Na ten moment temat głupi i niepotrzebny. Każdy z Nas marzy, żeby kopacze osiagali rezultaty hokeistów i chyba każdy rozumie, że to na dzień dzisiejszy nierealne. Napisałbym, że w plastikowej jesteśmy taką Legią, ale godniej napisać, że w kopanej Legia jest jak hokejowa Cracovia, na dłuższą metę poza konkurencją... a w piłce? C h u j o w o, ale stabilnie, co nie znaczy, że nie należy oczekiwać sukcesów, należy się Nam jak psu [s]buda[/s] sierpowy na pysk.
-
-
Chcesz wyjścia Filipiaka z Cracovii ?
Temat do zamknięcia .Filipiak nie odejdzie , ma za wiele do stracenia w sensie biznesowym , nowe inwestycje . Tego na pewno nie zostawi .
Dla mnie osobiście prezesem może być iksiński bądż igrekowski byle dbał o klub, jego pracowników a czasem posłuchał zdania jakie mają kibice .I aby pod rządami prezesa Cracovia walczyła o cele najwyższe .
- Edytowany
To do przemyślenia dla tych co pierniczą o tym jakim jesteśmy produktem
http://www.rp.pl/artykul/161945-Najstarsze-kluby-pilkarskie-swiata--.html#ap-2
A to info prosto z Warszawy. Polonia żyje ale do bani z takim życiem. Tam inwestują w Legię
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/694706/koniec-jerzego-engela-byly-selekcjoner-nie-jest-juz-prezesem-polonii-warszawa
- Edytowany
[quote='qtec' pid='1253173' dateline='1497997871']
tak chce, dość błazenady i obiecywania gruszek na wierzbie i kompromitacji,
[/quote]
prorok jakiś czy cuś? ;P
już trzeci w tym tygodniu z ekipy komarchowy3.14dalaczy ;)
I dzis Janusz juz nie musi wychodzic w czopce superwisla tylko w butach za 1500ojro i lux garniaku ;)
Media po takim kroku jak dzis zadzwonia go na smierc dzisiaj :D :D
Ale.... Na trenerze sie calakaruzela nie zakonczy....MUSZA BYC WZMOCNIENIA!!! bo trener sam na boisku gralnie bedzie...on MUSI miec wykonawcow!!
Jestem przekonany że takie sprawy to sobie juz Probierz dopilnowal pierwszy Wasiliew.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
NIE. Bo nie widzę innej alternatywy. Gdyby taka była było by o czym rozmawiać.
Zamknijcie ten wątek PREZES poszedł po rozum do głowy i coś zmienia się na lepsze.
No dobra niech ten Prezes jeszcze chwile zostanie ,bo coś zaczął dobrze kombinować.
To jest piękne u nas kibiców to przechodzenie ze skrajności w skrajność :D
W tamtym sezonie Janusz na oprawie, pod koniec tego sezonu wszyscy domagają się odejścia. Jednak jest to okres roku czasu więc jeszcze do przełknięcia. Jednak wczoraj po zwolnieniu Zielińskiego i aresztowaniu Mosóra to wszyscy by go wręcz powiesili lub spalili na stosie, a po dzisiejszych decyzjach już jest dobrym prezesem. Wymagajmy najpierw od siebie jako kibiców tonowanie emocji a dopiero później wypominajmy prezesowi jego wypowiedzi w przypływie tych że emocji.
Nigdy nie zrozumiem nawoływania do tonowania emocji związanych z kibicowaniem. To ten sam rodzaj masochizmu co cieszenie się 14 miejscem.
Od początku ten wątek jest do wyjebania bo jest bez sensu. Jest osobny wątek o Filipiaku.
Nie no Rock, bez przesady, kwestia retoryki. Ja nie widze powodów do rewolty, co nie jest jednoznaczne z akceptowaniem totalnej bylejakości, można, a czasem trzeba to jakoś wyważyć, choćby dlatego żeby mówić jednym głosem, na trybunach nie ma anarchii, jesteśmy społecznością, wspólnotą, a nie zlepkiem autokratów.
... zeby nie bylo, kazdy ma prawo do wlasnej opinii, twoja szanuje i zawsze szanowałem.
Spoko spoko, mnie tylko chodzi o to, że kibicowanie to przede wszystkim karmienie się emocjami. Wszystko albo nic. Może się nie udać, ale przynajmniej warto próbować.
Moja opinia jest taka, ze jeśli zacznie w końcu sensownie ZARZĄDZAĆ tym klubem, to nawet robienie z siebie błazna przy każdym pojawieniu się przed kamer[size=small]ą[/size], będzie do zaakceptowania.
Jemu wyraźnie sprawia to radość, co widać dokładnie na filmiku z ostatniej "konferencji".
A [size=small]wracając do pytania: aktualnie jestem na "NIE". [/size]
Czy głupota powinna bolec?.....jak najbardziej.....głupota tez jest darem od boga..
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
57 dni później
Tak, chcę. Wieczne obiecywanie walki o puchary i dostawanie 14 miejsca zaczyna mnie wkurwiać.
Zarządzaniem jak najmniejszym kosztem, regularne kompromitowanie najstarszego klubu sportowego.
Niech wypierdala.. Możemy nawet zacząć od 1 ligi grać..
Bierz swoje miliony i zdupcaj
Czy jeden z drugim słyszał o prawie właścicielskim? możecie Filipiakowi nadmuchać drobnych pajączków do du.py.
To już nigdy nie zagramy na Izo-Arenie? ;( Chlip...
Czyli za mecz z Górnikiem/ Lechem/ Korona i gwardia odpowiada Filipiak?
Wolę żeby został, niż skończyć jak Polonia Bytom czy Zawisza.
Tak -za wyniki firmy odpowiada prezes.
Osoby chcące wyjścia tak zapytam macie bogatszego lepszego prezesa czy powrót Antka Łopaty i społecznych prezesów ?
Od Filipiaka można i trzeba wymagać zmian gruntownych .Tyle że grać trzeba twardo .Co ugrała delegacja kibiców na spotkaniu ?Nic bo nie mieli jaj i się nie postawili .Od razu wybił im Filipiak zwolnienie Tabbisza i tym momencie powinni wyjść i zbiorowy protest ala gts .W końcu by uległ bo z kibicami wygrać się nie da .Ta ,,delegacja ''nie potrafia nawet ugrać zwolnienia Baałdysa to o czym my mówimy .To taki sam kompromitujący nas ,,prezes ''jak jakubek .
A można było to ugrać i wprowadzić swojego przedstawiciela .
Dopóki jest jak jest czyli że nie wszyscy chcą odejścia vicka to nic nie ugramy .Ci co nie chcą to liczące postacie.
Temat jakże nasz,taki typowy POLSKi. rozpieprzyc ,rozdoopcyć i ppzamiatane a następnie czekać na kogoś kto to na nowo posklada! Niejaki Jakub Szela wzorem?
Kwitnący klub, puchary europejskie, zaplecze, szkolenie młodziezy i ci destruktorzy chcą to rozwalic. o wyniku finansowym nawet nie wspominam.
Zibiland chodzisz na mecze czy z gargamalem stanowisz nasz FC Internet?
[quote='Zibiland' pid='1271971' dateline='1503124953']
Temat jakże nasz,taki typowy POLSKi. rozpieprzyc ,rozdoopcyć i ppzamiatane a następnie czekać na kogoś kto to na nowo posklada! Niejaki Jakub Szela wzorem?
[/quote]
Jedni chcą rozpieprzyć, a drudzy wolą nic nie robić, bo może być gorzej. A może da się inaczej? Przecież nikt z nas nie jest zadowolony z tych kilkunastu lat spędzonych w ekstraklasie (z małą przerwą).
Szarakany/brodacze jakoś powoli dają radę to nasze gangi nie dadzą ? :D
75 dni później
Zrobić to inaczej ale z Profesorem. Jestem na NIE!
Musi zostać!!!!! Taka PRAWDA!!!! Bez fochowania!!! REWELACJI NIE MA, ale chce DOBRZE
- Edytowany
I gosc ma potencjall!!! 111111jedenascie
Ciekawy jestem dlaczego jt75 /zreszta od niedawna na forum,wolałbym wprawdzie j23/ bez przerwy robi wpisy w różnych wątkach,a sa to "odgrzewane kotlety" o których mówimy i piszemy od lat,co zreszta sam czynie, bo to,że trzeba wyp....Tabisza,Filipiak musi sie zmienić, dobrze wszyscy wiedzą i takich wpisów uzbierało by sie bardzo wiele przez te ostatnie lata...czemu to ma służyć...pokazać jaki dobry jest JF,a niedobry JT......po co ? wiekszość to wie...;)
[quote='krak 06' pid='1288276' dateline='1509647182']
[b]Ciekawy jestem dlaczego jt75 /zreszta od niedawna na forum,wolałbym wprawdzie j23/ bez przerwy robi wpisy w różnych wątkach,a sa to "odgrzewane kotlety" o których mówimy i piszemy od lat[/b],co zreszta sam czynie, bo to,że trzeba wyp....Tabisza,Filipiak musi sie zmienić, dobrze wszyscy wiedzą i takich wpisów uzbierało by sie bardzo wiele przez te ostatnie lata...czemu to ma służyć...pokazać jaki dobry jest JF,a niedobry JT......po co ? wiekszość to wie...;)
[/quote]
Bo może jest tu nowy i chce się na ten temat wypowiedzieć?
Nie jestem za odejściem Filipiaka, raz - bo nie ma na kogo, dwa - bo nie ma jak.
Natomiast cały czas uważam, że dobrze zorganizowani kibice mogą wymusić zmianę działania Prezesa.
Niestety, dotychczasowe wyniki Cracovii świadczą o jednym [b]mamy słabego prezesa i kiepskich kibiców.[/b]
Stare przysłowie przyganiał kocioł garnkowi jest tutaj całkowicie słuszne.
Ja jestem za odejściem. On jest za biedny na Cracovię, pokazują to wyniki.
[quote='eredin' pid='1288278' dateline='1509649135']
[quote='krak 06' pid='1288276' dateline='1509647182']
[b]Ciekawy jestem dlaczego jt75 /zreszta od niedawna na forum,wolałbym wprawdzie j23/ bez przerwy robi wpisy w różnych wątkach,a sa to "odgrzewane kotlety" o których mówimy i piszemy od lat[/b],co zreszta sam czynie, bo to,że trzeba wyp....Tabisza,Filipiak musi sie zmienić, dobrze wszyscy wiedzą i takich wpisów uzbierało by sie bardzo wiele przez te ostatnie lata...czemu to ma służyć...pokazać jaki dobry jest JF,a niedobry JT......po co ? wiekszość to wie...;)
[/quote]
Bo może jest tu nowy i chce się na ten temat wypowiedzieć?
[/quote]
Dziękuję. Głos rozsądku.
Bo według krak06 i wielu innych mam w tym jakiś cel.
A nie masz? Zatem co powoduje że na tym forum postanowiłeś wychwalać potencjał intelektualny prezesa a zarazem ganić wiceprezesa.
[quote='quentin' pid='1288286' dateline='1509654096']
A nie masz? Zatem co powoduje że na tym forum postanowiłeś wychwalać potencjał intelektualny prezesa a zarazem ganić wiceprezesa.
[/quote]
Były różne głosy.
Jeden mówił, że Jakub Tabisz to za mało. To wszystko wina Profesora. Trzeba go pogonić.
Inni mówili, że to Jakub Tabisz musi odejść bo to całe zło tego Klubu.
Więc realnie rzecz biorąc uważam, że nie ma takiej możliwości aby Profesor odszedł, sprzedał udziały lub się poddał. Takie założenie przyjąłem.
Drugie było takie, że Profesor spędzając bardzo mało czasu w Klubie zarządzanie operacyjne powierzył Jakubowi. Więc moim zdaniem o wielu rzeczach nie wiedział i nie wie. Jakub ma bardzo duże możliwości działania. Chodzi o te wszystkie małe sprawy życia codziennego, o których cały czas piszecie.
W związku z tym uważałem, że realne jest tylko odejście Jakuba. To możemy zrobić. Uważam, że można to zrobić w sposób merytoryczny. Nie siłowy. Profesor jest człowiekiem biznesu więc wierze, że argumenty i pomysły które pokażą jak lepiej zarządzać Klubem przy jednoczesnym wzroście przychodów zadziała.
Pisanie o odejściu Profesora uważam za stratę czasu i energii. Cały akcent należy położyć na źródło problemu. a Źródłem tego jest Jakub Tabisz.
Mam przy okazji do was pytanie. Pokazywaliście mi link do spotkania chyba w 2012 roku. Wtedy gdy domagaliście się jego odejścia. Dlaczego ta cała akcja się nie udała?
uważam, że wszystkie tematy osobowe w tym te o Filipiaku, Tabiszu, powinny być przeniesione do Głosu z Trybun - jedyne miejsce, gdzie ktoś niezalogowany, nie może czytać. Pomijając słuszność krytyki, wystawiamy się na cel różnych pismaków, którzy szukają sensacji. Dział Piłka nożna w Cracovii, otwarta dla wszystkich jak HP, powinna dotyczyć TYLKO RZECZY ZWIĄZANYCH ZE SPORTEM. Zarządzanie klubem, powinno być schowane.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)