I bardzo dobrze mowi po polsku!
Typowy DP ( "6" )
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Max Kolonko 2.
Ma dobrego agenta...;)
Świetnie się spisał przy drugiej bramce Portugali
Tak, okazało się, że nie tylko się źle ustawia i jest mało kreatywny, ale również wolny.
Kocurro vs. Toporro: 2:0.
Gość nie wącha piłki, a jeśli już to zagrywa do tyłu. Ciekawe jak zaprezentowałby sie na tej pozycji Kapustka. Dziwi, że Probierz zostawia go na boisku.
Może za ten jego występ Probierz sobie kupi mieszkanie jak Tabisz.
To jest bardzo prawdopodobne..
Totalnie jednowymiarowy. Dreptacz trawiasty pospolity.
Hajto w Polsacie jedzie po naszej obronie, szczególnie po Bednarku 😂. Lubię go słuchać
[quote]#post1646811 Hajto w Polsacie jedzie po naszej obronie, szczególnie po Bednarku 😂. Lubię go słuchać [/quote]
Hajto niech sobie przypomni co z nim, przed laty, robił Pauleta.
Ten mecz to gówno rzadkiej konsystencji. Brak Ekstraklasy to zmarnowany weekend. Dobrze, że za tydzień można sobie będzie to wszystko odbić.
Ten zawodnik rozegrał 3 mecze ligowe w cwks i od razu powołanie . Nie chcę się doszukiwać jakichś teorii spiskowych ale tu coś śmierdzi. !
Leao ośmieszył dzisiaj cały blok defensywny wyselekcjonowany przez ogrodnika. Jeden gość.
Taka typowa bido-żenada.
Ja rozumiem, że w tej naszej bidzie polskiej piłki trzeba walczyć o każdego wartościowego zawodnika z polskim paszportem.
Pierwszy raz gościa oglądałem, nie oglądam eklapy oprócz Nas, więc nic nie wyrokuje odnośnie co z niego będzie, ale coś takiego wzbudza politowanie.
Gramy z topową drużuną, a w pierwszym składzie wbiega gość, który ledwo wie co się wokół niego dzieje, jego zachowanie przy bramce nr 2 , komedia.
Glik byłby lepszy na stoperze
- Edytowany
Probierz/debil/,wrzuca do pierwszego składu na Portugalię dwudziestolatka z pięcioma meczami w seniorach ..
Układ towarzysko-menadżerski rządzi .
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/image-png-45851425.png[/img]
Grając w dziesięciu nie da się wygrać z piłkarzami . Do tego zupełnie nietrafione ustawienie i taktyka . Ogrodnik , po meczu mówił , że grali wysokim pressingiem . Po przeczytaniu tych słów - przestałem czytać , bo odbieramy na innych falach .
Tak, przez jakieś 8 minut na początku :)
On ma tak jak Stawowy 'do pierwszej straconej bramki nasza taktyka zdawała egzamin' *tracimy bramkę w 5ej minucie*
Kolejny Dyzma.
Był słabiutkim trenerem ligowym, ale za to jest fatalnym selekcjonerem reprezentacji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)