Raczej nie on
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Brazylijczyk? Pasowałoby do kawy, junior w nazwisku, rezerwy angielskich klubów plus popularność na tik tok
Erytrea też ponoć kojarzy się z kawą
A ten Erytrejczyk grał w Anglii?
Siem Eyob-Abraha szkolił się w Manchesterze United i Sheffield United i jest z Erytrei. 18-latek. Pewnie znowu do rezerw.
MU juniorzy
Sprawdziłem. W Erytrei uprawia się kawę. No to wszystko jasne.
Czasem 18-letni napastnik może namieszać wśród seniorów, ale musiałby być zajebiście dobry.
Do dzisiaj nie wiedziałem że Erytrejczycy grają w piłkę nożną.
w Erytrei to przedewszystkim jeden z najbardziej brutalnych, morderczych duktatorów. Kto tylko da radę sp...a
jutro 2 układanka to zapewne norweg
Ze wszystkich transferów jedyne( miejmy nadzieję, że chociaż on) wzmocnienie to Ltaief. Przez bite 4 miesiące nikogo konkretnego nie ściągnęli, bo mieliśmy czekać na zajebistych zawodników, którym skończyły się opcje a dostajemy 18 latka z Erytrei? Ktoś tu się chyba z chujem na głowy pozamieniał w dziale sportowym tego klubu. Przecież z takim skaldem to będzie walka o utrzymanie do samego końca.
Zaglądam do poczty, a tam "Media Ekspert. Zapraszamy na kawę"
Niesamowite jak te wieści się rozchodzą ;-)
Ta kolejna zblazowana gwiazda potrzebna.
Wczoraj 17 letni Polacy pokazali, że chcieć to móc.18 letni bambo będzie kozak, zobaczcie.
Nie, potrzebni nam są zawodnicy do gry na teraz, którzy wzmocnią zespół. Nie muszą być to zblazowane gwiazdy. Chyba, że twierdzisz, że ten 18 letni Erytrejczyk podniesie poziom sportowy zespołu to spoko.
Nie ma to jak przesądzać przed zobaczeniem chłopa na oczy.
Nie twierdzę, że nas zbawi, ale dajmy mu szansę się pokazać. Może będzie jak Rózga czy chociaż Bzdyl
Zakładam że w MU mają trochę lepszy skauting niż nasz duet. Tam może być za słaby ale u nas pogra. No chyba, że wódz go za paczkę fajek oddał...
Oby, aczkolwiek byłbym zaskoczony gdyby z buta wskoczył do pierwszej jedenastki. W tym okienku przyszedł też ten walijski Marciniak i nawet w 18ce sie nie łapie. Jak za pół roku zacznie grać to będzie dobrze. Obym się mylił.
Niestety my potrzebujemy piłkarzy na teraz ale chociaz tyle,że już nie musimy grać Śmiglewskim. Jeszcze przydałoby się nie musieć wystawiać Zahira i Mincheva bo to jest tragedia jak oni grają. Ltaief myślę,że będzie fajnym wzocnieniem, belgijski gepart kotem nie jest. Dachowiec to max. Jednak nie będę oceniał jego umiejętności po wczorajszym meczu bo fatalnie zagrali wszyscy. Brakuje tylko wykańczania bo wczoraj po 2 min mogliśmy zamknąć mecz. Tego Bułgar z Amerykańcem podrabiańcem nam nie zapewnią...Bardzo licze na tego Norwega,że rozwiąże problem.
[quote]#post1744444 Nie ma to jak przesądzać przed zobaczeniem chłopa na oczy.
Nie twierdzę, że nas zbawi, ale dajmy mu szansę się pokazać. Może będzie jak Rózga czy chociaż Bzdyl[/quote]
Ta już słyszałem te stwierdzenia zarówno z Kahvehem, Kamerim, Praszelikiem i Batoumem. Za każdym razem wszyscy znawcy mówią, żeby poczekać, bo nie kopnął piłki. To powiedz mi w takim razie, jak gość który nigdy nie kopnął piłki w dorosłym footballu ma nas zbawić. To jest gość ściągnięty za grosze, bo a nóż w przyszłości może odpali. Skoczylas też był wyskautowany przez wielki Milan i gdzie on teraz jest? Adamczyk gdzie jest ze szkółko Chelsea. My mamy dziury w zespole do załatania na teraz, więc skończcie z takim gadaniem.
Też myślę, że to transfer z gatunku a nuż odpali i się go sprzeda za banke albo dwie euro
- Edytowany
Ale ja też tak twierdzę. Ale to się tylko mi i Wam tak wydaje na podstawie życiowego doświadczenia. Oczywiście w tym świetle naiwnością jest twierdzić, że nas zbawi, ale twierdzenie, że z pewnością nas nie zbawi jest nieco przedwczesne. Przynajmniej do pierwszego meczu.
Ilu minut w seniorskiej piłce potrzebował Rózga byśmy zaczęli nad nim mlaskać?
Aż sprawdziłem. Filip nie miał jeszcze 400 minut w seniorskiej piłce gdy zdobył pierwszą bramkę. A już po niespałna 300 takich minutach zaczął wychodzić w podstawowym składzie. Nie miał jeszcze 18 lat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (16 użytkowników)
Goście (16)