[quote]#post1658403 @paluch#1088
To tylko część prawdy - Rakiemu "odwaliło" w lecie, bo menago nakręcił go na transfer zagraniczny.
Jak z tego nic nie wyszło to chłop się zapuścił a na boisku dawał niewiele.
Maigaard - wiosną grał słabo, ale przynajmniej wyglądało że mu się choć trochę chce....[/quote]
Rakoczy już jesienią 2023 roku grał słabo , w kilku meczach po jego głupich stratach traciliśmy bramki . Miałem nadzieje, że sie ogarnie ale poszło w druga strone i chyba rozstanie to najlepsze rozwiązanie sprawy .
-
-
Michał Rakoczy kolejny wielki talent-powodzenia !
Bez żalu .... Skończy jak Szczureł ..... yyyy ..... Myszor!
Za to uciszanie trybun po tym jak mu się udało strzelić gola ....
Nie szanuję!
[quote]#post1658441 Bez żalu .... Skończy jak Szczureł ..... yyyy ..... Myszor!
Nie szanuję![/quote]
Dziwne... A w jakim meczu coś takiego miało miejsce?
- Edytowany
O ile pamiętam to na wiosnę gdy strzelił bramkę, dużo opcji nie ma to znajdź potem temat meczowy.
Z Widzewem albo z Rakowem, stawiam na ten drugi.
Widzew co strzelil ma 2-2
[quote]#post1658490 [quote]#post1658441 Bez żalu .... Skończy jak Szczureł ..... yyyy ..... Myszor!
Nie szanuję![/quote]
Dziwne... A w jakim meczu coś takiego miało miejsce?[/quote]
Od około 3m40s. Raki najpierw ucisza kogoś tam (i wcale nie w stronę kibiców) a potem pokazuje serduszko do trybun... ale MisioPas pamięta tylko to co chce pamiętać.
https://www.youtube.com/watch?v=W0jkpwRFQvM
- Edytowany
No moim zdaniem to akurat ucisza sektor D, a serduszko pokazuje na vipa do dziewczyny :D
Już abstrahując czy dobrze czy źle, ale widać za plecami transparent z sektora B, on obraca głowę w swoje lewo czyli pokazuje to do sektora D.
Na powtórce tego dobrze nie widać ale z trybun to wyglądało jakby właśnie trybuny uciszał. Serduszko pewnie do dziewczyny było.
W sumie to jeden kij czy uciszał czy nie i co kto pamięta, bo chciałoby się pamiętać dobrą grę a niebardzo idzie, więc powodzenia i ogarnięcia swojej kariery, i życia, bo bycia kolejnym ambitnym inaczej jak Sokołowski to nie życzę
W sumie obecnie bez znaczenia sprawa. Rakiego już w Pasach raczej nie zobaczymy aż do oldboyów ;)
[quote]#post1658509 [quote]#post1658490 [quote]#post1658441 Bez żalu .... Skończy jak Szczureł ..... yyyy ..... Myszor!
Nie szanuję![/quote]
Dziwne... A w jakim meczu coś takiego miało miejsce?[/quote]
Od około 3m40s. Raki najpierw ucisza kogoś tam (i wcale nie w stronę kibiców) a potem pokazuje serduszko do trybun... ale MisioPas pamięta tylko to co chce pamiętać.
https://www.youtube.com/watch?v=W0jkpwRFQvM[/quote]
Ja pamiętam to co się wydarzyło a Ty szanowny Khalidzie to co chciałbyś zobaczyć 😘
uciszył MisioPasa i Kruszynę i bardzo dobrze. wspaniałe to wspomnienie zostanie ze mną do końca mych dni
[quote]#post1658528 uciszył MisioPasa i Kruszynę i bardzo dobrze. wspaniałe to wspomnienie zostanie ze mną do końca mych dni[/quote]
😆 😆
Noo rzeczywiście ktoś kto kopie się po głowie może uciszac ludzi...
Zmień pampersa bo od wczoraj cie uwiera...
Przepraszam bardzo, ale taki palec na ustach to jest temat mocno zastępczy. NASZ zawodnik w NASZYM meczu strzelił DLA NAS bramkę i z tego w tamtym momencie wszyscy się cieszymy. A że coś pokazał i komu... To jest impuls chwili, człowiek nie myśli super logicznie tylko się cieszy. Dywagacje na temat palca na wargach są naprawdę sztucznym problemem.
Grał dla nas, dobrze, był w młodym wieku kapitanem (!) wielki talent - i niestety, zjechał formą. Widać, że mu teraz nie idzie, nie jest wzmocnieniem drużyny - no a tak się składa, że gramy o jak najlepszy wynik... Powinien grać, by wrócić do formy (czego mu życzę). ale z drugiej strony nie można go "oddawać za psie pieniądze" konkurencji z tej samej ligi.
Chyba stało się optymalnie, co będzie dalej - zobaczymy.
No jak wam nie przeszkadza, ze byle grajek ucisza trybuny na Ziemi Swietej i to jeszcze nasz grajek, to gratuluję podejscia. Ciekawe czy jakby teraz taki Al-Ammari za krytykę na forum zrobil to samo, to ktos by go bronil 😂
Faktycznie tak się cicho wtedy zrobiło , że przez dłuższy moment myślałem że to gts nam strzelił.
Dzięki temu forum dowiedziałem się że palec na ustach piłkarza po bramce to futbolowa zbrodnia.
[quote]#post1658536 Ciekawe czy jakby teraz taki Al-Ammari za krytykę na forum zrobil to samo, to ktos by go bronil 😂[/quote]
Al-Amari by przegiął fujarę .
Ale Rakoczy to nie szwedzki najemnik tylko Pasiak od lat grajacy w Pasach ,kapitan a do tego w sezonie 2023/34 koszmarnie dojeżdżany przez tzw."swoich"...bo Messim nie okazał się.
Sorx. ale spojrzenie niektórych na ten temat dla mnie jest NIE DO ZAAKCEPTOWANIA.
Al-Ammari to jeszcze nie przeprosił za potop szwedzki, nie wiem na co on czeka.
- Edytowany
[quote]#post1658542 Al-Ammari to jeszcze nie przeprosił za potop szwedzki, nie wiem na co on czeka.[/quote]
W 17 WIEKU? To prędzej za wjazd na Kamieniec z imperialistami Tureckimi przepraszać powinien...
...ale fakt! nie przeprosił🤣
- Edytowany
Za duże pieniądze dla małolatów i się w dupie przewraca. Jak mnie się zachciało krytykować Filipaka to miał rację żeby im pięniedzy nie dawać. Bo nie są warci uwagi. Powodzenia w drugiej lidze tureckiej i w Dubaju. Wychowanek haha. Życzę kupę kasy i nie wracaj do Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)