Nic straconego, nikt chyba go nie skreslil - do pracy i bedzie dobrze
-
-
Michał Helik Witamy w Cracovii
50 dni później
Dzięki Michał uratowałeś nam 2 punkty
Brawo za mecz i dzieki za KLUCZOWĄ interwencję.
Helio uratował nam dzisiaj dupe i 2 pkt.,walcz o miejsce w składzie.
Teraz to Datkovic musi walczyć o miejsce w składzie:) Zdrowa sytuacja, a dla Michała za dzisiejszy mecz gratulacje!
Nie wierzę, że to piszę, ale wreszcie mamy czterech dobrych stoperów. Helik potrafi ratować nam dupę w beznadziejnych sytuacjach i robi to w bardzo efektowny sposób, ale czasami gra naprawdę beznadziejnie. Do tego jest przydatny z przodu. Dytyatyew to prawdziwy lider, który włoży głowę tam gdzie inni uciekają z nogami i dobrze dyryguje pozostałymi obrońcami. Odstaje technicznie i jest dość powolny. Siplak jest najbardziej kompletny. W tej lidze w ogóle rzadko trafia się tak szybki stoper. Ma jeszcze braki w koncentracji i ustawianiu się i pewnie dlatego Probierz przesunął go na lewą stronę, żeby oddalić zagrożenie ze środka. Datković jest najbardziej nijaki, ale chyba też najbardziej równy.
[quote='docent' pid='1353506' dateline='1545511870']
Teraz to Datkovic musi walczyć o miejsce w składzie:) Zdrowa sytuacja, a dla Michała za dzisiejszy mecz gratulacje!
[/quote]
nie musi walczyć, bo na dzisiaj jest lepszy od Helika. Wczoraj Helik niezły mecz, ale patrząc całościowo, to rywalizację z Datkovicem przegrywa.
Zanosi się więc na ciekawą rywalizację w nowym roku .
Macie video z sytuacji o której piszecie?
63 dni później
Michal Helik i jego przekleństwo niestrzelonych karnych. :)
- Edytowany
Karny podyktowany, ale nie widzę przewinienia. Co tam się stało, że decyzja karny? Naciągnięte i żałosne. :s
PS. Specjalnie nie darłem ryja żeby nie lżyć sędziego bo nie widziałem dobrze z trybuny ale teraz jak widzę z powtórki tv po premii sędziemu i ponowne szkolenie.
PS 2. Niech napiszą do sędziego żeby podał powód i uzasadnienie.
Wg mnie karnego nie było, ale sędziowie zadecydowali inaczej.
[quote='sarmata' pid='1365457' dateline='1551044274']
Wg mnie karnego nie było, ale sędziowie zadecydowali inaczej.
[/quote]
W liga plus extra mówili, że karnego tam nie było ale sędzia VAR boi się mówić o tym gdy ma doświadczonego sędziego. Po co VAR w takim razie?
Tylko wcale to nie jest takie pewne, że karnego nie było. Ja nie mam takiego przekonania, oczywiście gdyby nie odgwizdał pewnie też bym mógł się z tym zgodzić. Helik jak idzie na wyprzedzenie w polu karnym musi bardzo uważać, mógł go zahaczyć minimalnie i jest karny.
Jak nie jest pewne to trzeba sprawdzić dokładnie. Proszę...
A skąd wiesz, że nie sprawdzili? Poza tym w mojej opinii jest niepewność, oni może ją mieli.
- Edytowany
Na żywo nie widziałem żeby sprawdzali, dość szybko się to odbyło. Proszę obejrzeć tutaj: [url=https://ekstraklasa.tv/skroty/cracovia-jagiellonia-10-zobacz-skrot-meczu/3t95391]https://ekstraklasa.tv/skroty/cracovia-jagiellonia-10-zobacz-skrot-meczu/3t95391[/url] 3:30 - Na wałka jak dla mnie. Nie wiem co trzeba było zrobić żeby nie sfaulować, chyba nie uczestniczyć w grze. Teraz będę dla zasady lżył sędziów bo nie zasługują by im ufać z trybuny.
Wg mnie z tej jednej powtórki widać, że go trochę przeciągnął i jest faul. W każdym razie nie wiem jak możesz wyciągać czas sprawdzenia skoro to masz wycięte. Moment faulu a sam karny to prawie 2 minuty.
- Edytowany
Trzeba było sprawdzić z kilku innych widoków w takim razie jeszcze. Dobrze, że nie trafił tego karnego, bo oliwa jest sprawiedliwa. Nie zawsze tak jednak jest.
Decyzja o karnym to mega przekręt Marciniaka. Jak oglądam powtórkę, to nawet nie wiem co było pretekstem do tej decyzji. Czech zaparł się d..ą o Helika i się przewrócił. Żadnej akcji ze strony Michała.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)