@MakuKSC#9484
Jak bez kolana to jestem :D ale max 15-20min na podmęczonego przeciwnika mogę wejść
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
A gdzie Kakabadze?
A jeśli Stojiković odchodzi to niestety nie mamy praktycznie żadnego napastnika lecz chorego Charpantiera, który powinien kończyć karierę z powodu kompletnego braku zdrowia. Mówiłem nie oddawać Rakoczego był przynajmniej zdrowy.
Żaden zawodnik nie jest ponad klub, jak mu nie pasuje niech wydupca jebany najemnik. Za pół roku będzie kopał w Serie B
co Wy tak przeżywacie? tu nic nie będzie, dajcie se siana
@Anfield#42750 wczorajsza wypowiedź Elsnera pokazuje coś innego niż to co pisze zeszło.
Obawiam się że z końcem sezonu to wszystko runie jak domek z kart,odejdzie Elsner....bo niby kto o przekona do tego projektu ? Pani Filipiak.? Wątpię.
Co rundę to samo, co sezon to samo, a wy dalej zdziwieni i jojczycie 🙃
@manolo1#9067 jesteśmy kibicami Pasów - jojcenie to nasza specjalność.
Miło by było jakby ktoś z tego całego nowego zarządu wyszedł i określił, jaki jest plan działania, ale oczywiście nikt nie wyjdzie, bo po co.. Komunikacja to dno.
Co do Stojilkovicia - jeśli to prawda to niech idzie w pizdu. Pytanie, czy mamy kogoś za niego, czy znowu ściągniemy jakiś wielki talent, który nie grał 2 lata w piłkę.
Ogólnie patrząc na to, co się wyprawia to obstawiam zamieszanie się w walkę o utrzymanie w tym sezonie, a w przyszłym zjebiemy się z ligi. Nie wygląda to wszystko dobrze, wystarczy spojrzeć, co Platek zrobił z poprzednimi klubami.
Możemy gasić światło.
Ja narzekam, tak. Bo jeśli się potwierdzi, ze Filip, Otar i Oskar odchodzą plus Maigard. To praktycznie wypada nam pol składu. Do tego nie mamy zmienników, ani wzmocnień. Trudno w takiej sytuacji o optymizm....Ela unika mediów jak ognia, bo pewnie nie wie co ma powiedzieć. Do tego Elsner, który myślę, ze prędzej niż później odejdzie. bo widzi, ze robi się powoli kabaret... Obym sie mylił!
Jak już jesteśmy w dupie, to przynajmniej się nie dziwmy, że jest ciemno. Przynajmniej to drugie powinno już być przepracowane.
- Edytowany
[b]Z powyższych wypowiedzi wynika niestety tragedia, że jesteśmy głównym kandydatem do spadku, bo po takich osłabieniach nie ma szans byśmy się utrzymali pomimo 7 punktowej przewagi nad strefą spadkową.[/b]
Eeee, ja tam ciągle stawiam na spadek Widzewa.
A mnie nie jest ani do śmiechu ani do ironii blisko.
- Edytowany
Ja wierzę, że będzie dobrze, choć pewnie nieidealnie. Gdy mało wiem o kulisach klubu, zostaje wiara w dobrą wolę kierownictwa, klubu i zawodników. Ale akurat ten paczulowy pierd o Stolijkoviciu mnie jakoś nie dziwi, bo już wcześniej słyszałem, że chętnie by odszedł i że jest raczej trudny w obyciu.
Trudny jest też w upilnowaniu przez obrońców i NA TYM SIĘ W KOŃCU ZACZNIJMY SKUPIAĆ. Pokornych cielaków mieliśmy przez te 20 lat chyba z 200.
Wolałbym aby na forum byli raczej realiści, a nie niepoprawni optymiści.
Brak Filipa w sparingu dużo mówi. Otar nadal walczy z kontuzją, a Charpentier ciągle nieobecny. Kiepsko to wytgląda.
4 bańki euro prz tak długim kontrakcie,i można sprzedawać.
Patrząc realistycznie. Jeśli wierzyć pogłoskom to Filip nie chce u nas grać. Z niewolnika nie ma pracownika. Coś może nam mówić fakt, że nie zagrał w sparingu (jeśli odchodzi to logiczny ruch, jeśli uraz/decyzja kadrowa - musieliby potwierdzić bardziej kumaci bliżej zespołu). Trzeba wycisnąć ile kasy się da + odszukać godnego zastępcę. Takim miał chyba być Charpentier, ale on nie powąchał murawy od czasów Papieża Franciszka. Gambal na meczykach mówił, że są oferty nie do odrzucenia i na konieczność zastąpienia odchodzących są przygotowani. Jemu można ufać, więc jeśli pojawi się rzetelny kontrahent który zapłaci za FS godne pieniądze to nie ma co się zastanawiać. Raczej już szwajcarskiego jugola w koszulce w Pasy nie zobaczymy.
Co do pozostałych dzisiejszych rewelacji to niestety nie ten wątek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (15 użytkowników)
Rafi, Goście (14)