Jak nie jestem fanem Piątka, tak za wczoraj ogromne brawa (choć mógł parę akcji wykończyć lepiej), tak walczącego napastnika chciałabym oglądać w każdym spotkaniu, widać było że zostawił całe serce na boisku.
-
-
Krzysztof Piątek żegnamy i powodzenia!
Piona szacunek za wczoraj, zapierdalałeś i gryzłeś trawę aż miło! W przeciwieństwie do tych, którzy podobno Cracovię mają w sercu i są jej wychowankami
Wczoraj potwierdził że jest najlepszym zawodnikiem Cracovii.
Krzysiek, zadzwoń do swoich byłych kolegów z Lubina i opowiedz im o tym Gnójzalesie ;)
Dzięki Krzysiek za wczorajszy występ!
Reszta naszych "wychowanków" powinna się wstydzić widząc jak zapiernicza Piątek a tamtym się nie chce kompletnie walczyć.(chyba że są tak słabi,ze nawet nie mogą walczyć:D )
- Edytowany
Moja krysztalowa kula mowi:
Krzysiek zagra zajebisty sezon i ucieknie,oby gdzies na zachod.
Ps Piątek niczym Lewandowski (w rep Polski)dostal opaske C i poczul odpowiedzialność za wynik i zapieprzal na 120%.
Krzysztof Piątek to biegające co najmniej 3 mln euro. Oby tylko omijały go kontuzje.
A niektórzy na forum tak na Krzyśka jeszcze niedawno narzekali . On zawsze gra na maksa i nie odpuszcza .
... i jest bez okresu przygotowawczego z prawdziwego zdarzenia.
Muszę przyznać że byłem z tych którzy nie wierzyli w ten transfer - te 700 tys czy ileś tam dokładnie euro za takiego zawodnika wydawało się nieporozumieniem, ale teraz widzę że jest z nim coraz lepiej i ten transfer może się opłacić.
[quote='ALRS' pid='1270662' dateline='1502721266']
Muszę przyznać że byłem z tych którzy nie wierzyli w ten transfer - te 700 tys czy ileś tam dokładnie euro za takiego zawodnika wydawało się nieporozumieniem, ale teraz widzę że jest z nim coraz lepiej i ten transfer może się opłacić.
[/quote]
Jak to "może się opłacić"? 2 bramki w derbach, po 350tys. za jedną toż to promocja.
Generalnie to wbijasz na forum kibiców Cracovii tylko po to, żeby obrazić jej zawodnika w jakimś nędznym artykuliku. Gratulacje.
[quote='pppxx89' pid='1271313' dateline='1502970142']
Generalnie to wbijasz na forum kibiców Cracovii tylko po to, żeby obrazić jej zawodnika w jakimś nędznym artykuliku. Gratulacje.
[/quote]
Przecież to pies, poczytaj sobie jego tweety
Fatalny tekst, napisany w sposób tragiczny, niesilący się nawet na obiektywizm. Żałuję, że nabiłem ci 'Ralphy' wyświetlenie, możesz wypier dalać.
[quote]
„Byłem zniesmaczony i zły, że nie gram. Byłem blisko pierwszego składu, jestem zdrowy."
Po tej wypowiedzi powinien dostać pieniądze na taksówkę i skierować się prosto do domu.
[/quote]
Po czym jest wystawiony na końcówkę ze Szwecją i kompromituje Dornę, wyrabiając ze zrobieniem akcji ratującej punkt (karny po faulu na nim), oraz kolejnej, w której mało brakło do zwycięskiego gola.
[quote]
Powtarzam i podkreślam, według Pana Krzysztofa Piątka „to zabija futbol”. Skorygowanie decyzji, ze względu na niedopatrzenie sędziego i niezauważenie błędu.
[/quote]
Oczywiście ani słowa, że oprócz tego Cracovia trafiła w tym meczu do siatki jeszcze trzy razy, trzy razy prawidłowo, dwa razy nieuznane przez sędziego (raz po VAR).
[quote]
Gdybyście byli „zdecydowanie lepsi” to do 75. minuty prowadzilibyście 3:0 i byłoby po meczu. Tymczasem Cracovia prowadziła jedną bramką i nie widziałem tych wielu groźnych sytuacji z waszej strony.
[/quote]
Gdyby Real był wczoraj "zdecydowanie lepszy" od Barcelony, to do 75. minuty prowadziłby 3:0.
Kogo tam interesują stuprocentowe sytuacje np. Szczepaniaka i Zenjova. Nie wykorzystali, czyli nie było groźne.
[quote]
Drogi Krzysztofie, Krzysiu, Krzysztofie Piątku. Sędzia wyrzuca za dwie żółte kartki ani jedna z tych kartek nie jest kontrowersyjna.
[/quote]
Acha. Czyli jak drużyna A strzeli 3 bramki ze spalonego, to drużyna B nie ma prawa krytykować sędziego, bo prawidłowo wyrzucił ich zawodnika? Sam Piątek był przynajmniej cztery razy sfaulowany w gorszy sposób, niż to robił Pestka, bez reakcji sędziego. Gdyby zastosować równe kryteria wobec obu drużyn, to jeszcze w pierwszej połowie Velez opuściłby boisko z czerwoną. Ale nikogo to nie obchodzi i nie powinno interesować, bo Kamil dostał słuszną czerwoną.
Wystarczyło wejść na profil TT autora, by wszystko się wyjaśniło. Już na wstępie śmierdziało kundlem.
Krzysiek w 11 kolejki w Canal +
Zostawcie w końcu tego kundelka w spokoju.
Inna sprawa, że kapitalny nick sobie wybrał - Ralph do nogi, Aport! :D
- Edytowany
[quote='pppxx89' pid='1271313' dateline='1502970142']
Generalnie to wbijasz na forum kibiców Cracovii tylko po to, żeby obrazić jej zawodnika w jakimś nędznym artykuliku.
[/quote]
Oczywiście, że nie. Napisałem artykuł, w którym chwalę za umiejętności sportowe i apeluje aby zaczęła również działać głowa. Bo w środowisku, są sygnały, że z tym u Krzysztofa Piątka jest problem i jeśli nie zacznie myśleć, to nie wykorzysta w pełni swojego talentu. A ten ma w co nie wątpię. Podpierając się m.in wypowiedzią Mateusza Borka, który ma wiedzę.
Wbiłem, żeby wrzucić ten artykuł owszem i poznać wasze zdanie. Macie inne OK - ja to szanuje.
[quote]
[size=small]Fatalny tekst, napisany w sposób tragiczny, niesilący się nawet na obiektywizm. Żałuję, że nabiłem ci 'Ralphy' wyświetlenie, możesz wypier dalać.[/size]
[/quote]
Szanuję Twoją opinie, nawet tak bardzo krytyczną. Dziękuje za poświęcony czas i za przeczytanie. Pozdrawiam.
[quote]
[color=#000000][size=small]Po czym jest wystawiony na końcówkę ze Szwecją i kompromituje Dornę, wyrabiając ze zrobieniem akcji ratującej punkt (karny po faulu na nim), oraz kolejnej, w której mało brakło do zwycięskiego gola.[/size][/color]
[/quote]
Nie ma to znaczenia, wiesz doskonale, że najgorsze po porażce, to pyskowanie przed kamerą. Na zachodzie dostałby pieniądze na powrót do domu i resztę Mistrzostw oglądałby z kanapy. Szefa też publicznie krytykujesz? Wydaje mi się, że nie.
[quote]
[color=#000000][size=small]Gdyby Real był wczoraj "zdecydowanie lepszy" od Barcelony, to do 75. minuty prowadziłby 3:0.[/size][/color]
[/quote]
Spójrz ile sytuacji miał Real w pierwszej połowie, a potem ile miała Cracovia. Najlepszym argumentem, jest ten jeden celny strzał na bramkę w pierwszych 45 minutach. Każdy przyzna, że Cracovia była lepsza w pierwszej połowie, w drugiej Wisła się obudziła i ta różnica jeśli była to niewielka. Cracovia musiała zapłacić frycowe, za tak agresywną grę i wysoki pressing. Czy w 10 czy 11, fizycznie byście tego nie wytrzymali. Aczkolwiek ta wypowiedź Krzysztofa Piątka akurat była dodatkiem.
Dziękuje za dyskusję, trochę mało merytoryczną ale mimo wszystko. Miłego wieczoru.
[quote]
[color=#000000][size=small]Nie ma to znaczenia, wiesz doskonale, że najgorsze po porażce, to pyskowanie przed kamerą. Na zachodzie dostałby pieniądze na powrót do domu i resztę Mistrzostw oglądałby z kanapy. Tak się po prostu nie robi.[/size][/color]
[/quote]
A zdarzyło się tak kiedykolwiek w historii MŚ lub ME? Na czym opierasz to twierdzenie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)