😉
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Nie słyszałem takich plotek a dość dużo słucham na ten temat :)
Sądzę, że to niezła bzdura :)
Ponoć jest wersją rezerwową gdyby Niels nie chciał dłużej kosztować kuchni wielkopolskiej ;-)
Prędzej Skorza wroci do Lecha niz wezmą LE. Zupełnie inny styl grania, nie mowiąc o tym jak LE pracowal u nas pod katem SFG i intensywności.
A czemu mieliby się rozstać z obecnym trenerem i zamieniać go na dyletanta?
Proponuje Przemyslawa Plachete z Oxford. Nie przedłuży wygasajacego kontraktu
Nie stać nas
- Edytowany
[quote]#post1724331 A czemu mieliby się rozstać z obecnym trenerem i zamieniać go na dyletanta?[/quote]
Bo Niels ma mały żal do Lecha iż go nie puścił do kadry Danii.
Dwa, że mając takie sukcesy może najzwyczajniej dostać lepszą ofertę tym bardziej, że jakieś znajomości w branży ma na zachodzie Europy.
Trzy, sporo spraw u Lecha mimo wszystko kuleje ale większość chciałaby być został.
Cztery to teraz trener stawia warunki a nie Lech...tak też bywa.
Ja nie mogę jakie Gambala nam powyciągał perełki ....
- Edytowany
@Lakbeti#42816
Kto ci sie bardziej podoba ten murzyn tragiczny Baton cz zahir który nie wyskauje do piłek.
Napadziory dziady jebane
[quote]#post1724596 @Lakbeti#42816
Kto ci sie bardziej podoba ten murzyn tragiczny Baton cz zahir który nie wykakuje do piłek.
Napadziory dziady jebane[/quote]
Właśnie o to chodzi, że dla żadnego z tej dwójki nie powinno być miejsca w tym klubie! Nad czym tu się zastanawiać? Lepszych napastników znajdziesz w okręgówce na polskich boiskach. a Ci którzy trzymali razem z nimi ( i nie tylko nimi) koszulki na prezentacjach powinni mieć dożywotni zakaz zbliżania się do klubu. Ale tu były ochy i achy dla niejakiego Gambala że nam "gotuje" - tak ugotował nam kadrowy pasztet z bolącą wątróbką i zawinął kiece. Tylko czemu nie zabrał ze sobą następnego dyrektora nieudacznika trubalskiego.
- Edytowany
Piasecki, byłem wczoraj na meczu ŁKSu i to co on walczył, próbował i nawet strzelił. Taki napastnik to byłby skarb teraz a gość odbił się trochę od Ekstraklasy.
Wyjęli gościa ze środka i najlepszego napastnika, który mimo spadku formy szarpał coś z przodu. Trener był myślami gdzie indziej widząc co się dzieje, kilku zawodników jest tylko wypożyczonych więc nie będą umierać za klub, część myślami jest już w innych klubach.
Klich jako kapitan na trudne czasy to nie jest to. Nie odbieram Matiemu chęci, ale inne cechy są potrzebne na taki czas jaki mamy. Heheszki są fajne gdy są wyniki.
Jako jedyny klub nie mamy prezesa, a w ciągu sezonu było ich dwóch już. Właściciel zapomniał o klubie i raczej słynie ze spadków z klubami które miał. Jest szansa że spuści nas i case pia.
Ogólnie ja się nie dziwię że to pierdolnie.
To jest dom wariantów
Oglądnij albo przeczytaj sobie wywiad z Gambalem na "meczykach" w Turcji, co mówi na temat odejsćia Maiigarda, nie wierzę , że to bylo bez wiedzy i zgody Elsnera. No chyba że kłamie...
[quote]#post1724680 Oglądnij albo przeczytaj sobie wywiad z Gambalem na "meczykach" w Turcji, co mówi na temat odejsćia Maiigarda, nie wierzę , że to bylo bez wiedzy i zgody Elsnera. No chyba że kłamie...[/quote]
A co ma trener robić ? Tupać noga i sie spakować ? To ze Maigard odejdzie wiedzial nawet Drozdz. LE nie wkurwil sie z tego powodu, tylko z powodu braku godnego następcy. A Stoilkovic ? I jego sprzedaż po cichu w trakcie obozu ?
Przecież wywiad LE dla C+ przed meczem z BBT mówił wszystko.
[quote]#post1724596 @Lakbeti#42816
Kto ci sie bardziej podoba ten murzyn tragiczny Baton cz zahir który nie wyskauje do piłek.
Napadziory dziady jebane[/quote]
Zahir coś się tam jednak stara, walczy, strzelił gola z Pogonią i wywalczył w Lubinie czerwoną kartkę. Ma swoje ograniczenia, ale trochę zmieniłem o nim zdanie, nie wypada go tak skreślać. Natomiast Baton jak dziecko we mgle - może potrzebuje aklimatyzacji - na razie mniej niż zero.
Generalnie to nam więcej dało wejście drewnianego Batona na gieksę niż czerwona kartka na Zahiro w Lubinie. Baton to jest taki "napastnik" do obijania stoperów. Ja bym go chciał zobaczyć w dwójce z takim Charpentierem, któremu mógłby zgrywać piłki grane na aferę (bo na przyjecie nie liczę. Ale pewnie się nie doczekam i nie będę specjalnie z tego powodu cierpiał. Ale każdy zawodnik ma swoje "plusy dodatnie i plusy ujemne" zadaniem trenera jest tak poustawiać zespół by te "plusy" jak najlepiej wykorzystać.
[quote]#post1724699 ... A co ma trener robić ? Tupać noga i sie spakować ?...[/quote]
Przecież ponoć chciał się spakować, czy tupał nogą to nie pisali. 😎
W tym sezonie za jego kadencji przyszło 15 zawodników, napisz jeszcze że bez jego wiedzy i zgody.
WiĘc miał kim grać.
Oczywiscie ze mial kim grac i Grzelak tez ma kim grac. Po prostu Elsner czy Drozdz nie moga obrywac za nieudolnych wlascicieli.
Termalica - Damian Hilbrycht.
Oglądał ktoś może jakoś częściej mecze Termaliki? bo jak trafiałem na ich spotkania, to widziałem zaangażowanego gościa z dobrym, celnym podaniem w pole karne i jakościowymi SFG. Nie jest z niego młody gość, ale zawsze to Polak znający ligę i jej realia, a nie jakiś wynalazek z końca europy. Co myślicie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (21 użytkowników)
warp, Goście (20)