Obawiam się że Bogacz-a przejmuję ktoś zamożniejszy - byle nie pogoń
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1710129 https://weszlo.com/georgios-koutsas-z-lugano-na-celowniku-cracovii/[/quote]
Strzelcem gola Giorgus KUTAS? 🤔
Był już Psikutas bez "s"
To teraz będzie Psikutas bez psa. No i z "s" w środku
Narazie to nie ma żadnego, z szumnych zapowiedzi jest cały chuj więc pewnie czekamy na koniec okienka jak zwykle.
Ktoś w to wierzy że bylibyśmy skłonni zaoferować 2-3 mln euro za grajka?
[quote]#post1710126 Z tym bramkarzem to albo pierd, albo Ravas odchodzi, albo Madejski odchodzi, albo kogoś w klubie poje... 🤪[/quote]
Bardzo dobrze gdyby przyszedł jakiś bramkarz który mógłby być realnym konkurentem dla Seby
[quote]#post1710135 Leszeczku, ja sobie żartuję z tego Afroamerykanina, bo wygląda, że jesteśmy w czarnej d. Bogacz rozwiał się w nowojorskiej mgle, Kameruńczyk przestraszył się zimna, Grek nie chce...[/quote]
Bogacz zrozumiał ,że w Polsce zbiednieje...
Kameruńczyk dowiedział się ,że zamiast staropolskiego słowa Murzyn politycznie poprawni szaleńcy nakarzą go od czarnego wyzywać (albo do mamra)...
no a Grek jak to Grek udaje Greka ...
😂
Napisać grekowi ze w Polsce bedzie sie czuł jak w domu bo sa bardzo często tygodnie greckie w Lidlu takze nakazuje serów halloumi na zapas to mu nie zabraknie 😉🫠
[quote]#post1710114 Prawdopodobnie jest po prostu przeciętny piłkarsko - przy takim założeniu cała historia, z krótkim pobytem zagranicą i 1 bramką w 20 występach, spina się w całkiem zgrabną - choć niezbyt optymistyczną dla nas - całość[/quote]
Z tymi 20 występami to tak zwana półprawda. 5 z tych "występów" to wejście na minutę w doliczonym czasie gry, powyżej 15 minut grał 5 razy a w wyjściowym składzie zagrał tylko raz i akurat wtedy strzelił gola. Łącznie w MLS zebrał zaledwie 305 minut czyli niewiele ponad 3 pełne mecze. Nie przebił się w Nowym Jorku bez dwóch zdań i jego ewentualne występy w ekstraklasie to niewiadoma ale 1 gol i 1 asysta w 305 minut czyli udział przy bramce co 150 minut wygląda znacznie lepiej niż 1 gol i 1 asysta w 20 występach.
[quote]#post1710167 [quote]#post1710126 Z tym bramkarzem to albo pierd, albo Ravas odchodzi, albo Madejski odchodzi, albo kogoś w klubie poje... 🤪[/quote]
Bardzo dobrze gdyby przyszedł jakiś bramkarz który mógłby być realnym konkurentem dla Seby[/quote]
Najpierw niech przyjdzie ktoś do konkurencji z Zahiro na środek napadu. Tam mamy jakby vacat...
- Edytowany
3lvis przyznam, że nie analizowałem. Podłapałem dane które gdzieś się przewinęły. Na filmiku wygląda na typowego dryblasa pod lagę na pałę a potem walka, przepychanie. Nie trzymam kciuków za ten transfer. Mam nadzieję, że i Cracovia i polska liga mają ambicję odchodzenia od takiej gry
Batoum wygląda na podobny typ napastnika. Zero finezji. Grek sprawia konkretniejsze wrażenie - dlatego trzeba już płacić. Pewnie gdyby nie chamska napaść na niego starego Szwaba podczas sparingu to nie byłoby tematu.
Ufam, że cisza w temacie wymika z kilku czynników:
- na rynek trafiają coraz ciekawsze oferty w związku z zamykaniem sie okienek
- nasza pozycja w tabeli sprawia, że stajemy się ciekawą opcją dla piłkarzy
- w klubie zwiększył się apetyt na ryzyko bo awans do pucharów nie umyka a pozostaje realną choć ekstremalnie trudną opcją
- Edytowany
https://mymistrzowie.pl/cracovia-pracuje-nad-czterema-transferami-3-krotny-mistrz-kraju-i-potencjalny-rekordzista/
Niby wszystko jest jeszcze otwarte. No ale nowego napastnika na Jagiellonię raczej nie będzie, a szkoda.
Ale po co te transfery jak do utrzymania brakuje nam 7 punktów ? To i z Minchevem na szpicy to ugramy, spokój jest najważniejszy
Bogacz jest w Krakowie i czeka na dopięcie transferu, sprawy papierkowe jak zwykle z MLS się przeciągają
Jeśli to prawda, bardzo dobrze. W kadrze A, jeśli chodzi o napastników, poza Lewandowskim zrobił się kryzys: Świderski niezadowolony w aktualnym klubie, mało gra, mało strzela. Piątek w zasadzie wypisał się z poważnej gry. Jest szansa dla młodych wilczków.
A co Ci Młodzi Wilcy potrafią? :)
- Edytowany
No to się ma właśnie okazać. Jak Bogacz będzie u nas dobrze grał, wszystkie drzwi mogą się otworzyć. Awans z kadry Brzęczka do kadry A to powinna być tylko kwestia czasu, oby niedługiego.
Sam wyjazd za granicę nic nie załatwia, jak widać - chociażby po Marchwińskim, który raczej zgasł, niż się rozwinął. Tylko regularna gra!
Super jakby dziś przyszedł Bogacz . Była by szansa na jakąś końcówkę z Jagiellonia. I liczę że Chłop jest w jakikolwiek rytmie treningu. Bo jak ma się miesiąc przygotowywać....
Nie jestem przekonany (może się mylę), że Bogacz to jest jakiś świetny napastnik na już, myślę że on się musi jeszcze dużo nauczyć, a my potrzebujemy napastnika gotowego od razu do gry na maksa, obym się mylił, ale ja nie widzę jakiegoś wielkiego potencjału na obecnym etapie rozwoju
Platek w wywiadzie potwierdzil Bogacza i ze bedzie jeszcze jeden napastnik.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!