Pasiak64, a skąd wiesz jakie miał zalecenia taktyczne? Tak czy siak Fink powinien dojść do tej piłki, albo sfaulować psa. W tej akcji nie to było kuriozalne, bo to co najgorsze wydarzyło się właśnie po tym. Deja podaje psu, od tego się odbija i Helik nie opanowuje piłki, a potem jeszcze raz zawala Deja i to jest kuriozum.
ALRS - tak, wtedy było lepiej. Poza tym spadliśmy raz, więc nie powtarzaj kłamstw ŁKSu, bo gdybyśmy wtedy spadli, to byłby to wałek jak skurwysyn. Teraz też spadniemy, jeśli dalej będziemy tak grać i nie będzie poważnych wzmocnień w zimie. A jeśli chodzi o styl i skład personalny, jest najgorzej w historii comarchu.
Kądzior to był błąd Probierza, ale też spoko transfer Zielińskiego i kto wie czy nie byłoby takich więcej.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Wygląda na to, że mamy trenera na lata... Trenera, który jak Filipiak zraża do nas kolejnych ludzi ekstraklasy. Probierz zajmij się swoją robotą, bo na chwilę obecną, to jest porażka... Nie pajacuj, tylko pracuj...
- Edytowany
[quote='ALRS' pid='1295168' dateline='1513333684']
Tak zgadza się , ale przyjdzie kolejny trener i będziemy się pytali czy nie on nie umie zestawić obrony, czy to nie on nie umie przygotować zespołu kondycyjnie itp....
Czy myślisz, że Probierz nie wolał lepszych zawodników niż tych których dostał ? Czy myślisz że nowy trener nagle ściągnie nam jakiś kozaków którzy będą grali za czapkę śliwek ?
Może się trafić jeden Miro ale to będzie dzieło przypadku i tak za jakiś czas wrócimy do punktu wyjścia
[/quote]
Wszystko okey,tylko jedna uwaga.....nie wiem czy wolał lepszych zawodników,może wolał,może nie...ale jak przychodził do klubu, gdyby miał jaja, to by postawił warunki,potrzebuje to i tamto,takie warunki jeśli chodzi o transfery, treningi, sparingi ,obozy itp. itd. jeśli by miał to zapewnione to mozna go wtedy rozliczać...a znając życie skusił się na kasę,warunki przyjął takie jakie zaproponowali Filipiak z Tabiszem,doszli do porozumienia,Ty wprowadzasz młodych,my ich sprzedajemy i robimy kasę,a Ty masz od tego procent....i "zabawa" trwa jak zwykle,złotousty Prezes pier...trzy po trzy, to co zawsze.Tabisz robi "oszczędności",Probierz poucza wszystkich jak sie sadzi roślinki itd..a sportowo jesteśmy w "czarnej du ..."...:(
- Edytowany
[quote='BoRut' pid='1295190' dateline='1513338945']
Może znajdzie się odważny dziennikarz i zada jedno pytanie:
- ile czasu pan Probierz potrzebuje na zbudowanie zespołu?
Czy ta roślinka ma mieć 10 cm, metr czy może ma być już silnym drzewem? [czytaj: wiosną 2018, w sezonie 2019/20 czy 2040/41 ?]
Tak żebyśmy wiedzieli kiedy możemy rozliczać (o ile nie odejdzie wcześniej).
[/quote]
Pewnie taki odważny by się znalazł tylko pytający zbył by go zapewne milczeniem, ponadto aby zbudować drużynę trzeba mieć o tym odrobinę pojęcia .
- Edytowany
No, to mamy prze.jeba.ne, jak teraz wysiał i przyjdą mrozy, to na wiosnę chu.ja wzejdzie...:)
[quote='ak 06' pid='1295301' dateline='1513364952']
[quote='ALRS' pid='1295168' dateline='1513333684']
Tak zgadza się , ale przyjdzie kolejny trener i będziemy się pytali czy nie on nie umie zestawić obrony, czy to nie on nie umie przygotować zespołu kondycyjnie itp....
Czy myślisz, że Probierz nie wolał lepszych zawodników niż tych których dostał ? Czy myślisz że nowy trener nagle ściągnie nam jakiś kozaków którzy będą grali za czapkę śliwek ?
Może się trafić jeden Miro ale to będzie dzieło przypadku i tak za jakiś czas wrócimy do punktu wyjścia
[/quote]
Wszystko okey,tylko jedna uwaga.....nie wiem czy wolał lepszych zawodników,może wolał,może nie...ale jak przychodził do klubu, gdyby miał jaja, to by postawił warunki,potrzebuje to i tamto,takie warunki jeśli chodzi o transfery, treningi, sparingi ,obozy itp. itd. jeśli by miał to zapewnione to mozna go wtedy rozliczać...a znając życie skusił się na kasę,warunki przyjął takie jakie zaproponowali Filipiak z Tabiszem,doszli do porozumienia,Ty wprowadzasz młodych,my ich sprzedajemy i robimy kasę,a Ty masz od tego procent....i "zabawa" trwa jak zwykle,złotousty Prezes pier...trzy po trzy, to co zawsze.Tabisz robi "oszczędności",Probierz poucza wszystkich jak sie sadzi roślinki itd..a sportowo jesteśmy w "czarnej du ..."...:(
[/quote]
Gdy y miał jaja to by tak zrobił ale ontu przyszedł tylko ze względu na kasę I tyle w temacie a ponadto rozpierdolil wszystko co było do rozpierdolenia począwszy od pierwszej drużyny a skończywszy na rezerwach które rozwiązał
Jaby miał charyzme i honor to prezes nie kazał by mu wystawiać takich a nie i nych Mihalikow jak dla mnie jest zerem trenerskim
Tylko jak z nasionkami albo z wiedzą ogrodniczą będzie coś nie tak to może się okazać że "ogród" będzie wyglądał jak na poniższym obrazku
Niby wyrośnie i to nawet bardzo ale....
[img]https://static.agcanada.com/wp-content/uploads/sites/3/2017/08/giant-hogweed-supplied_cmyk.jpg[/img]
Prezencik dla naszego ogrodnika, oprawić ramkę i na kominek. Na święta jak znalazł:
[IMG]http://i66.tinypic.com/2dgizbc.jpg[/IMG]
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0SOg6QrM-KnK8cLtj9RQsJzBUb58KXxZQcc3AgEnXVO6C6x7Nsw[/img]
Niech nam wyhoduje jak najwięcej TOPowych grajkow
E tam, to jakaś samosiejka... Profesjonalna produkcja piłkarzy ;) netto wygląda tak - oto Probierza Gospodarstwo Rolne.
[img]https://floridacannabiscoalition.com/wp-content/uploads/2017/09/greenhouse.jpg[/img]
- Edytowany
Michale P. trochę Ci się popier.doliło, żeby wyrósł piłkarz potrzebne jest nie nasiono, a nasienie!!! Niby brzmi podobnie, ale jest różnica...:) Acha,...i to nasienie, to raczej nie do ziemi :)
Panie Probierz broniłem Pan długo, dostał Pan ogromny kredyt zaufania ale minęło dostatecznie dużo czasu by już można było Pana pracę oceniać i zacząć rozliczać.
Możliwości są dwie albo jest Pan przereklamowanym trenerem nie posiadającym "dobrego warsztatu" i dlatego nie potrafi Pan właściwie przygotować zespołu do sezonu i do poszczególnych meczów albo nie potrafił się Pan dogadać z działaczami w sprawach personalnych, transferowych i organizacyjnych. Jeśli ten drugi wariant to powinien Pan natychmiast ogłosić, że "nie tak umawialiśmy się na początku" , "zespół nie został wzmocniony takimi graczami jakimi chciałem", "nie wszystko zależało ode mnie i nie dotrzymano słowa" w związku z tym dalej tego projektu nie będę firmował swoim nazwiskiem i podaję się do dymisji.
Ponieważ Pan tego jednak nie uczynił więc wziął Pan na siebie całą odpowiedzialność za fatalne wyniki, brzydką grę, kompromitację w derbach (z przeciętnym gts-em), bardzo niską (spadkową) pozycję w tabeli. Nie ma więc dla Pana okoliczności łagodzących.
Mówił Pan o jakimś długofalowym pomyśle budowania perspektywicznej drużyny. Na kim i na czym Pan ten projekt chce jednak opierać?
Na "ściągniętych" ze spadkowicza Górnika Łęczna nie wybitnych nawet jak na polskie warunki graczach typu Hernandez, Drewniak? Na sprowadzonym ze słabego drugoligowego Podbeskidzia Deji (który nawet na tamte realia nie był wyróżniającym się graczem)? Na przeciętnym bramkarzu Wilku, którego nieoczekiwanie wystawił Pan w ważnym meczu derbowym? Na nie chcącym grać w klubie Mihaliku? Na popełniającej trampkarskie błędy obronie? Czy zupełnym braku drugiej linii?
Po prostu Pana koncepcja budowania drużyny jest mglista i niezrozumiała. A zespół jest na równi pochyłej i gra coraz gorzej, zdecydowanym krokiem zmierzając niestety do spadku z ligi.
Czy w związku z tym nie powinien się Pan zachować jak człowiek honoru i przyznać, że sytuacja Pana przerosła, że poniósł Pan porażkę, że w tych warunkach nie potrafi Pan pracować - jedynym więc rozwiązaniem jest "zachowanie twarzy" i z godnością podanie się do dymisji! .
Panie Probierz! Honorowa rezygnacja jest lepsza, niż chęć zachowania stanowiska za wszelką cenę! Przynajmniej odszedłby Pan z klasą.
Jeszcze 2 konferencje temu MP mówił , że jest walka o plac i że deleu i stebelbsa blisko, pytany o Vestenickiego mówił że ciężko pracuje i jest ok. Po czym nagle takie informacje. Jesteś kłamca i słabym trenerem :)
- Edytowany
[quote='Miszczu2007' pid='1295268' dateline='1513355695']
Pasiak64, a skąd wiesz jakie miał zalecenia taktyczne? Tak czy siak Fink powinien dojść do tej piłki, albo sfaulować psa. W tej akcji nie to było kuriozalne, bo to co najgorsze wydarzyło się właśnie po tym. Deja podaje psu, od tego się odbija i Helik nie opanowuje piłki, a potem jeszcze raz zawala Deja i to jest kuriozum.
ALRS - tak, wtedy było lepiej. Poza tym spadliśmy raz, więc nie powtarzaj kłamstw ŁKSu, bo gdybyśmy wtedy spadli, to byłby to wałek jak *****. Teraz też spadniemy, jeśli dalej będziemy tak grać i nie będzie poważnych wzmocnień w zimie. A jeśli chodzi o styl i skład personalny, jest najgorzej w historii comarchu.
Kądzior to był błąd Probierza, ale też spoko transfer Zielińskiego i kto wie czy nie byłoby takich więcej.
[/quote]
Oki, wtedy nie spadliśmy, ale zajęliśmy miejsce spadkowe, utrzymaliśmy się dzięki słusznej decyzji komisji licencyjnej, bo takie kluby jak ŁKS w tamtej sytuacji nie powinny w ogóle grać w tej lidze, ale to już osobny temat. Fakt jest taki że byliśmy przedostatnim zespołem w lidze, tak jak teraz, debry u siebie zremisowaliśmy a na psiarni przegraliśmy 4:1, nie wiem może dla ciebie wtedy byle lepiej niż dzisiaj, dla mnie to było dno takie samo jak teraz, nawet jazda po trenerach była podobna (vide Stefan Majewski). I to dno trwa od wielu lat poza kilkoma przypadkami, zmieniają się trenerzy, piłkarze i dalej jest to samo, tylko Tabisz z Filipiakiem są cały czas na swoim miejscu. Ale może jak się nie znam, może przyjdzie nowy trener i to wszystko poukłada,pościąga mega kozaków,nie przyjdzie dla kasy tylko z miłości do Cracovii. Mnie się wydaje, że nasz zarząd genialnie lawiruje podając kibicom kolejną zwierzynę na pożarcie, a my to łykamy jak pelikany -ale to tylko moje osobiste przemyślenia .
Zasadnicze pytanie , Probierz mówi sam za siebie czy Probierzem Mówi JF ?
Wywiad z dzisiewjszego przeglądu http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,michal-probierz-patrza-na-mnie-wilkiem-wywiad,artykul,836002,1,1059.html
Czyżby pan Michał wreszcie przejrzał na oczy ?! Oby !
Michał Probierz: Nie przewidywałem, że będzie tak źle
Wierzyłem, że będziemy w górnej ósemce i powalczymy o puchary – otwarcie przyznaje trener Cracovii.
Życzyłbym sobie, żeby każdy był taki, jak Michał Helik, Szymon Drewniak, Kamil Pestka i inni. Żeby wszyscy wkładali tyle serca.
Trener deklaruje, że Cracovia to projekt długoterminowy. - Dostrzegam tu bardzo dużo chęci - mówi.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,michal-probierz-patrza-na-mnie-wilkiem-wywiad,artykul,836002,1,1059.html
Panie, co to za retoryka?! Cracovia to nie jest żaden durny "projekt"! To jest KLUB SPORTOWY, na miłość boską!
I znowu pierdo.lenie o tych -10 punktach z Jagiellonią co miał...
Dobrymi chęciami to piekło jest wybrukowane . Ja oczekuję konkretów a nie kolejnych opowiastek jak to kiedyś będzie .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)