Poprzeczka na 2,44 - byleby nie mial jakis flashbacków z przeszłości i nie chcial jej przeskakiwać pobijając rekord Sotomayora.
Ale jakby wpakował kilka bramek przewrotka z takiej wysokości to byłoby coś :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1743223 @wojtiPASY#8055 oni nie mieli a Cracovia będzie miała.... nawet za rok....[/quote]
Oczywiscie że bedzie miała jak gość blyśnie i bedzie można na nim pare baniek zarobić.
Naprawdę nie zajarzyleś jeszcze w jakich łapach klub jest?
https://x.com/BartoszGielas/status/2094417649329377558
O kurde! Kto to może być?
Może Gakpo z Liverpoolu?
@Khalid#3380 zajarzyłem stąd wątpię żeby ktoś dał 2 mln :)
Mam nadzieję, że Trubalski już ma namiocik rozłożony pod hotelem żeby w nocy pilnować spokojnego snu naszego przyszłego zawodnika za 2 mln€.
Peszko lubi miasto nocną porą :)
Z tego co słyszałem Trubalski został odsunięty od transferów po swoich wpadkach, wiec jesteś pewny ?
Może to 2 mln eurogąbek? A tak poważnie to ten napastnik to chyba ktos inny niż Nordas, bo skoro to nazwisko wypłynęło juz w piatek, to ten tweet by o nim wspominał wprost, tymczasem jest enigmatyczny "hit". Moglby wrócić Kallman, koszulka z nazwiskiem juz jest to można byłoby ją wyciągnąć z szafy :D
Koźmiński na X:
Z moich informacji wynika, że Cracovia podpisze kontrakt z talentem z Erytrei! To 18-letni napastnik Siem Eyob-Abraha, były gracz akademii Manchesteru United (mistrz Anglii U18), ostatnio Sheffield United. Abraha zagrał w pierwszej reprezentracji Erytrei 2 mecze/gol z ... rożnego
To chyba za Smiglewskiego ?
@rozrabiaka#646 dlaczego.... to może być właśnie nasz as ;)
@eredin#77 nie, kurde błagam.
[quote]#post1743261 Koźmiński na X:
Z moich informacji wynika, że Cracovia podpisze kontrakt z talentem z Erytrei! To 18-letni napastnik Siem Eyob-Abraha, były gracz akademii Manchesteru United (mistrz Anglii U18), ostatnio Sheffield United. Abraha zagrał w pierwszej reprezentracji Erytrei 2 mecze/gol z ... rożnego[/quote]
Abraham bez "m"
Niech tam se kopie w Rącznej w rezerwach. Będą skrzydła z dwóch szkółek Premier League...
Kolekcjonujemy reprezentantów.
Mieliśmy reprezentanta Kosowa, teraz reprezentant Erytrei...
Idziemy na rekord 😛
Nie mieszajmy spraw. Inwestowanie w młodzież, a w piłkarzy na tu i teraz, to dwie różne rzeczy. Jak młody ma potencjał, to czemu nie.
Ja wciąż się martwię, że Hasić nie ma zmiennika, brakiem napastnika oczywiście również i pytanie czy coś jeszcze będzie do środka pola. Dwa z tych trzech aspektów trzeba załatwić w tym okienku.
- Edytowany
Ja już nie chce więcej Kavehow i Śmiglewskich.
Edit
Jak na filmiku promujących jego umiejętności jest prezentowany moment jak na wślizgu wybija przeciwnikowi piłkę w aut to ja dziękuję za takiego napastnika.
- Edytowany
Tu przynajmniej nie będzie wątpliwości co do wieku. Na jednym z filmików jest zdjęcie rodzicielki Siema, która wygląda jakby była o 5 lat starsza od niego :P
Ps: trudno coś na szybko znaleźć o juniorskich rozgrywkach w Anglii. Wygląda na to, że w młodszej "Clj-otce" (u18) był gwiazdą (10 bramek w 8 meczach plus asysty), potem szybko przeszedł do u21 i był super rezerwowym
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1788207585-840.jpg[/img]
[quote]#post1743279 Kolekcjonujemy reprezentantów.
Mieliśmy reprezentanta Kosowa, teraz reprezentant Erytrei...
Idziemy na rekord 😛[/quote]
Brzmi jak biblijna przypowieść o transferach.
"I byli tam kupcy, w dalekiej Erytrei.." :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1788219431-765.jpg[/img]
Ma do nas przyjść
Przez ten Comarch wygląda jak AI 😀
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
mariomk, Goście (7)