[quote]#post1688504 [quote]#post1688500 Pamiętam, że mówiło się, że to spory talent. Jest w ogóle opcja, że może wygryźć Sebastiana, albo Ravasa? Odnoszę wrażenie, że kolejny sezon poprzeczka nie jest zawieszona szczególnie wysoko.[/quote]
Poprzeczka jest na tym poziom że obaj się o nią potykają..... Ja czekam na Cymerysa[/quote]
To zapomnij. Cymerys nie wychyli głowy powyżej II ligi
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Aż tak? Pisano że to niesamowity młody talent.
W rezerwach, czyli 4 liga, wygląda słabo. Świetne warunki fizyczne jak na swój wiek, ale spore braki techniczne. Niemcy nie dostrzegli w nim wielkiego talentu - raczej i my nie powinniśmy się łudzić, że jest poważnym kandydatem do gry w zespole mającym ambicje grać o wyższe stawki w Ex.
[quote]#post1688492 Piszcie do kurwy nędzy nazwiska naszych zawodników z DUŻEJ LITERY!!!!!
Przepraszam za wulgaryzm, ale nie wytrzymałem.[/quote]
Sam swój nick z małej piszesz, biedny bo Ci żyłka pęknie. Polonisto przepraszam proszę mi nie wpisywać czarnej chmurki do dzienniczka
[quote]#post1688541 [quote]#post1688504 [quote]#post1688500 Pamiętam, że mówiło się, że to spory talent. Jest w ogóle opcja, że może wygryźć Sebastiana, albo Ravasa? Odnoszę wrażenie, że kolejny sezon poprzeczka nie jest zawieszona szczególnie wysoko.[/quote]
Poprzeczka jest na tym poziom że obaj się o nią potykają..... Ja czekam na Cymerysa[/quote]
To zapomnij. Cymerys nie wychyli głowy powyżej II ligi[/quote]
No to słabo....
Rozmawiacie o chłopaku/bramkarzu/,który ma szesnaście lat,a rok temu podpisał swój pierwszy zawodowy kontrakt..
Jeszcze zdąży zagrać w Arsenalu ,Fabiański w jego wieku bronił w czwartej lidze w Drezdenku 😁
- Edytowany
Oby. Choć to historia jak z Rockefellerem co z pucybuta został milionerem. Historia pomijająca fakt, że 99,9 % pucybutów została do końca życia pucybutami. We will see
Wczoraj mecz rezerw na sztucznej trawie. Cymerys przez kontuzję już nie wyszedł na drugie 45 minut. Wczoraj, w przeciwieństwie do meczu z Lubaczowem, nie zawinił przy żadnej z 2 puszczonych bramek. Wyróżnił się znowu Mustafajew. Rezerwa niestety wciąż gra równie prosty futbol jak jedynka.
Żadnego meczu Cymerysa nie widziałem,więc polegam na tym,co piszą inni,podobno szkoleniowcy Siarki widzieli u niego spory talent.Ale jak wiadomo,talent do sportu dostaje się w prezencie,a na brakujące elementy trzeba zapracować.
Jak narazie to wczoraj zakończył rywalizacje w przerwie meczu w Skawinie, jakiś uraz więc zobaczymy co z nim i czy to coś poważnego.
[quote]#post1688541 [quote]#post1688504 [quote]#post1688500 Pamiętam, że mówiło się, że to spory talent. Jest w ogóle opcja, że może wygryźć Sebastiana, albo Ravasa? Odnoszę wrażenie, że kolejny sezon poprzeczka nie jest zawieszona szczególnie wysoko.[/quote]
To zapomnij. Cymerys nie wychyli głowy powyżej II ligi[/quote]
Po transferze Bosko Cracovia wskoczyła na 5 miejsce wg transfermarkt (teoretyczna wartość kadry)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-08/bez-tytulu-jpg-52762567.jpg[/img]
Z serii "co słychać u zawodników, o których w internecie pisali, że mogli by do nas trafić"
Brahimi - bez zaufania trenera w meczu z Auxerre. Nie wszedł na ani minutę pomimo tego, że trener wykorzystał limit zmian a całą drugą połowę Nice grało w 11 na 10. Będzie odchodził - pytanie gdzie. Na pewno nie do Minnesota United bo okienko w USA zamknięte.
Coubis - zadeklarował, że nie interesuje go gra w Serie D (spadek młodzieżówki Milanu z Serie C). Włosi podają, że najbliżej pozyskania jest hiszpańskie CD Mirandes z La Liga 2. Rumuni wciąż wymieniają Cracovię w gronie klubów, które były(by) zainteresowane. Milan stawia niekorzystne warunki ew. sprzedaży: wypożyczenie z opcją wykupu + zapis, że Milan może go odkupić jeśli jego talent eksploduje.
A Brahimi dzisiaj w kadrze Nice....
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-08/1000013269-jpg-17929557.jpg[/img]Brać razem z ich rezerwowym bramkarzem😅
I te komentarze po meczu ze śledziami ze huja wszedł brutalnie w dupe 😱
Korona na 4 miejscu w tym okienku transferowym 7,5 mil. w ekstraklasie przy nowym właścicielu wzrost 840tys. w poprzednim sezonie.
Może u nas nowy właściciel też sypnie kasą. /szkoda że to nie RB/
[quote]#post1688686 I te komentarze po meczu ze śledziami ze huja wszedł brutalnie w dupe 😱[/quote]
Biznes, piłka i chyba prawie cały świat schodzi na psy.
[quote]#post1688683 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-08/1000013269-jpg-17929557.jpg[/img]Brać razem z ich rezerwowym bramkarzem😅[/quote]
Tego to Pogoń Szczecin powinna ściągnąć.
@paluch#1088 porównaj miejsca w tabeli.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-08/1000004203-jpg-97978862.jpg[/img]
Może i My się zainteresujemy?
Ktoś po dzisiejszym meczu nadal uważa że moja nagonka na olafssona jest przesadzona? My nie mamy lewej strony minczew również słaby od paru meczy. A okienko się zamyka. Dobrze że tylko miesiąc do powrotu hasicia...
Tu mi czołg jedzie jak Hasić wróci za miesiąc
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (27 użytkowników)
Goście (27)