Haha, czyli sprawdza się na ławce :).
-
-
Michał Helik Witamy w Cracovii
my u nas na sektorze krzyknelismy 'szybko!' , zanim jeszcze Helik zdazyl wziac pilke, wiec moze 4-ego stopnia, my 3
Jak to Probierz mówił: Szykujemy dla Helika nową rolę?
[quote='BoRut' pid='1393596' dateline='1565604887']
[/quote]
Będzie nowym chłopcem od podawania piłek ?
[quote='BoRut' pid='1393596' dateline='1565604887']
[/quote]
Pisałem że może wystawią go na lewej obronie. Trener wiedział lepiej gdzie w pełni wykorzystać jego potencjał ?
A po takim ciągłym n a p i e r d a l a n i u na własnego zawodnika,
to wam się podnosi .... czy tylko ładnie w nogawce się układa ??
:@
Michał autentycznie cieszył się z wygranej , miał gorszy moment , czasem jego świetne wyszkolenie techniczne mu szkodzi bo próbuje zagrań które na 30 m są niedopuszczalne . Przedłużać kontrakt, Helik nieraz nam uratuje tyłek świetna internwejca czy golem
[quote='krzys67Bytom' pid='1393634' dateline='1565620846']
[/quote]
kto tu napierdala?
do lekarza wyciagnac tom miotle z zadka, bo to pewnie stad to sztywniactwo
[quote='krzys67Bytom' pid='1393634' dateline='1565620846']
[/quote]
Jakim znowu "nap...niu"? Śmiesznie zgrały się słowa z konferencji trenera z sytuacją z meczu. Tyle i tylko tyle. Były wczoraj 3 punkty to się trzeba cieszyć i uśmiechać. Michał to solidny obrońca, który - gdy jest w formie - stanowi ścisłą czołówkę stoperów naszej ekstrakopanej.
57 dni później
Odkurzę trochę wątek. Czy ktoś z Kolegów zna szczegóły nowej roli Michała w zespole? Czas upływa, a tu nic. ;)
Grzeje ławkę dla innych. Duży jest. Daje radę.
[quote='Jarek44' pid='1403186' dateline='1570625804']
Odkurzę trochę wątek. Czy ktoś z Kolegów zna szczegóły nowej roli Michała w zespole? Czas upływa, a tu nic. ;)
[/quote]
Może jest odpowiedzialny za atmosferę ? ?
Nie róbmy z Michała Peszki . Dawid teraz zaliczy przerwę po kartce to i Michał wskoczy do składu .
Ja tam wole Helika od Jablonsky'ego
Ja też wolałem do meczu z DACiem.
[quote='Rock' pid='1403328' dateline='1570792310']
Ja też wolałem do meczu z DACiem.
[/quote]
To już drugi raz taka sytuacja, gdy traci miejsce w składzie. Może to i dobrze, że ci którzy coś zawalą albo graja słabo, tracą to miejsce, tylko musi się to odbywać na zasadzie pełnej transparentności i sprawiedliwości aby nie było kwasów w drużynie.Ponadto dobrze, że jesteśmy dalej w Pucharze, bo tam zmiennicy mogą grać.
Tracący miejsce d jedenastce zawodnik powinien wiedzieć co jest tego powodem . Ponoć Michał Helik przez trenera Michała probierza został poinformowany nad czym ma pracować i co poprawić . Tak przynajmniej mówił trener .
17 dni później
Helik jest konsekwentny, zadnych pucharów i huj
11 dni później
Brawo Michał! 3 mecz w lidze na 0 z tyłu
41 dni później
Kolejny raz z przyjemnością trzeba Michała chwalić. W pierwszej połowie ryzykowna, ale mega ważna interwencja, której jeśli nie byłoby to zawodnik Śląska wyszedłby sam na sam.
Chyba nie przesadza że stwierdzeniem, że jest bardzo ważną częścią najlepszej obrony Cracovii od długich lat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)