Drogi karnetowiczu!
Niezwykle doceniamy Twoje wsparcie i w ramach podziękowania to właśnie Ty jako pierwszy będziesz dowiadywać się o najważniejszych dla klubu wydarzeniach.
Testy medyczne naszego nowego zawodnika zakończyły się pozytywnie, umowa została podpisana, a jutro rano oficjalnie zaprezentujemy go jako piłkarza Pasów. Masz karnet, wiesz pierwszy.
Partnerem transferu jest Piwojad.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
http://www.piwojad.pl/index.html
Jak tu nie lubieć Piwojada :). Chcemy więcej piwa...
Miałem właśnie to wstawiać, ale widocznie nie dowiedziałem się jako pierwszy, dostałem maila 5 minut później :)
A tak całkiem serio, wszystko wskazuje na tego Nedelcaru, wygląda w porządku. 190 cm to na pewno wzmocni nasze stałe fragmenty gry :)
- Edytowany
Przemysław Szymiński
Piwojad świetne kraftowe piwo...Szukajcie teraz w dobrych sklepach w Krakowie i okolicach.
Czekam aż zostanie może kiedyś oficjalnym piwem Cracovii.
- Edytowany
Karpackie, piwojad - to wszystko składa się w logiczną całość :)
[quote]#post1660414 Żeby czegoś nie chlapnął w social mediach.[/quote]
w pierwszej chwili myślałem, że to też powiązane ze sponsorem transferu :)
[quote]#post1660488 Piwojad świetne kraftowe piwo...Szukajcie teraz w dobrych sklepach w Krakowie i okolicach.
Czekam aż zostanie może kiedyś oficjalnym piwem Cracovii.[/quote]
Były już pochody ale cena piwa byłaby zbyt wysoka. Natomiast piwa marki Piwojad to klasa! Ekstraklasa! Weizen pycha!
Ciekawe, że sponsorem transferu jest Piwojad, a oficjalny browar klubowy robi Brokreacja :)
Najciekawsze jest to, że współwłaściciel Piwojada jest kibicem Cracovii natomiast
[quote]#post1660497 Najciekawsze jest to, że współwłaściciel Piwojada jest kibicem Cracovii natomiast[/quote]
Cała trójka chodzi na mecze.
Tak samo jak partnerem motoryzajnym jest Toyota, a pilkarze non stop sie fotografują w salonie Audi z nowymi furami :)
[quote]#post1660497 Najciekawsze jest to, że współwłaściciel Piwojada jest kibicem Cracovii natomiast[/quote]
To teraz mówisz? Jakąś listę sklepów z piwojadem wrzućcie ;)
To Wam powiem, że transfer utrzymali w tajemnicy. Ja nie znalazłem żadnego info. Czekam na finał.
Tak przy okazji świetna akcja marketingowa. Brawo dla klubu!
Poinformowałem żonę, żeby mi jutro jedzenie do łóżka przyniosła. Rano odpalam komputer i czekam na spektakl. Ja zostaję w pościelach, aby nie spaść z krzesła :). Przezornie nie mówiłem jak długo to potrwa. bo jak to będzie o 19.06 to będzie donosić cały dzień...
Tak wogóle to Wiśniewski syn Jacka.Szymińskiego ojciec też u nas grał .Taki niepozorny , ale dawał sobie radę na boisku w dodatku w tych najgorszych czasach.
No i jest !!
Gustav Henriksson podpisał kontrakt z Cracovią, który będzie obowiązywał do 30 czerwca 2027 roku.
- Edytowany
Gustav Henriksson. No kurka wodna, ciekawy piłkarz. 1,2 mln na Transfermarkt. Pan Gambal ostatnio w mediach w dobrym humorze, z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku. Teraz wiadomo dlaczego.
Podoba mi się to. Znowu żodyn się nie spodziewał😂 A wy tu tylko ploty, ploty, ploty... Rumun, Polka a może eskimos😉 a tu niespodzianka. Solidny piłkarz (przynajmniej na papierze).
Piękne czasy. Tyle było pisania o jakimś Rumunie, dzisiaj od rana już "eksperci" pewni pisali że Szymiński, widziałem nawet na tt narzekania że nie gra w tym sezonie w klubie i po co nam taki transfer a tu niespodzianka i nazwisko, które nigdzie nie padło i którego nikt się nie spodziewał. Bardzo mi się podobają te tajemnice i ogłaszanie zawodników dopiero gdy jest podpisany bez zbędnych przecieków i ploteczek. Brawo dla osób zaangażowanych w transfery.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)