Poprzeczka na 2,44 - byleby nie mial jakis flashbacków z przeszłości i nie chcial jej przeskakiwać pobijając rekord Sotomayora.
Ale jakby wpakował kilka bramek przewrotka z takiej wysokości to byłoby coś :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1743223 @wojtiPASY#8055 oni nie mieli a Cracovia będzie miała.... nawet za rok....[/quote]
Oczywiscie że bedzie miała jak gość blyśnie i bedzie można na nim pare baniek zarobić.
Naprawdę nie zajarzyleś jeszcze w jakich łapach klub jest?
https://x.com/BartoszGielas/status/2094417649329377558
O kurde! Kto to może być?
Może Gakpo z Liverpoolu?
@Khalid#3380 zajarzyłem stąd wątpię żeby ktoś dał 2 mln :)
Mam nadzieję, że Trubalski już ma namiocik rozłożony pod hotelem żeby w nocy pilnować spokojnego snu naszego przyszłego zawodnika za 2 mln€.
Peszko lubi miasto nocną porą :)
Z tego co słyszałem Trubalski został odsunięty od transferów po swoich wpadkach, wiec jesteś pewny ?
Może to 2 mln eurogąbek? A tak poważnie to ten napastnik to chyba ktos inny niż Nordas, bo skoro to nazwisko wypłynęło juz w piatek, to ten tweet by o nim wspominał wprost, tymczasem jest enigmatyczny "hit". Moglby wrócić Kallman, koszulka z nazwiskiem juz jest to można byłoby ją wyciągnąć z szafy :D
Koźmiński na X:
Z moich informacji wynika, że Cracovia podpisze kontrakt z talentem z Erytrei! To 18-letni napastnik Siem Eyob-Abraha, były gracz akademii Manchesteru United (mistrz Anglii U18), ostatnio Sheffield United. Abraha zagrał w pierwszej reprezentracji Erytrei 2 mecze/gol z ... rożnego
To chyba za Smiglewskiego ?
@rozrabiaka#646 dlaczego.... to może być właśnie nasz as ;)
@eredin#77 nie, kurde błagam.
[quote]#post1743261 Koźmiński na X:
Z moich informacji wynika, że Cracovia podpisze kontrakt z talentem z Erytrei! To 18-letni napastnik Siem Eyob-Abraha, były gracz akademii Manchesteru United (mistrz Anglii U18), ostatnio Sheffield United. Abraha zagrał w pierwszej reprezentracji Erytrei 2 mecze/gol z ... rożnego[/quote]
Abraham bez "m"
Niech tam se kopie w Rącznej w rezerwach. Będą skrzydła z dwóch szkółek Premier League...
Kolekcjonujemy reprezentantów.
Mieliśmy reprezentanta Kosowa, teraz reprezentant Erytrei...
Idziemy na rekord 😛
Nie mieszajmy spraw. Inwestowanie w młodzież, a w piłkarzy na tu i teraz, to dwie różne rzeczy. Jak młody ma potencjał, to czemu nie.
Ja wciąż się martwię, że Hasić nie ma zmiennika, brakiem napastnika oczywiście również i pytanie czy coś jeszcze będzie do środka pola. Dwa z tych trzech aspektów trzeba załatwić w tym okienku.
- Edytowany
Ja już nie chce więcej Kavehow i Śmiglewskich.
Edit
Jak na filmiku promujących jego umiejętności jest prezentowany moment jak na wślizgu wybija przeciwnikowi piłkę w aut to ja dziękuję za takiego napastnika.
- Edytowany
Tu przynajmniej nie będzie wątpliwości co do wieku. Na jednym z filmików jest zdjęcie rodzicielki Siema, która wygląda jakby była o 5 lat starsza od niego :P
Ps: trudno coś na szybko znaleźć o juniorskich rozgrywkach w Anglii. Wygląda na to, że w młodszej "Clj-otce" (u18) był gwiazdą (10 bramek w 8 meczach plus asysty), potem szybko przeszedł do u21 i był super rezerwowym
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1788207585-840.jpg[/img]
[quote]#post1743279 Kolekcjonujemy reprezentantów.
Mieliśmy reprezentanta Kosowa, teraz reprezentant Erytrei...
Idziemy na rekord 😛[/quote]
Brzmi jak biblijna przypowieść o transferach.
"I byli tam kupcy, w dalekiej Erytrei.." :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1788219431-765.jpg[/img]
Ma do nas przyjść
Przez ten Comarch wygląda jak AI 😀
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (16 użytkowników)
Goście (16)