No cóż,trzeba być cierpliwym 😉
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1705670 Właśnie. Wy tu pitu pitu, a klub wczoraj przedłużył kontrakt z Madejswkim
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1228678/oficjalnie-nowy-kontrakt-waznego-zawodnika-cracovii[/quote]
To jest wątek o transferach do/z klubu. O przedłużeniu kontraktu z Madejskim jest napisane w stosownym wątku dobę wcześniej niż Twój "news".
[quote]#post1705654 bramkarz in.....[/quote]
Czyli Ravas out.
Płakać nie będę .
- Edytowany
Pasiasty twitter chyba podpowiada kogoś z Australii albo okolic.
https://x.com/KSCracoviaSA/status/2010638820254097498?s=20
Albo tłumaczy, że ziemia jest okrągła . 😁 😁 😁
Świat stanął na głowie ;)
Jakoś tak, chociaż anagram UE nie wskazywałby na antypody?
Nie wiem czy to zapowiedź transferu. Jakoś mi to nie pasuje 🙄. Wątpię raczej 🤣
Nie napalać się, post odnosi się raczej do serialu Stranger Things 😄
Zmienił sie zarząd, zmienią się też i zapewne zapowiedzi . 😉
I cyk dzien obozu mija a nowych brak... pewnie tacy zajebisci przyjda ze wskocza od razu do 11 bo nie beda potrzeboali sie zgrywac ani poznawac kolegow czy tam wogole w jakim klubie graja wiedziec 😉 😉 😉
- Edytowany
Może Ela wypatrzy jakiegoś grajka kupując torebki na tureckim bazarze.
Edit
Nie można źle pisać o Eli bo moderacja czuwa.
Ale fajnie, że ta Ela tak fajnie klaszcze bo golach aż prawie zapomniałem, że zajebala tereny na CK.
Ja tam liczę po swojemu, że mamy 3 transfery już przed wylotem do Belek:
- Tabisz
- Glik
-Charpentier
Aaa i Aleksić, bo miał wylecieć, a wyleciał w końcu kto inny.
To jest TEN SEZON (nie inny)
VAMOS CRACOVIA!!
nie poleciał Aleksic?
[quote]#post1705794 nie poleciał Aleksic?[/quote]
Miał wylecieć (z klubu)
A poleciał (na obóz)
dzieks
- Edytowany
Z transferami "in" nie ma się co spieszyć, bo to, jak pokazuje praktyka, mają być zawodnicy na kolejną rundę. Przychodzą pod koniec lutego tylko dlatego, że zamyka się okienko. W przeciwnym wypadku wystarczyłby koniec kwietnia, tak aby kwartał zgrywali się z zespołem. W innych klubach jest trochę inaczej, bo oni chcą transfery już na tę rundę. Jeszcze inaczej jest z naszymi transferami "out". Tu warto się spieszyć, bo wtedy szybciej schodzą z listy płac. Po co przepłacać kilku zawodników o cały jeden miesiąc.
- Edytowany
Dokladnie. My sie teraz powinnismy podniecać tymi co przyszli w lecie i nic nie pokazali przez pol roku bo dopiero teraz będą czarować.
David odszedł on nas. Kolejny zawodnik "out". @Jeden9Zero6#42513 - skrzydłowy - dynamiczny to by się już teraz przydał.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)