Nie wstyd, ale emocjonalnie jest chyba bardziej z Ruchem związany.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Może jest a może nie jest. Tam się urodził i wychował a u nas zagrał dwukrotnie więcej meczów i strzelił w wiele więcej bramek. Nikt z nas nie wie jak jest, więc nie deprecjonujmy zdolności Cracovii do sentymentalnego przyciągania ludzi różnych środowisk, klubów i regionów.
@Bucky Nome#11445 póki co nie ma tematu, szkoda zaśmiecać wątek w oczekiwaniu na Brahimiego czu tez innego przekota :D
@eredin. Nieprawda. Zerknij na treść tytułu wątku. A swoją drogą ostatnio „tematy” pojawiają się w chwili publikacji detektywa w mediach społecznościowych. Twoim tokiem rozumowania; niczym byśmy nie rozmawiali do chwili pojawienia się newsa ;)
- Edytowany
@Bucky Nome#11445 może tak, może nie. Tematu powrotu Helika do Polski - niezależnie gdzie - póki co w ogóle nie ma. Jest za to sporo innych tematów, mniej lub bardziej realnych w tym okienku. Warto myśleć o przyszłości ale tu i teraz tez jest istotne ;)
Piszmy, piszmy o każdym pomyśle, bo dlaczego nie. Pisaniem transferu nie dokonamy, ale niech ta społeczność żyje a nie czeka na transferowe papu dwa razy w roku by jedynie wyrazić swoje wątpliwości, radość czy rozczarowanie.
@Bucky Nome#11445 przekonałeś mnie
- Edytowany
A tak odnosnie plotek transferowych ...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-08/1000013761-jpg-49213784.jpg[/img]
Także albo to rzeczywiście ma być ten z Nicei, albo to zwykle lanie wody.
Pytanie czy wgl jest jego temat brany na powaznie
Elsner zapytany przez Malca z terazpasy na konferencji czemu Kakabadze nie zagrał tak jak w Białymstoku (gdzie dobrze wypadł na pozycji nr 10), odpowiedział, że przez pauzę Perkovica nie miał kto zagrać na prawym wahadle. Chyba tam jest konieczne wzmocnienie.
Prezes w wywiadzie po meczu wspomniał że chcemy przeprowadzić jeszcze 2-3 transfery.
Do marketingu ? Czy na stołki dyrektorów?
- Edytowany
[quote]#post1687624 Do marketingu ? Czy na stołki dyrektorów?[/quote]
Nie będę Cię obrażał pomimo iż takie teksty mnie grzeją. Wyobraź sobie jednak że mowa o piłkarzach. Wiem wiem, kto by się tego spodziewał w Klubie piłkarskim.
[quote]#post1687627 [quote]#post1687624 Do marketingu ? Czy na stołki dyrektorów?[/quote]
Nie będę Cię obrażał pomimo iż takie teksty mnie grzeją. Wyobraź sobie jednak że mowa o piłkarzach. Wiem wiem, kto by się tego spodziewał w Klubie piłkarskim.[/quote]
Braknie powodów do narzekań i nie będzie można napisać "A nie mówiłem " 🤭🤣
Ja bym tam do marketingu zatrudnił jeszcze z 3 osoby. Za mało tam ich chyba jeszcze jest bo nawet nie ma kto składów ani bramek wrzucić Cracovii II gdziekolwiek.
Ale nikogo to nie obchodzi co ty byś zrobił.
No to czekamy na jakieś fajne transfery😁
[quote]#post1687632 Ja bym tam do marketingu zatrudnił jeszcze z 3 osoby. Za mało tam ich chyba jeszcze jest bo nawet nie ma kto składów ani bramek wrzucić Cracovii II gdziekolwiek.[/quote]
Jest przecież skład na X Akademii Cracovii z informacjami.
https://x.com/AkademiaKSC/status/1956644601583784206?t=SCi7iB4w--Rk-U4E5UCOmw&s=19
To przepraszam
- Edytowany
[quote]#post1687614 Prezes w wywiadzie po meczu wspomniał że chcemy przeprowadzić jeszcze 2-3 transfery.[/quote]
Zakładając,że jednym z nich jest Brahimi to jeszcze by się przydał lewy wahadłowy i napastnik do grania na już
[b]Edycja z 16.08.2025 o godz. 15:12 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1687614 Prezes w wywiadzie po meczu wspomniał że chcemy przeprowadzić jeszcze 2-3 transfery.[/quote]
Zakładając,że jednym z nich jest Brahimi to jeszcze by się przydał lewy wahadłowy i napastnik do grania na już
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
octop, Goście (11)