Wszystkiego najlepszego Pasiaku z okazji urodzin.
Pograj dla nas dużo!
Oby kontuzje omijały.
-
-
Kamil Pestka -powodzenia chłopaku w 1 drużynie !
Powodzonka byku,będziesz legendą !
Zdrowia i formy! Takich piłkarzy nam w Pasach potrzeba.
[quote='Bruno' pid='1501990' dateline='1629633361']
[/quote]
nie ma szans, zgnoją go jak każdego
[quote='squier strat' pid='1502008' dateline='1629640001']
[quote='Bruno' pid='1501990' dateline='1629633361']
[/quote]
nie ma szans, zgnoją go jak każdego
[/quote]
Narazie powinno być ok. Zależy czy łogrodnik wytrzyma do końca kontraktu i kto będzie rozmawiał z Kamilem w przyszłym sezonie, bo kontrakt do 2023.
Najlepszego , badż tą Pestką dla rywali . :)
77 dni później
dziad
Jak w takiej okazji mogles kurwa nie strzelic... wstyd !!! Poza tym, to obudz sie chlopie i zacznij wiecej biegac, bo cienko cos z tym u kolegi ostatnio... na stojaco nie da sie wygrywac...zwlaszcza w derbach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobra decyzja z tym strzałem.
Jako jeden z nielicznych może po tym meczu chodzić z podniesionym czołem.
[quote='cr' pid='1510753' dateline='1636342726']
[/quote]
Nie widzę podstaw, i nie chodzi o strzał.
[/quote]
Decyzja dobra, ale wykonanie dalekie od ideału, tu trzeba było silnego strzału z prostego podbicia, a nie wewnętrzną częścią stopy.
[quote='zac' pid='1510770' dateline='1636352700']
[/quote]
Decyzja dobra, ale wykonanie dalekie od ideału, tu trzeba było silnego strzału z prostego podbicia, a nie wewnętrzną częścią stopy.
[/quote]
Tutaj trzeba było strzelić gdziekolwiek tylko nie w bramkarza. Dla mnie ten strzał to dla Kamila powód do wstydu. Taka patelnia musi być w sieci!
Ależ Panowie, daleki jestem od obwiniania Kamila o tę porażkę, ale zbyt często był spóźniony, ociężały, zwrotny jak wagon z węglem, schematyczny, wolicjonalnie zagrał ten mecz każdy inny a nie derby. Ten strzał to najmniejszy problem, zdarza się. Od kandydata do kadry i prawie wychowanka oczekiwałbym jakieś wartości dodanej. Nie doczekałem się.
Mógł uspokoić całe geymonta a spier... jak zwykle. Prosty mocny strzał w odpowiednie miejsce w bramce i szanse transferowe wystrzeliłyby mu w kosmos
Z Hanca szaleli na lewej obronie, popełniając kardynalne błędy w kryciu i ustawieniu. Słabiutko.
Poleci do Walencji jak sobie kupi bilety na Ryan Aira.
Lubie tego chlopaka, ale od przed kontuzja mial jakas jeszcze dynamike. A teraz nic. Wyglada jakby ciagnal wagon wegla za soba. Wolny i przy tym mase niedokladnych podan. Nie wraca sie odrazu, tylko drepta. Tak jakby mial non stop zadyszke...
Z taka gra nawet w I lidze by nie pogral. Na dzis, zdrowy Siplak jest dwa razy lepszy.
- Edytowany
[quote='naki' pid='1510795' dateline='1636357894']
Lubie tego chlopaka, ale od przed kontuzja mial jakas jeszcze dynamike. A teraz nic. Wyglada jakby ciagnal wagon wegla za soba. Wolny i przy tym mase niedokladnych podan. Nie wraca sie odrazu, tylko drepta. Tak jakby mial non stop zadyszke...
Z taka gra nawet w I lidze by nie pogral. Na dzis, zdrowy Siplak jest dwa razy lepszy.
[/quote]
Dokładnie. Pestka w tym sezonie jest cieniem samego siebie sprzed kontuzji. Kto chodzi na mecze i widzi całe boisko to od razu zauważy, że jego sposób ruszania się jest daleki od ideału. W obronie wiecznie spóźniony, swoje braki uzupełnia bezsensownymi wślizgami, w ataku też raczej bezproduktywny. Na ten moment w pierwszym składzie na lewej obronie wolałbym Siplaka (rzecz jasna gdy wróci po kontuzji).
Nie obwiniam go za cały mecz ale to on poszedł w kierunku linii bocznej boiska by podwoić, poszło podanie w miejsce gdzie przed chwilą stał i bramka. Najgorsze, że chwilę wcześniej pokazali zbliżenie na Kamila i pomyślałem, że jest zmęczony fizycznie...
Pestka od urodzenia wygląda jakby miał mieć za chwilę zawał, ale na szczęście to tylko taka jego uroda.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)