On nie chciał przedłużyć kontraktu wydaje mi się skoro rozmowy tyle trwały i się nie dogadali. W Krakowie zostanie kasy więcej dostanie w wieczystej. Patrzy siebie i rodziny. Szkoda ale no liczę że ktoś przyjdzie w tym tygodniu.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Czekam na dementi, aż trudno uwierzyć - nawet nie w odejście, ale w kierunek :/
(Tzn. na dementi w praktyce lub gdzieś w mediach - na informację z klubu raczej nie liczę)
Przecież napisałem już kilka dni temu, ze odchodzi. Natomiast śmieszne jest to, jaki obrał kierunek... :)
No ale w Cracovii takich pieniędzy nikt nie płaci zawodnikom jak Kwiecień. A jak widać ambicje Maigarda ograniczają się do ilości zer na koncie :)
Haha...
No to kadra faktycznie jest coraz szczuplejsza.... w kolejce są jeszcze dwa-trzy nazwiska. Ale jak to powiedział wywiadzie nasz nowy Wice Prezes Colak dla mediów Tureckich. Mamy bardzo silna akademie, wiec nie mamy się czym martwic.
[quote]#post1706563 Przecież napisałem już kilka dni temu, ze odchodzi. Natomiast śmieszne jest to, jaki obrał kierunek... :)
No ale w Cracovii takich pieniędzy nikt nie płaci zawodnikom jak Kwiecień. A jak widać ambicje Maigarda ograniczają się do ilości zer na koncie :)
Haha...
No to kadra faktycznie jest coraz szczuplejsza.... w kolejce są jeszcze dwa-trzy nazwiska. Ale jak to powiedział wywiadzie nasz nowy Wice Prezes Colak dla mediów Tureckich. Mamy bardzo silna akademie, wiec nie mamy się czym martwic.[/quote]
Strzelam, że jednym z nich jest Kakabadze?
Jeden z moich ulubionych zawodników. Taki od czarnej roboty . Wielu nie widziało jego tytanicznej pracy. Kabaretu ciąg dalszy.
Tak złych przeczuć nie miałem dawno patrząc na timing zdarzeń.
Żeby nie było mijanki z gts
Kadra miała być zmniejszona - i jest . Już o 4 zawodników. Maigaard ostatnio mnie nie przekonywał ,ma też i swoje lata, więc płakał po nim nie będę . Szkoda tylko, że na koszt klubu zawodnika przygotowujemy do sezonu w innym klubie .
Wiem, że mnie teraz połowa ludzi zhejtuje, ale mnie nigdy nie przekonał do siebie. Potrzebny jest nam w środku pola ktoś mobilny, potrafiący zrobić przewagę 1:1; wg mnie Maigard nie jest takim typem i nie umiał biegać. Podanie ma na nos że stojącej piłki to prawda, ale dużo mieliśmy takich piłkarzy brakuje kogoś o innej charakterystyce coś ja Raki w primie.
Grubo.
Ale Ja pod prąd, dobra decyzja.
Filar drużyny ale wierzę że urosną kolejni, dochodziły słuchy że musiałby się zrobić komin płacowy by go zatrzymać, a czy zawodnik 30letni jest tego warty? Wg. Mnie nie, jeśli wyznajemy jakieś zasady co do płac etc.
Akurat dziwne że sztab był za aneksem i tak samo Grambal przecież.
Niestety ten ruch dobitnie pokazuje „ambicje” Płatka.
Wdowa Filipiak wyznaje, co do płac, tylko oszczędności, a po kim to ma to pewnie wiecie. Chyba, ze chodzi o grabież majątku, wtedy to chapie pełną gębą. Comarch musi opuścić Cracovię, inaczej będzie non stop byle jakość.
Uświadomcie sobie w końcu, ze Ela nie chce żadnych transferów za gotówkę. Jest zakaz - dlatego poleciał właśnie ze stołka Mateusz Dróżdż. Ma się zgadzać w Excelu pozycja przychód in plus. Sprzedaliśmy trzech piłkarzy - Rakoczy, Olafsson i teraz Maigard. Ale jeszcze nie odrobiliśmy transferu Perkovica.... Wiec to jeszcze może nie być koniec odejść. Aktualnie powinniśmy martwic się tym, aby przed liga nie zostać bez trenera, który widzi co się dzieje.
Bez trenera i jeszcze kilku kluczowych zawodników. Tak sobie pomyślałem, że Dróżdż mógł polecieć za wykup Mauro .
Podobno mamy brać zawodników z „Platkowej” stajni. Czy ktokolwiek wie jak się nazywa ta agencja?
Tak - Otar może być następny i tak samo Filip oraz Oskar. Ale w dwóch ostatnich przypadkach Elusia chce dużo więcej zarobić. Wiec jest szansa, ze zostaną. Jeśli przyjdą jakieś wynalazki, to na 99% to będą wypożyczenia...w stylu, a może się uda.
- Edytowany
Kogo się da to sprzedadzą..
Jeszcze kurwy na 120 lecie zrobią spadek...
Filipiakowa to jeszcze wieksza skneruska niż Janusz
Apropo niej to na jednym z wyjazdów ktoś o niej mi co nie co opowiedział po czym stwierdziłem ze to niezła wredna pizda...
Jak baby na Kleparzu. I to co rundę…
Ela grabarz Cracovii...
- Edytowany
[quote]#post1706564 [quote]#post1706563 Przecież napisałem już kilka dni temu, ze odchodzi. Natomiast śmieszne jest to, jaki obrał kierunek... :)
Haha...
No to kadra faktycznie jest coraz szczuplejsza.... w kolejce są jeszcze dwa-trzy nazwiska. Ale jak to powiedział wywiadzie nasz nowy Wice Prezes Colak dla mediów Tureckich. Mamy bardzo silna akademie, wiec nie mamy się czym martwic.[/quote]
Strzelam, że jednym z nich jest Kakabadze?[/quote]
Strzelam, że on chuja wie.
To, że Maigaard odejdzie było pewne, nie teraz to latem. To, że Oskar czy Stojilković odejdzie prędzej czy później też. Macie coś jeszcze w tych waszych szklanych kulach?
@octop#15569 że naki?
Wszystko się sprawdza co pisze więc skończ pierdolić
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (25 użytkowników)
Goście (25)