W Pafos jest taki zawodnik Jaja, duet Jaja i Huja byłby znakomity
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1679625 W Pafos jest taki zawodnik Jaja, duet Jaja i Huja byłby znakomity[/quote]
Szkoda że Beka Beka podpisał już kontrakt bo był był idealny do duetu jaja i huja
Najlepsze propozycje transferów do klubu ma Potter. Fakt bezdyskusyjny ;)
powiem Wam dużo śmiechu w tym naszym wątku o transferach, ubaw po pachy :)))
Odejscie Ghity odtrabione jako sukces finansowy,no ciekawa propaganda. Jeszcze z mojej listy brakuje odejscia Kakabadze i z tego w miare sensnownego skladu robi sie wielka lipa. No ale jesli jakis Gambal obiecuje gruszki na wierzbie,to wiedz,ze kolejny Minczev jest juz spakowany do drogi. Czuje ze bedzie zabawnie za pare tygodni. Jakby te pierdy o Bzdylu okazaly sie prawdziwe to blby hit nad hity.
Takie info na twitterku :
https://x.com/kubex961/status/1938319008933064718
Odchodzi Kallman za free - źle
Odchodzi Rózga za € -źle
Może odejść Ghita za € - źle.
Sporo tutaj managerów i dyr sportowych...
Jak i "od ściany do ściany " użytkowników internetu.
No ale upały, brak transferów...to się naród denerwuje...
- Edytowany
@pablo74#33265 jest tak jak piszesz.
Co do Bzdyla - być może zadzwonił Rózga i rzucił - stary za podpis dostałem tyle a tyle. Wbijaj - i takie coś robi mega mętlik w głowie nastolatka który nie ogarnia ani wartości pieniądza, ani perspektywy dłuższej niż miesiąc.
To tak działa.
Do tego menago który nagle zwietrzył kasę na łatwy zarobek - bo młody. dobrze się zapowiadający i zdrowy, a dla Europy raczej tani, to żyła złota.
I co miałaby Cracovia takiemu chłopakowi obiecać? Przepłacić jak Rakiego? Czy puścić jak Rózgę?
Trudno jest zatrzymać kogoś kto nie chce u nas grać, czego przykładem był Kallmann. Zrobił swoje i poszedł do pracy gdzieś indziej. Za lepszą kasę której w Polsce nie był w stanie zaoferować mu nikt.
Githa? Ma 28 lat - dla niego taka szansa może już się nie powtórzyć. Ten sam przypadek był z Matejem Rodinem.
A klubów w Polsce nie stać, by przebić ofertę z zagranicy. Zwłaszcza ofertę wypłaty dla zawodnika.
Co do Kallmana to człowiek już był oswojony z odejsciem. Szkoda,że za darmo ale klub brał to pod uwage. Co do Rózgi oraz Ghity to klub zarobi ponad 3 mln euro. W kontekscie ich krótkich kontraktów i tego,że raczej nie chcieli ich przedłużyć to dobra decyzja. Za Ghite juz wczesniej przyszedł Perković i za te kase można go wykupić dodatkowo, uważam to za bardzo dobry ruch. Już zaaklimatyzował się chorwat, na podobnym poziomie co Rumun a może nawet i lepszy. Za Rózge mam nadzieje,że kogoś znajdą ciekawego, szkoda bo moze być warty duze pieniądze za kilka lat jak będzie cięzko pracował.
[quote]#post1679635 Takie info na twitterku :
https://x.com/kubex961/status/1938319008933064718[/quote]
Mam nadziej, że to kolejny pierd. Gość ma Kontrakt do 2026 z opcją przedłużenia przez klub o rok. 30 lat i ostatnie sezony niezbyt oszałamiające.
Profesor zostawił po sobie słownictwo.
Bzdyl swego czasu coś nie mówił o lojalnosci? Że od dziecka marzył tylko o Cracovii? Tak szybko zmienił by priorytety? Nie wygląda mi na głupiego.jest chyba jakiś reportaż o nim jak mówi o kimś z rodziny i jak ważna jest Cracovia w jego życiu
Każdy lojalnie będzie patrzył jesli w miejscu x ma 2 tys a w innym 10tys moze dostac... pierdolenie...hipokryci...sami każdy bez wyjatku pójdziecie za kasa nawet lucyferowi kutasem krecic za 3 czy 4 razy lepsze pieniądze a innym będziecie jakies lokalności wypominac....
Jak się Bzdyl zawinie jeszcze szybciej niż Rózga to zamykajmy w pizdu tą Akademię. Więcej pożytku będzie z wynajmowania boisk.
- Edytowany
Sytuacja z Bzdylem ponoć w pełni pod kontrolą, a zamęt się zrobił po jakimś pseudo artykule Rzepeckiego by nabić sobie kliki.
Klub jest umówiony z Fabianem na rozmowy, o czym poinformował prezes a Gambal skwitował jedynie na X pod postem Rzepeckiego że tematu odchodzącego młodego zawodnika w ogóle nie ma.
Dużo info zaczyna latać, pamiętajcie że każdy pismak ma w tym też jakiś swój interes a dobre 85% tego co lata to po prostu farmazon.
Lodu na głowę, cierpliwości, i mniej podatności na te pseudo artykuły bo się nabawicie nerwicy. A nie warto.
Wiara w Pasy, wiara w projekt, wiara w naszych ludzi. Niech każdy robi swoje, rozliczać będziemy po efektach.
@quresma77PASY#8513 bo oczywiście Dróżdż i jego przydupasy są w 100% wiarygodni.
Niestety zdążyliśmy się na nim na tyle poznać, żeby mieć ograniczone zaufanie do jego wypowiedzi.
E no ten Hendricx to wygląda na piłkarza, chociaż Sonny Kittel i nasz grubasek Alvarez też wyglądali. Z drugiej strony akurat w środku pola mamy z czego wybierać
@janczer#558 nie mam pojęcia czym się zajmujesz, ale u młodych ludzi (do 30-35 lat) cos takiego jak lojalność wobec pracodawcy praktycznie nie istnieje. Liczy sie przede wszystkim kasa na koncie. Ich perspektywy to kilka miesięcy i tyle.
Nie dotyczy to tylko piłkarzy, ale generalnie młodych ludzi na rynku pracy.
Dopiero ci, którzy albo dostali po uszach albo mają jakieś poważne plany na przyszłość zaczynając zmieniać swój tok myślenia.
Takie czasy i trzeba to przyjąć do wiadomości
@eredin#77 ale co mi tu wyjeżdżasz z lojalnością młodych ludzi? Pisałem o wiarygodności Dróżdża. Zapytaj się tych bardziej z hokejem związanych, co o niej sądzą.
[quote]#post1679669 E no ten Hendricx to wygląda na piłkarza, chociaż Sonny Kittel i nasz grubasek Alvarez też wyglądali. Z drugiej strony akurat w środku pola mamy z czego wybierać[/quote]
Co mamy ? 🫣
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (26 użytkowników)
Goście (26)