selekcjonera . Czy będzie to Probierz ? Boniek widzi w nim kandydata , pytanie czy na teraz ? Osobiście jestem wstanie sobie wyobrazić sytuacje jak MP rezygnuje z Lewandowskiego bo się nie dogadali ze sobą . Sądzę ,że to raczej melodia przyszłości , choć kto wie ? Za Nawałkę raczej obstawiam kogoś ze znajomych Rudego z Włoch .
Za Probierza jeśli ktokolwiek miałby być to o podobnych parametrach i filozofii . Nie wyobrażam sobie np takiego Moskala .
Nawałka jest śmieszny, więc nie musi się ośmieszać. Po prostu chorąży. Im szybciej zasili cwks tym lepiej.
Ludzie, trochę pojęcia o taktycznych wypowiedziach. Właśnie po to dodaje się, że teraz mnie nie interesuje, bo wtedy nie miał najmniejszych szans na jej objęcie. Nie ma trenera w Polsce, który by odmówił reprezentacji i faktycznie Probierz może być brany pod uwagę prze Bońka, wraz z zagranicznymi opcjami.
Działo się! 12 mgnień z roku pracy Probierza
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/dzialo-sie-12-mgnien-z-roku-pracy-probierza_26005.html
Ja tylko z cichą uwagą, że od tego redaktora można złapać pcheł.
Szacun trenerze za to że pojechał pan oglądać na żywo młodych z CLJ w Poznaniu. :)
Niestety ale jeśli nie wygramy z Kolumbią to dni Probierza w Cracovii są policzone, co z drugiej strony może być korzystne dla reprezentacji i będziemy w czołówce na boisku a nie tylko w rankingu FIFA. Co nie zmienia faktu że najpierw wolał bym żeby zdobył z Cracovia mistrza Polski i doprowadził do dominacji w kraju zamiast Legii a następnie gdy zbuduje drużynę na poziomie europejskim to niech buduje reprezentację na poziomie światowym.
To by nie było takie złe, ale obawiam się że już jutro ogłoszą go selekcjonerem Argentyny. Cały świat nam go zazdrości.
- Edytowany
Narazie cała Polska go nam zazdrości i Legia już robiła podchody żeby nam go zabrać bo wiedzą że z nim na ławce będziemy dla nich zagrożeniem. Już nie mówiąc o GTS bo na nich możemy patrzeć z góry
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)