2 minuty temu biały dym poszedł mam rozumieć :)
https://www.facebook.com/share/1CHyTxcLrH/
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1709713 Czy Bosko powoli staje się Boski? 🤣 drugi naprawdę obiecujący mecz w jego wykonaniu, jak utrzyma taką formę to będzie trzeba go wykupić 😆
Edit:
Nie tutaj miał byc ten post. Ale część z wykupieniem pasuje do tematu.[/quote]
Moim zdaniem nadal dużo błędów,i jakoś mu nie ufam nie wiem jak reszta
[quote]#post1709396 Jaen Florente Batoum
Kumpel z klubu naszego Karola Niemczyckiego
25.01.2026 wraz z kolegą Jaen został odsunięty, przez nowego trenera (poprzedni wyrzucony za słabe wyniki) od pierwszego składu za brak zaangażowania w grę (od 2 miesięcy nie zdobył bramki)
31.01.2026 Larissa złożyła ofertę wypożyczenia z kwotą wykupu 200.000 euro -wśród zainteresowanych także ponoć Cracovia, która nie złożyła oferty - ale oczekuje się, że złoży
01.02.2026 wciąż oczekuje się, że Cracovia złoży ofertę
06.02.2026 Ashdod rozmawia z Jovanoviciem z Hapoel Hajfa bo Batoum został sprzedany do Cracovii za 200.000 euro. Kibice Ashdod zadowoleni
Przegląd izarealskiego portalu na który powołują się polscy dziennikarze
Jak się poszpera więcej to wychodzi, że Jean to niezły gagatek. W lipcu 2025 udał się na testy do Algierii starając się o angaż w USM Alger. Zapomniał niestety, że już popdisał kontrakt z FC Ashdod. No ale Algierczycy oferowali 2 razy tyle co Żydzi więc nie chciał odpuścić. Żydzi jednak postawili na swoim i zmusili go do stawienia się w klubie z którym zawarł porozumienie.[/quote]
Czyli może to być dobry grajek tylko specjalnie źle gra bo chciał iść do lepszego klubu( czyt. Więcej zarabiać) więc słaba Grą chciał wymusić transfer. Mam nadzieję że dobrze rozumiem
Mylslicie ze tak latwo zlapac w siatke duzego silnego murzyna 😉 😉 😉
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/1000002077-jpg-07967096.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/1000002079-jpg-96907943.jpg[/img]
Na pytanie o Kameruńczyka.
Zastepstwo 1 do 1 za Filipa.
- Edytowany
@Rakietowy Traktor#32094 to okaże się na boisku - nie odmawiam umiejętności ale "adaptability" jest kluczowe - Filip grał w Europie, znał z domu język podobny choć trochę do polskiego.
Facet pewnie jest francuskojęzyczny zatem będzie o ułatwienie zarówno dla niego jak i trenera. A czy u nas odpali i co potrafi to zobaczymy. Albo i nie, bo może się okazać że do nas nie trafi....
Mnie ciekawi kto to jest, że napisał "Pamiętam go głównie z ligi kameruńskiej" :)
[quote]#post1709910 Mnie ciekawi kto to jest, że napisał "Pamiętam go głównie z ligi kameruńskiej" :)[/quote]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/1000002103-jpg-34877838.jpg[/img]
[quote]#post1709910 Mnie ciekawi kto to jest, że napisał "Pamiętam go głównie z ligi kameruńskiej" :)[/quote]
Ojciec chrzestny Mekambe
Ja go pamiętam jak przez mgłę.
- Edytowany
dobrze ze przez mgle nie siatke 😉
Wie ktoś cos z tymi nowymi napastnikami?
[quote]#post1709955 Wie ktoś cos z tymi nowymi napastnikami?[/quote]
Tak
To jak ktoś coś wie to niech się podzieli tajnymi informacjami
Spokojnie, w weekend przychodnie na NFZ zamknięte nie ma jak kolan posprawdzać ;)
No jak nie ma jak, wystarczy na sor lecieć, powiedzieć że sie wyjebal i kolano boli a najlepiej dwa, zdjęcie powinni zrobić 😉 a tak poważnie mogli by już kogoś podpisać bo jakakolwiek inna opcja w ataku niż Minchev potrzebna na przed wczoraj
"Sports Channel dowiedział się, że Ashdod rozważa pozyskanie Alona Turgemana, napastnika Hapoel Beer Sheva, jako zastępstwo za Jeana Batuma, który opuścił drużynę w tym tygodniu"
7 lutego - 22:50
Kurwa zabłądził gdzieś po drodze, na rondzie źle skręcił mu samolot i teraz musi zawracać 😂
Poniewczasie sprawdził prognozę pogody😉
Kibice Red Bulls New York zadowoleni, że Bogacz odchodzi. Kibice FC Ashdod zadowoleni, że Batoum odchodzi. Kibice Cracovii zadowoleni, że Bogacz przychodzi. Kibice Cracovii zadowoleni, że Batoum przychodzi. Wszyscy zadowoleni. Tanio i bezpiecznie bo obaj na wypożyczenie. Jak wypalą to może uda się sprzedać z przebitką jak Stojilkovicia. Nie ma co się wiele spodziewać ale konkurencję poszerzą.
Jak wczoraj oglądałem mecz Jagiellonii to byłem pełen podziwu jak szeroki i wyrównany skład zbudowali.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!