[quote]#post1681425 Bakrar - jesli by sie zdecydowal na gre w Cracovii. To takiego zawodnika nie mielismy jeszcze nigdy. Wiele klubow sie nim interesuje i jest bardzo mlody i perspektywiczny. Trzymam kciuki aby sie to tylko potwierdzilo.[/quote]
24 lata no tak bardzo młody. Do tego strzelił dwie bramki w 19 meczach a jego wartość oscyluje w granicach 400-700 tys euro no tak pół świata się o Niego bije XD już wolę tego billala Brahima
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1681426 [quote]#post1681425 Bakrar - jesli by sie zdecydowal na gre w Cracovii. To takiego zawodnika nie mielismy jeszcze nigdy. Wiele klubow sie nim interesuje i jest bardzo mlody i perspektywiczny. Trzymam kciuki aby sie to tylko potwierdzilo.[/quote]
24 lata no tak bardzo młody. Do tego strzelił dwie bramki w 19 meczach a jego wartość oscyluje w granicach 400-700 tys euro no tak pół świata się o Niego bije XD już wolę tego billala Brahima[/quote]
Nie wydaje mi się żeby to był ten kierunek o który rzeczywiście walczymy. Raczej chodzi nam o innego zawodnika
Też mam nadzieję, że chodzi o kogoś innego.
16 meczy w 2025 i 0 goli 1 asysta.
Czyje to statystyki ?
Ano Mateusza Klicha.
Pod rozwagę dla tych co się podniecają liczbami.
(tak, wiem, że to nie napastnik)
Akurat ten Bakrar wygląda solidnie.
[quote]#post1681429 16 meczy w 2025 i 0 goli 1 asysta.
Czyje to statystyki ?
Ano Mateusza Klicha.
Pod rozwagę dla tych co się podniecają liczbami.
(tak, wiem, że to nie napastnik)[/quote]
Dlatego niechętnie widziałbym u nas Matiego na realne wzmocnienie
W sprawie trenera wypowiem się w jego temacie. W sprawie transferów zwracam uwagę że Javi Hernandez jest wolny. Plus Klich i jedziemy
@SaNtO#842 nie wiem czy wiesz ale nie kompletujemy drużyny oldboyów.
[quote]#post1681438 W sprawie trenera wypowiem się w jego temacie. W sprawie transferów zwracam uwagę że Javi Hernandez jest wolny. Plus Klich i jedziemy[/quote]
W pakiecie jeszcze wehikuł czasu, najlepiej działający do 7/8 lat wstecz.
Oni razem mają ponad 70 lat.
[quote]#post1681426 [quote]#post1681425 Bakrar - jesli by sie zdecydowal na gre w Cracovii. To takiego zawodnika nie mielismy jeszcze nigdy. Wiele klubow sie nim interesuje i jest bardzo mlody i perspektywiczny. Trzymam kciuki aby sie to tylko potwierdzilo.[/quote]
24 lata no tak bardzo młody. Do tego strzelił dwie bramki w 19 meczach a jego wartość oscyluje w granicach 400-700 tys euro no tak pół świata się o Niego bije XD już wolę tego billala Brahima[/quote]
- Nie dwie a dziesięć bramek strzelił dla jasności - sprawdzajcie dokładnie dane. Poza tym wystąpił 4 razy w I reprezentacji kraju. Algeria nas dziś ogrywa na spokoju 3:0 Polska reprezentację. Równolegle oferty za niego złożyły takie kluby jak Dynamo Zagrzeb i Ferencváros. Tak jest młodym zawodnikiem - który może z powodzeniem jeszcze minimum dziesięć lat grać na wysokim poziomie. Jest nim zainteresowanie, to NY nie chce za niego wiele. I tyle. Ale pewnie nas przebija inni. Milion EUR Cracovia zaoferowała.
Wie ktoś czy będzie sparing na YT ?
Nie. Retransmisja
[quote]#post1681438 W sprawie trenera wypowiem się w jego temacie. W sprawie transferów zwracam uwagę że Javi Hernandez jest wolny. Plus Klich i jedziemy[/quote]
Zbyszek Boniek też jest wolny. Plus Grzesiu Lato i jedziemy.
https://x.com/KSCracoviaSA/status/1943679160313843920?t=QAKY3SW6WtkOX7KdHy3ybA&s=19
Jest paru wartościowych zawodników bez umowy.. jakby się trafił taki drugi Cabrera - eh, marzenie.
José Manuel Arnáiz - bez klubu
Brandon Thomas - bez klubu
Anwar El Ghazi - bez klubu
I Uwaga!
Bartosz Bialek z Wolfsburga - bez klubu.
[quote]#post1681453 [quote]#post1681438 W sprawie trenera wypowiem się w jego temacie. W sprawie transferów zwracam uwagę że Javi Hernandez jest wolny. Plus Klich i jedziemy[/quote]
Zbyszek Boniek też jest wolny. Plus Grzesiu Lato i jedziemy.[/quote]
Na złombol do Turcji i jeszcze trzaby Piechniczka zakontraktować.
- Edytowany
Ja bym chciał murzynka jednego - coś jak Saidi Ntibazonkiza, szybki, zwrotny, szukający dostępu do oddania strzału na bramkę.
A ja bym chciał jeszcze dwóch Polaków.(Dobrych Polaków)
Taaak. Polaków...i do tego jeszcze prawdziwych patriotów. 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)