[quote]#post1680682 Mamy myliony za 4 hektary to starczy na kilka okienek ;)[/quote]
Mają iść na Rączną i lepiej żeby dotrzymali słowa, bo to jest chociaż jakaś inwestycja w infrastrukturę, już kiedyś Garbarnia sprzedała tereny i wydała na bieżące funkcjonowanie a jak się ta kasa im skończyła wszyscy wiemy co się stało, inwestycja w bazę to trochę co innego najgorzej gdyby te kasę zainwestowali w transfery i bieżące funkcjonowanie klubu
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Tak, być z Cracovią na dobre i złe. Ale też czasem ruszyć głową i wspierać to, co sprawia, że nasz Klub rośnie a krytykować jak ktoś bez sensu pozbywa się jego majątku i historycznego dziedzictwa
Nie wiemy do czego oni dążą. Sąsiadka nie ma nic poza wynajmowanym stadionem i myslenicami. Poza tym nie daje wam do myślenia że mamy trenera nie za małą kasę i na transfery też chłop liczy? . Skąd wiemy co on myśli, co zdołał wykrzesać z chłopaków którzy u kroczka nie dawali rady. Bo nie chce być optymistą ale się zdziwimy wszyscy jako społeczność naszego klubu
[quote]#post1680682 Mamy myliony za 4 hektary to starczy na kilka okienek ;)[/quote]
no to wydalo sie na co maja byc przeznaczone pieniadze ze sprzedazy Cichego Kacika... ciekawe czy pojda w drewno czy w pcv ...moze jakies aluminium...
To nie jest wątek pod tytułem Sprzedam działkę na Cichym Kąciku tylko Transfery i piszemy tu o transferach.
Chociaż tak sobie myślę, żadne newsy transferowe nie wychodzą z klubu więc to.tez taki trochę Cichy Kącik
[quote]#post1680688 Nie wiemy do czego oni dążą. Sąsiadka nie ma nic poza wynajmowanym stadionem i myslenicami. Poza tym nie daje wam do myślenia że mamy trenera nie za małą kasę i na transfery też chłop liczy? . Skąd wiemy co on myśli, co zdołał wykrzesać z chłopaków którzy u kroczka nie dawali rady. Bo nie chce być optymistą ale się zdziwimy wszyscy jako społeczność naszego klubu[/quote]
Myślenice nie są ich :)
Ja liczę po cichu, ze niebawem zmieni się właściciel klubu i wtedy wystrzelimy. Jeszcze miesiąc i wszystko się rozstrzygnie. Bo jakos nie chce mi się wierzyć, ze Luka Elsner przyjął ofertę Cracovii widząc jaki ma material do pracy...a Drożdż by się nie zarzekał tak strasznie, ze stawia taki a nie inny cel przed drużyna. Przecież nie jest idiota i widzi jaki skład osobowy posiadamy aktualnie.
O planie 3-letnim w hokeju też mówił przypominam.
- Edytowany
Transfery na dzień 04.07:
Przyszli: Dominik Piła, Filip Stojilkovic
Odeszli: Benjamin Kallman, Filip Rózga, Virgil Ghita, Cichy Kącik
[quote]#post1680698 Ja liczę po cichu, ze niebawem zmieni się właściciel klubu i wtedy wystrzelimy.[/quote]
to że się zmieni właściciel nie gwarantuje tego wystrzału, zależy kto tym właścicielem zostanie jeśli wspominany nie raz Płatek to wątpie że zmieni się coś na lepsze, bo w inne jego klubu on za bardzo nie inwestował.
[quote]#post1680702 [quote]#post1680698 Ja liczę po cichu, ze niebawem zmieni się właściciel klubu i wtedy wystrzelimy.[/quote]
to że się zmieni właściciel nie gwarantuje tego wystrzału, zależy kto tym właścicielem zostanie jeśli wspominany nie raz Płatek to wątpie że zmieni się coś na lepsze, bo w inne jego klubu on za bardzo nie inwestował.[/quote]
Sprzedaż pewnie nie będzie szybko.
Trzeba cierpliwie czekać.
Faktycznie jest to dziwne, trener jest konkretny i on tu by na pewno nie przyszedł żeby grać o nic, trochę to przypomina Ległą, trener z wyższej półki i transferowa mizeria
[quote]#post1680694 To nie jest wątek pod tytułem Sprzedam działkę na Cichym Kąciku tylko Transfery i piszemy tu o transferach.
Chociaż tak sobie myślę, żadne newsy transferowe nie wychodzą z klubu więc to.tez taki trochę Cichy Kącik[/quote]
Transfer wychodzący. Wytransferowano majątek klubu, więc trochę w temacie. Za paczkę frytek.
Właśnie też by się wydawało, że Dróżdż będzie chciał przykryć tę sprawę bardzo podejrzanej wyprzedaży gruntów klubowych jakimiś transferami, sam nie wiem, co tu jest grane, zamiast jakichś błyskotek dla ciemnego luda - cisza
[quote]#post1680705 ... Wytransferowano majątek klubu, więc trochę w temacie. Za paczkę frytek....[/quote]
To za ile poszedł ten Cichy Kącik? Podziel się informacją. Bo rozumiem, że wiesz, skoro piszesz, że za frytki.
To akurat wie Dróżdż i chytra baba z Bydgoszczy, ich zapytaj. Nie myślisz, że gdyby to była adekwatna kwota, to byłoby to podane do publicznej wiadomości?
Myślę Tolek że pierdolisz.
Zalogowałeś się 3 dni temu i napierdalasz w jednym temacie sprzedaży gruntów i ciągniesz ten temat w prawie każdym swoim wpisie.
Myślę ze nie jestes Tolkiem, tylko innym Bolkiem, co pod innym nickiem sobie chce poużywać.
Siejiesz ferment, podsycasz gęstą atmosferę. Masz w tym jakiś cel. Może chcesz sprowokować Forum, do ostrzejszych wpisów i komentarzy w danym temacie...
Więc piszać po krakosku, wydupcaj bajoku.
Wiesz co, powiem Ci jak jest, faktem jest, że zalogowałem się tu parę dni temu. Wcześniej pisywałem od lat na forum "Teraz Pasy", ale ono niestety zanika. Jestem kibicem Pasów od ponad 40 lat, grałem na tych terenach przy Cichym Kąciku w trampkarzach w koszulkę w Pasy pod okiem niezapomnianego Pana Książka. Nawet kiedyś zdarzyło mi się grywać w drużynie z bratem Pawła Zegarka, stare dzieje. I dlaczego tu wszedłem? Bo jest mi strasznie żal, że w niejasnych, nietransparentnych okolicznościach ktoś wyzbywa się tego terenu. I nic się nie dzieje, żadnych protestów, żadnych wyjaśnień. Ciebie to nie obchodzi?
A możę dzięki tej sprzedaży zostały zabezpieczone przed ich "zniszczeniem" zabudową blokami.
To jest do kurwy nędzy, wątek o transferach ZAWODNIKÓW z i do klubu. Naprawdę jest gdzie pisać o sprzedaży gruntów w Cichym Kąciku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (27 użytkowników)
zerox1906, Goście (26)