[quote]#post1625919 Garniturem, piciem mineralki, gwizdaniem, żuciem gumy czy pluciem?[/quote]
https://sport.radiozet.pl/pilka-nozna/euro-2024/polska-holandia-tak-koeman-potraktowal-probierza-arogancja-wideo
Tym... można Probierza nie lubić ale tu murem za nim
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Ja tam nie widziałem żeby było arogancko, wstał podał rękę. Szukają dziury w całym dziennikarze bo na boisku się nie udało.
patrzac po wyniku i komentarzach to ..."grali jak nigdy a przegrali jak zawsze??""
Bylo na co patrzec??
Jak ten Urbanski?? dawal rade mlody tak rzucony na gleboka wode??
No tak Koeman dłubał w nosie, a Probierz ma garnitur.
No i co z tego ?
Holandia za to gra jak żyleta .
Urbański promyk nadziei na przyszłość. Więcej takich Urbańskich i będzie lepiej.
Kurna czy Wy oglądaliście pierwszy mecz w życiu?
Przed każdym meczem trenerzy podchodzą mniej wiecej do linii środkowej i podają sobie ręce - to jest kwestia szacunku dla przeciwnika
Koeman siedział se na ławce dłubiąc w nosie - podszedł do niego Probierz podał mu rękę a ten ledwo wstał, podobnie jak jego asystenci
Jak dla Was to normalne to ok
Ja tak, pierwszy raz.
- Edytowany
Probierz top, zawsze go lubilem i warto zeby zostal po euro, a to że u nas sie skończył to już inna spiewka
[quote]#post1625943 Kurna czy Wy oglądaliście pierwszy mecz w życiu?
Przed każdym meczem trenerzy podchodzą mniej wiecej do linii środkowej i podają sobie ręce[/quote]
W lidze gdzie trenerzy się znają tak, zresztą w ekstraklasie jest taka procedura że sędziowie zapraszają trenerów. Na tych mistrzostwach nie zauważyłem żeby tak było bo nie pokazują tego kamery ale może się mylę.
Probierza nikt nie zna 😁
Ławka Holendrów była raczej zaskoczona podejściem Probierza, normalnie podali rękę i nie ma co dorabiać kwadratowych jaj.
Szukanie afer to chyba już dzisiejsze pseudo media potrafią najlepiej...
- Edytowany
Probierz ubrał się bardzo dobrze (z wyjątkiem zegarka) i zawstydził [s]niderlandzkich[/s] holenderskich prostaków, przyzwyczajonych do czepków i drewniaków ha, ha, ha.
Dodane:
Ale faktem jest, że tzw. media wyolbrzymiają całą sytuację i robią z igły widły.
Wygrana była praktycznie pewna była ale podstępne zasieki na drodze powstrzymaly szarżę na truchlejące już niderlandzkie szeregi. Ale cesarscy z Wiednia to nie wiem nawet czy odważą się w pole wyjść i naszym honorowo stanąć.
swoją drogą czarni bezwzglednie ocieli Serbów nie dajac karnego .
Ja widziałem jak po meczu Koeman podawał rękę kilku polskim piłkarzom. Nie róbmy z igieł wideł, dziś telewizja jest ostra nad wyraz, a niejeden gest czy wyraz twarzy można niewłaściwie zintepretować...
Garnitur miał, tytuł szlachecki mu dać, he he
Już nie będzie burakiem 😊
Puchar (Fair Play) jest naaasz!
Co do Probierza! Pokazał klasę i tyle!
"Zupełnie nie wiem, co się tutaj dzieje. Gdy widzę to wszystko, niemalże truchleję..."
Goście przebrali się za Gullit'a i są oskarżani o rasizm.
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/euro-2024/reprezentacja-holandii/burza-po-zachowaniu-holendrow-podczas-meczu-z-polska-mocne-oskarzenia/geys794
Ba... u nas to nawet starego Łódzkiego Żyda Tuwima pośmiertnie na rasistę przerobili.
Bo w 1935 napisał "Murzynka Bambo"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)