Chyba kiepskie bo w rezerwach też puszcza bramki, ale pewnie nigdzie nie pójdzie bo gdzie będzie miał lepiej, tylko miejsce na ławce zajmuje
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
To może jednak to zaślepki.
Moim zdaniem transfer się na poczatku bronil. W widzewie gral dobrze.
Analogiczna sytuacja z Tshibamba. W Arce gral bardzo dobrze, a w Lechu...
@gargamel9998#11570 na początku się bronił? Kurde w pierwszym pół roku jak przyszedł puszczał tyle bramek że goniliśmy ciągle wynik przy 2-0 i pamiętny mecz z GKS gdzie w końcówce puścił gola na 4:3. Ten transfer się wogole nie bronił. Do tego kontrakt na 4 lata. Noz kuźwa, pewnie Madejski zarabia połowę tego co ta pokraka. Jeszcze w tym sezonie grał u Elsnera 2 mecze ale był taki kiepski że go Elsnera zmienił od razu.wyprosił dla niego występy Drożdż bo to funfle.
- Edytowany
Broniła decyzja. Wydawało się, że jest kozak więc kontrakt by zabezpieczyć tą sprawę na lata.
Przecież w USA mu nie wyszło, więc jaki kozak. Zabezpieczył to mu kontrakt na długi a nie dla Cracovii obsadę bramki
Z perspektywy kibica Ekstraklasy. Odchodził stąd jako kozak i Ci co go pamiętali spodziewali się tylko dobrego. To, że nie wyszło to inna sytuacja ale znam wielu, w tym ja co uważali, że to dobry transfer.
- Edytowany
To mógł dostać kontrakt jak każdy inny czyli na 2 lata z opcją przedłużenia. Taki długi kontrakt to rozleniwia, gość się nie stara nawet wrócić do bramki.
[quote]#post1724788 Termalica - Damian Hilbrycht.
Oglądał ktoś może jakoś częściej mecze Termaliki? bo jak trafiałem na ich spotkania, to widziałem zaangażowanego gościa z dobrym, celnym podaniem w pole karne i jakościowymi SFG. Nie jest z niego młody gość, ale zawsze to Polak znający ligę i jej realia, a nie jakiś wynalazek z końca europy. Co myślicie?[/quote]
Z Termalici Faßbender !!!
Może mógł, pewnie masz rację. Musielibyśmy wiedzieć co za tym stało - innego niż rzekoma przyjaźń z prezesem :)
No właśnie, był świetnie dysponowany, puszczal po 3 do 4 bramki na mecz. To chyba dlatego dostał taki kontrakt długi, bo miał wspaniała przeszłość w Widzewie. A w Cracovii zaliczył zjazd, no były zamieszczania w gabinetach..... , a nie przecież on od pierwszego meczu bronił kiepsko za czasów super Hero Mateusza, to nie możemy zwalić na Platka
[quote]#post1724986
Z Termalici Faßbender !!![/quote]
Morgan Fassbender może i tak, chociaż mam wrażenie, że to jest taki gość z genem kopania się po czole i w każdej chwili może się to uwolnić, ale warto rozważyć.
Jeśli ogólnie mowa o napastnikach, to tylko jak się utrzymamy trzeba natychmiast nawiązać kontakt z menadżerem Łukasza Zjawinskiego i negocjować jego ściągnięcie.
To jest napastnik którego nam trzeba. Przecież jeśli zawodnik w Polonii w dwa sezony strzela 42 bramnki, to nie może oznaczać nic innego jak to, że gość posiada naturalne umiejętności zdobywania bramek. Musi mieć ten instynkt strzelecki, inaczej takie statystyki byłyby niemożliwe do osiągnięcia.
Tylko będzie trzeba zapewne stoczyć o niego walkę z innymi klubami, być może nawet zagranicznymi, a trzeba jeszcze brać pod uwagę, że Polonia może awansować.
- Edytowany
Całe okno letnie za wyjątkiem Klich do rezerw!! zahiro, praszelik, Skoczylas, Sutalo, trahore a Glik na emeryturę Charpentier do sanatorium. Czy któryś z nich coś pokazał, rozwinął się? Już nie wiem czy to przez Elsnera czy dlatego że są po prostu przeciętni
No i oni wszyscy przyszli jeszcze za Drożdża.
Przed Drożdżem też byli piłkarze ok, i byli goście słabi i przeciętni w większości, ale nikt nie trąbił że idziemy na majstra!! Drożdż po prostu perfidnie realizował politykę sprzedażową Comarchu, głównym celem było grzanie euforii na trybunach i promowanie wielkich planów klubu w opłacanych mediach, gdzie po drodze już wiedział w jakie ręce idzie Cracovia. Co więcej wiedział że w kasie pusto, że wydał na prąd kase z transferów i cichego kącika. A w wywiadach mówił że idziemy ścieżka Rakowa. Właśnie to mnie najbardziej wkurza, że osoby które doprowadzili do tej sytuacji, na przełomie roku dołożyły jeszcze nam do pieca robiąc afery gabinetowe ,czytaj Filipiak Elżbieta MD
Nie pamiętam żeby MD mówił o mistrzostwie,ale o pucharach tak.
Zresztą 5 miejsce w tym sezonie daje puchary,cel był do zrobienia....
Zjebaliśmy to grubo jako Klub.
Już w listopadzie byliśmy poza pucharami w kryzysie. Prawda że klub zawalił, nowy właściciel po prostu przespał pewne decyzje które powinny być dużo wcześniej. Ja nie rozumiem co ten Amdurer za due diligence zrobił jak chłop nawet nie sprawdził jaki będzie stan gotówki na koncie kluby na koniec roku, przecież wystarczyło zrobić symulację. Gadał, że on robił sprawdzenie klubu pod kątem finansowym i rentowności i wynikało z tego że klub się spokojnie samofinansuje. Ja nie rozumiem jak ten chłop, co niby gada że się na tym zna, mógł zrobić takie szkolne błędy i co on wogole robi w zarządzie. Płatek jak nie wystawi tam kogoś kumatego, z biznesu, to zaraz będzie szło to pod młotek, bo przecież mądre głowy z Comarch zrobiły go jak dziecko.
- Edytowany
BR:........
( Madejski )
OB: Kakabadze, Perković, Henrikson, Wójcik
( Traore, Piła )
Pom: Al Ammari, Hasić......
( Klich, Praszelik, Kameri)
Nap: ......
( Bogacz )
Out: Sutalo, Glik, Sans
+ Ravas nie wiem jak ale może jakaś Puszcza czy Hutnik wezmą😅
+ Charpentier ?? ( jakiś sensowny kontrakt jestem na tak )
Minchew???
Knap??? ( jako zapchajdziure chyba bym zostawił)
Batoum???
Zahir???
Około 14 zostaje według mojej wersji
Strasznie dużo pozycji do wzmocnienia...Paradoksalnie najlepiej obrona jak nikt nie odejdzie...
Praszelika trzeba opchnąć na cito
Teraz cito to jest średnio jakieś 1,5 roku😆
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)