ale ja nawet nie chce zeby tego błazna konferencyjnego, popularnego ogrodnika na zbiy pysk wywalali, jasnosc jest ze nie ma najmniejszego znaczenia kto trenuje w klubie zarzadzanym przez najwiekszego Janusza w historii
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Myślałem, ze Derby będą przełomem i coś ruszy. Ale po tej hańbie tylko jedno ...PROBIERZ AUT!!!!
Mam nadzieję,że Pan trener łaskawie wyjaśni co było powodem zmiany bramkarza w meczu derbowym na zawodnika nie grającego od dłuższego czasu i nie posiadajacego praktycznie zadnego doswiadczenia i jeszcze niewielka pewnosc siebie...,wielkie kurwa brawa,wczorajszy mecz na boisku to nie była porażka to była kompromitacja,wstyd,hańba, brak słów na postawę tej "druzyny" w takim meczu ...
- Edytowany
Mam nadzieje ze Filipiaj nie wyrzuci Probierza ... mam nadzieje ze da popracowac mu 2-3 lata ( pieniadze Filipiak ma, na wynikach i tak mu nie zalezy..).
Niech Probierz pracuje ... jesli nie osiagnie nic w tym czasie, ciekawe czy dalej bedzie mowil ze potrzeba czasu a trenerzy w ekstraklasie sa zwalniani zbyt wczesnie. Filipiak ma mozliwosc obnazyc naszego "Polskiego Gwardiole" mam nadzieje ze to zrobi !
[quote='Pasiak_krk' pid='1294690' dateline='1513244237']
Mam nadzieję,że Pan trener łaskawie wyjaśni co było powodem zmiany bramkarza w meczu derbowym na zawodnika nie grającego od dłuższego czasu i nie posiadajacego praktycznie zadnego doswiadczenia i jeszcze niewielka pewnosc siebie...,wielkie ***** brawa,wczorajszy mecz na boisku to nie była porażka to była kompromitacja,wstyd,hańba, brak słów na postawę tej "druzyny" w takim meczu ...
[/quote]
Odpowie że burdel mama jest ok tylko panienki trzeba wymienić i oczywiście wazelina do Filipiaka i zarzadu
To najgorsza drużyna jaką pamiętam od lat,a wszystko za sprawą tego degenerata.Rozjebal w drobny mak drużynę która zakwalifikowala się do pucharów,pościągał jakiś dziadów i pierdzieli teraz farmazony na konferencjach o jakis procesach..Panie gowno mnie interesują procesy bo wynik ma byc tu i teraz bo wnet czerwoną latarnią bedziemy a z tym skladem to zjazd do 2 ligi nas czeka.Przeciez grajki typu Malarczyk,obecnie Wójcicki Zenjov,Mihalik,Dimun dobra nie chce mi sie juz dalej wymieniac wszyscy Ci zawodnicy to poziom 2 ligi dawnej 3,dobra trener nie gra ale kto ich posciągał kto wyjebal w powietrze cala druzyne ktora rok wczesniej zakwalifikowala sie do el.ligi europy.Filipiak z Jakubem przeszli samych siebie zatrudniajac tego trenera i to za taka kase.Smiech,zal nie dowierzanie jestem na łopatkach po wczorajszych Derbach,tak nie zoorganizowanej druzyny nie pamietam.Przeszlo to moje wyobrazenia na temat dna na ktore upadlismy.Sorki za bledy ale jestem taki wkur.. ze nie kontroluje ortografi ;)
Tak żenujących derbów nie było od dawien dawna. Piszesz dyzmo futbolu razem z filipakiem piękną historię. Zmazalbys choć część plamy, gdybyś podał sie do dymisji, a tak zostałeś bucem, dla którego liczy się tylko kasa.
Ale ja już mówiłem o tym przed zatrudnieniem tego pozoranta. Poszedł do gts, olal i splunął na najstarszy klub w Polsce.
Wypierd.alaj z naszego klubu.
Panowie nie popadajmy ze skrajności w skrajność Probierz nie przejął drużyny która zakwalifikowała się do pucharów, tylko dryżyna która zajęła 14 miejsce w lidze i utrzymała się dzięki Zagłębiu Lubin. I nie Tabisz wcale nie zrobił głupoty zatrudniając Probierza, on po prostu zawsze musi mieć jakiś zderzak który przykryje jego "zarządzanie' klubem - popatrzcie dzisiaj nie jego ludzie chcą wywieźć na taczkach tylko trenera. Teraz zwolnimy Probierza, zatrunimy następnego i znowu odżyją nadzieje, a czerwcu będziemy zwalniać kolejnego Pana, Skorżę czy już sam nie wiem kogo... a Jakubek pozostaje niezatapialny i umiejętnie nami manipuluje kierując złość nie w jego stronę.
Tak wiem Probierz dał wczoraj i w całym tym sezonie tyłek i to strasznie, tylko problem polega na tym, ze my ciągle łudzimy się że jak wymienimy mechanika samochodu to nagle przestanie się psuć, nie chcąc dostrzec że silnik ma już przejechane 1 mln kilometrów.
Jak jest "zaorać pole" po hiszpańsku?
Jesteś pan jebanym debilem, kretynem , analfabetą piłkarskim! Wystawiasz wilka który nie gra w zamian za Grześka? Który wiemy jakie ma podejście do derbów jako jedyny z piątkiem wiedział o co chodzi i walczył, wyskoczył w ostatnich derbach do sędziów jako jedyny i słusznie a Ty go sadzasz na ławce. Dwie pierwsze bramki Grzesiek by wyciągnął, z rzutu wolnego błąd techniczny wilka, ustawił mur i pilnował złego słupka, pozatym ja nawet wiedziałem gdzie ten cwel strzeli bo była to kopia jego pierwszej bramki w ekstraklasie z wolnego, to pokazuje kunszt wilka i wasze kurwa psia mać przygotowanie do meczu. Dla Ciebie taka przegrana to nic, a dla nas kibiców Cracovii to hańba na lata, blamaż na historii klubu, a Ty sobie nic z tego nie robisz bo dla ciebie typ zwykła przegrana. Właśnie dlatego nie pasujesz do tego klubu, nie czujesz klimatu, nie identyfikujesz się więc po prostu wypierdalaj stąd. Przetrwalismy komunę, przetrwalismy dwie wojny top i kurwa sobie poradzimy bez ciebie. Przerost ego nad umiejętnościami, jesteś trenerskim zerem. Wiesz co Michał? Pierdol sie
Jasne kolego ALRS Pan Michał nie przejął drużyny po el.ligi europy tylko na koniec sezonu gdy otarliśmy się o spadek,mimo wszystko było tam mnóstwo sędziowskich przekrętów i kilka głupich błędów indywidualnych które zaważyły o końcowej niskiej lokacie.Wszystko czarno na białym
Panie Probierz.. chyba juz wystarczy tych eksperymentów..zmień Pan zawód na ogrodnika...sadź Pan sobie te rośliny,a najlepiej weź Pan sobie na wspólnika Jakubka T. i możecie razem spier.....z klubu...Po wczorajszym blamażu..wyczerpał Pan limit błędów..:(
Dziękuje Panie Probierz.
Takiego blamażu chyba jeszcze nie przeżyłem na Kałuży.
Jakby Pan miał honor to już by Pan wczoraj zrezygnował ze stanowiska.
Piłkarze nie byli przygotowani do meczu - nie było drużyny, Wisła K. była spokojnie do pyknięcia.
ALRS trafił w sedno. Nie możemy patrzeć na całokształt przez pryzmat derbowego blamażu. A w zasadzie wyniku. Druzyna zagrała słabo, nie ukrywam tego, bo nie da się tego ukryć, ale przez 40 minut to my dyktowaliśmy warunki gry i mieliśmy więcej okazji bramkowych. Po czym przyszła 41 minuta i się zesrało. Po dwóch kolejnych gongach nie było co zbierać.
Teraz zostało (cytując nieśmiertelnego Jasia z serii dowcipów, po odebraniu świadectwa) "jeszcze jeden wpierdol i wakacje". Tak, nie mam złudzeń co do wyniku w Zabrzu. Rozdrażniony porażką w Gdyni Górnik przejedzie po nas jak walec. Jeśli wywieziemy z Zabrza choć jeden punkt, to uznam, że drużyna ma charakter, a Probierz jest mistrzem motywacji.
Porównujecie Probierza do Zielińskiego z pierwszego sezonu. Hello! Zieliński przejął drużynę dobrze przygotowaną fizycznie z kilkoma zawodnikami u szczytu swych możliwości. Zrobił natychmiastowy wynik+ 4 miejsce (przypominam, że na koniec nie dał już rady utrzymać podium), a w kolejnym sezonie dał ciała. Probierz przejął drużynę z siłami na 40+25 minut gry i budżetem na zakupy, który został roztrwoniony na wykupienie grajka, którego domagało się 50% forum, a okazał się kompletnym niewypałem.
Jestem zwolennikiem pozostawienia Probierza przynajmniej do 30 kolejki. Niech pokaże jak mu wschodzi ruń zielona.
Zaznaczam, na obecną chwilę jestem rozczarowany, bo jako minimum zakładałem 21 punktów po 21 kolejce
[quote='Vola1906' pid='1294719' dateline='1513247040']
Jesteś pan ***** debilem, kretynem , analfabetą piłkarskim! Wystawiasz wilka który nie gra w zamian za Grześka? Który wiemy jakie ma podejście do derbów jako jedyny z piątkiem wiedział o co chodzi i walczył, wyskoczył w ostatnich derbach do sędziów jako jedyny i słusznie a Ty go sadzasz na ławce. Dwie pierwsze bramki Grzesiek by wyciągnął, z rzutu wolnego błąd techniczny wilka, ustawił mur i pilnował złego słupka, pozatym ja nawet wiedziałem gdzie ten ***** strzeli bo była to kopia jego pierwszej bramki w ekstraklasie z wolnego, to pokazuje kunszt wilka i wasze ***** psia mać przygotowanie do meczu. Dla Ciebie taka przegrana to nic, a dla nas kibiców Cracovii to hańba na lata, blamaż na historii klubu, a Ty sobie nic z tego nie robisz bo dla ciebie typ zwykła przegrana. Właśnie dlatego nie pasujesz do tego klubu, nie czujesz klimatu, nie identyfikujesz się więc po prostu ***** stąd. Przetrwalismy komunę, przetrwalismy dwie wojny top i ***** sobie poradzimy bez ciebie. Przerost ego nad umiejętnościami, jesteś trenerskim zerem. Wiesz co Michał? ***** sie
[/quote]
Nic dodać, nic ująć. Dodam tylko bezsensowne górne piłki do Piątka, gdzie na środku obrony byli głowacki i wasilewski. Prawdziwie polski pep - a raczej zje*. Ileż piłek spadło przed pole karne wczoraj? Ani razu nie było tam naszego zawodnika, który by taką piłkę uderzył w stronę bramki. Szkoda słów. Miałeś pan u mnie kredyt zaufania i to spory, wczoraj jednak owtorzyłeś mi pan oczy i to szeroko.
[quote='boniekKrK' pid='1294723' dateline='1513247322']
Jasne kolego ALRS Pan Michał nie przejął drużyny po el.ligi europy tylko na koniec sezonu gdy otarliśmy się o spadek,mimo wszystko było tam mnóstwo sędziowskich przekrętów i kilka głupich błędów indywidualnych które zaważyły o końcowej niskiej lokacie.Wszystko czarno na białym
[/quote]
Błędy indywidualne i sędziowskie są w i tym sezonie. Ja nie bronie Probierza, tylko mam już dosyć deja vu po pewien okres i zwalniania kolejnych, Probierzów, Pasieków, Podolińskich, Zielińskich itp.... a dopóki się nie zjednoczymy i nie wystąpimy przeciw głównemu problemowi Cracovii to będziemy mieli powtórki z rozrywki co kilka lub kilkanaście miesięcy, a ja już tym rzygam.
Probierz..zgodził się zostać trenerem za kasę,którą mu dał Filipiak,a ten obiecał mu,że będą zarabiąć na "produkcji piłkarzy netto'.....jaki jest efekt tego widać ,a finał był wczoraj na DERBACH..../może być tylko gorzej jak spadniemy/........Gramy coraz gorzej,Probierz rozpie.....poprzedni skład...a kto przyszedł Deja,Drewniak,Fink,itp... obrona dno,niedoświadczeni młodzi Pestka,Wilk,co gra Michalik /mial byc gwiazda drużyny/...czy Ci piłkarze sa lepsi niż Ci co odeszli..w czym jest lepsza ta obrona od tej z Polczakiem,Wołąkiewiczem,Brzyskim..niczym sa chyba jeszcze gorsi..Probierz dobrze wiedział,że kontuzjowany jest Dąbrowski,po ciężkiej kontuzji jest Covilo..i co zrobił w temacie...do tego popełnia kardynalne błedy w zestawieniu druzyny,jak mógł wystawić na bramce Wilka w derbach,chyba po to ,żeby sie przypodobać Filipiakowi......Poprzedni skład uzupelniony Helikiem czy Kędziorem /nie przyszedł ze wzgl. na Probierza/ nie byłby gorszy od tego na boisku....Dlatego ,Ja i wielu mają dość opowieści Probierza o budowaniu drużyny...niech spier....z klubu najlepiej w pakiecie z Tabiszem..:(
Zmieńcie tytuł wątku na
[color=#ff3333][b]Michał Probierz - PR, handel ludźmi, ogrodnictwo, itp.[/b][/color]
Treningów i taktyki to on na pewno u nas nie uskutecznia.
Sądzę,że Probierz powinien dostać teraz ultimatum. Albo drużyna i on pokażą JAJA i wygrają z Górnikiem,albo honorowo SPADA z Cracovii.
Ps. A Tak swoją drogą "dziękuję pseudokibicom za wspaniałą oprawę i niszczenie własnego obiektu, w konsekwencji czego mamy na kilka meczów z głowy oglądanie meczów na stadionie". Totalny debilizm, a tak dziarsko zbierali na oprawę..Jak przemycili tyle rac i petard łącznie z wyrzutniami?
Mowilem od poczatku ze w naszych realiach to drugi Ulatowski to jeden z drugim Santem jechali po mnie. Niech spierdala razem z Tabiszem!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)