[quote]#post1707574 Wróble ćwierkają na X , że coś jeszcze się szykuje 🙏[/quote]
Wklej źródło
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1707614 No to chyba Filip bedzie sprzedany..
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/1000001794-jpg-60923086.jpg[/img][/quote]
Kurwa zostaniemy bez napastnika...
Że trwają nie znaczy że zakończą się powodzeniem
Jeszcze się okaże, że będą Minczewa przesuwać na środek.
- Edytowany
[quote]#post1707624 Jeszcze się okaże, że będą Minczewa przesuwać na środek.[/quote]
Minczew gdzieś tam kiedyś mówił że 9 to jego pozycja, na boku nie może pokazać wszystkiego
We Włoszech piszą że Klub Pisa rozwiązał kontrakt Napastnikiem Nzola i w związku z tym poszukuje nowego napastnika.
Jeśli Gambal ma już plan na zastępstwo to biermy te 3mln robiąć x10 na nim i idźmy dalej, z nadzieją że coś ten Charpentier się włączy na wiosnę również. Filip wjechał z buta w ligę tak że każdy zapomniał o Benjim, jednak im dalej w las tym mocniej zaczęło wybijać że Filip jest o wiele mniej kompleksowym zawodnikiem w porównaniu do Kallmana. Jeśli sprzedamy z taką przebitką i Gambal ma jakieś ciekawe karty do odkrycia na koniec okienka (w top 5 okienka zaraz się zamykają) to ja płakać nie będę. Od drugiej połowy jesieni średnio wyglądał.
Dać im Filipa, dopłacić i wziąć Nzole
On był wypożyczony z Fiorentiny, czyli jakoś tak jak z Aleksiciem. Strzelił 3 bramki w 16 meczach. Raczej bez sensu.
W filmiku promującym transfer Dominguez mowi Najpiekniejsze Barwy Twe, Selan natomiast Walcz do końca, nie poddawaj się.
Żeby dokonczyc przyspiewke, trzeba jeszcze 2 transferów, mysle, ze to nie przypadek a celowa zagrywka i bedą jeszcze dwa na dniach.
Oferta Pisy odrzucona za Filipa, dają ok.2 mln my chcemy 4 .
Meczyki.pl
Za 4 melony to go wiozę osobiście do Pizy żeby dopilnować, by mu się kuśka nie zwichnęła po drodze przypadkiem :)
[quote]#post1707642 Oferta Pisy odrzucona za Filipa, dają ok.2 mln my chcemy 4 .
Meczyki.pl[/quote]
Stanie na 3.5 i Filip odejdzie. Napewno nastepca juz przygotowany. Moze byc tylko lepiej 😉
[quote]#post1707644 Stanie na 3.5 i Filip odejdzie. Napewno nastepca juz przygotowany. Moze byc tylko lepiej 😉[/quote]
Ty cos wiesz się mi wydaje… 😉
@Rakietowy Traktor#32094 chyba Pisa nie ma takiej kasy....
[quote]#post1707643 Za 4 melony to go wiozę osobiście do Pizy żeby dopilnować, by mu się kuśka nie zwichnęła po drodze przypadkiem :)
[quote]#post1707642 Oferta Pisy odrzucona za Filipa, dają ok.2 mln my chcemy 4 .
Meczyki.pl[/quote][/quote]
Ile dostaniesz z tych 4 mln, że ci tak zależy, by ktoś zarobił? Wydaje ci się, że te pieniądze trafiają do ciebie? Identyfikacja z drużyną chyba polega na czymś innym. Może myślisz, że przeznaczą całą tą kwotę na wzmocnienia?
W całości nie przeznaczą, ale gdyby sprzedali Filipa, który w ostatnich meczach niewiele wnosił do gry, to zwiększyłoby się prawdopodobieństwo, że sprowadzą na jego miejsce kogoś, kto da więcej.
Myślę, że w zarządzie też wiedzą, że za miejsce w tabeli są konkretne pieniądze. Zwłaszcza miejsce pucharowe.
- Edytowany
[quote]#post1707668 [quote]#post1707643 Za 4 melony to go wiozę osobiście do Pizy żeby dopilnować, by mu się kuśka nie zwichnęła po drodze przypadkiem :)
Meczyki.pl[/quote][/quote]
Ile dostaniesz z tych 4 mln, że ci tak zależy, by ktoś zarobił? Wydaje ci się, że te pieniądze trafiają do ciebie? Identyfikacja z drużyną chyba polega na czymś innym. Może myślisz, że przeznaczą całą tą kwotę na wzmocnienia?[/quote]
Nie obrażajcie się na realia polskiego klubu, który sprzedaje by zarabiać :) Jesteśmy planktonem w układzie sił w piłkarskim świecie i jeśli jest możliwość poprawienia finansów, zakładając że Gambal ma pomysł na zawodnika który może go zastąpić (w przeciwnym razie wierzę że Elsner i Gambal w gabinecie zgłaszają veto bo "to się wypierdoli"), to górki w finansach są po to aby na nich sprzedawać a te 3-4mln to właśnie taka górka na chwilę obecną dla tego gracza.
Lepszy gołąb w garści, niż wróbel na dachu.
ps. co do identyfikacji to w takim zespole, o ile, to mógłbym się identyfikować z kimś takim jak Klich, Kakabadze czy jakiś Bzdyl. Nie gość który całuje koszulkę a 'naście tygodni później deklaruje że on to chętnie by pojechał do tej Italii już. Na takich wiesz jak mówią :) Nie jest to gościu nie do zastąpienia w mojej opinii, a romantyczne historie w piłce to malutki %.
Jeśli dostaniemy za niego 3,5/4 mln to głupi by nie sprzedał gościa który miał pół rundy dobre i tyle jeszcze gościa który całuje herb a jest zwykłym najemnikiem szukającym gdzie może więcej zarobić ... Za niego musi oczywiście przyjść nowy napastnik wzmocnienie , nie wypełnienie pozycji w postaci gościa który strzelił 2 gole w lidze Słowackiej .
ok, ok, ja zupełnie inaczej myślę, jeden z niewielu zawodników stwarzających zagrożenie pod bramką rywala i w sumie wszystko mi jedno czy ktoś dostanie za niego 100 tys, 5 mln, czy 30 mln. Z mojego punktu widzenia, lepiej by po prostu nie odchodził. Ja nic z tego nie będę miał, a nie wierzę, że sprowadzą kogoś lepszego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (36 użytkowników)
Goście (36)