Koszernego kotleta
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1734498 https://x.com/KSCracoviaSA/status/2078180227461566493?s=20[/quote]
To jest ten Marchwiński tak ogłaszany czy nie?...
Nowe puzzle.
To są Scrablle ;)
Marchwiński oficjalnie
[quote]#post1734612 @ziper#6791 proponuje nie kupować karnetu skoro wszystkie mecze przegramy, ch... z tym wszystkim, lepiej kotleta zjeść w niedzielę przy piwku a nie się denerwować.... Od razu zgłośmy się do pierwszej ligi....[/quote]
... nie zapominaj o CZOSNKU!!! ❤️🔥🎭👽🎃
Już oficjalnie - Filip Marchwiński piłkarzem Cracovii .
Za www.cracovia.pl
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784396072-070.jpg[/img]
Sobiech mówił o 1-2 zawodnikach przed startem ligi, ciekawe czy Marciniak + Marchwiński to wszystko, czy jeszcze ktoś wpadnie przed Lechem.
- Edytowany
No i są transfery, ale nadal brakuje mi bramkarza i typowego napastnika.
Ravas blokuje środki w pozycji "wynagrodzenia bramkarzy".
Dopóki mamy go na stanie, nie będzie nowego bramkarza (chyba, że jacyś juniorzy)
Tak to widzę.
[quote]#post1734631 Ravas blokuje środki w pozycji "wynagrodzenia bramkarzy".
Dopóki mamy go na stanie, nie będzie nowego bramkarza (chyba, że jacyś juniorzy)
Tak to widzę.[/quote]
Już nawet taki Batum znalazł sobie klub na wypożyczenie po zsyłce do rezerw. Ravas widać ma totalnie wyjebane na klub i chyba na swoją karierę też, przy takiej postawie to po kontrakcie u nas majac 32 lata zakończy karierę
Btw. Mamy Najpiękniejsze Koszulki Ever!!!!
[quote]#post1734632 [quote]#post1734631 Ravas blokuje środki w pozycji "wynagrodzenia bramkarzy".
Tak to widzę.[/quote]
Już nawet taki Batum znalazł sobie klub na wypożyczenie po zsyłce do rezerw. Ravas widać ma totalnie wyjebane na klub i chyba na swoją karierę też, przy takiej postawie to po kontrakcie u nas majac 32 lata zakończy karierę[/quote]
Ja bym tego pajaca jakoś zmusił to wypierdolenia albo DroDzowi kazał płacić .. siedzi menda na kontrakcie a huja gra..
Niestety pewnie niewiele można zrobić, ewentualnie rozwiązać umowę ale pewnie muszą mu wypłacić cały kontrakt z góry.
Kurde, nawet szkoda było żeby na obóz jechał...
Nurtuje mnie pytanie :
Co z Brodicem....??
@gbialas#2953 pamiętam i mam to we krwi ... ;)
Czekamy na napastnika bo ilość napastników u nas zero.
Kto będzie strzelał bramki w drużynie, która w ostatniej rundzie wygrała tylko 2 mecze i cudem się utrzymała.
Czy wiesz, kto u nas ma nr 9 na koszulce?
Nie zaklinajmy rzeczywistości, Cracovia nie ma napastnika
Ja pierdole jajo wam w dupie ugotować i tak będzie źle. Poczekaj kibic Cracovii przyzwyczajony do sukcesów
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (31 użytkowników)
Goście (31)