Sprzedać Rakoczego za to dać podwyżkę Kallmanowi i zatrzymać na lata
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1637148 Lajkuje ten co jego ojciec robił różne machloje i powiedział ojcu w dzieciństwie, że nie jedzie na wakacje bo to krzywo zarobione pieniądze ;)[/quote]
Otóż to! Nigdy nie byłem w takiej sytuacji, ale wiem, że moja matka próbowała przekupstw, żebym się dostał na studia, bo byłem na liście rezerwowej. Dowiedziałem się po fakcie. Matka zaprzeczyła. Mam zrezygnować z tytulu mgr.? Zapracowałem na niego pomimo interwencji mamuni. Mało tego miałem otwarty przewód doktorski i średnią że studiów 4,5. Doktoratu nie zrobiłem, bo za to kasy nie dają, a z czegoś trzeba żyć...
Dajcie se siana. Mam nienawidzić syna, bo matka była suką? Pojebało Was? Hitlerami tu wyjeżdżacie. Kończę dyskusję w " temacie MT" nie będę karmić trolli.
zrobić jeszcze dwa fajne transfery i jedziemy z liga
Co do Tabisza... Wolałbym poznać o nim opinię kolegów z boiska niż tych tu na forum. Dla mnie ma czystą kartę i życzę mu kiedyś hat tricka w meczu pucharu Polski z gts. Dzieci nie odpowiadają za swoich rodziców.
@gbialas#2953
Hitlera przytoczyłem dla jaj, sarkazm chyba to się nazywa 🤔 . Dla mnie forum z założenia nie jest poważne i zazwyczaj nie piszę poważnie 😋
[quote]#post1637016 Teraz nawet chłopak.ma gorzej przez to.od innych bo musi udawadniać cały czas, że nie ma garba.[/quote]
Nie ma gorzej. Nawet nie dostał propozycji kontraktu na 500 zł mięsiecznie do podpisania przy wsiadaniu do autobusu na obóz przygotowawczy i nie usłyszał że jak nie podpisze to ma wypierdalać.
Ale to czasy słusznie minione - mam nadzieję ;) Ktoś w innym temacie pisał, że trzeba już zacząć patrzeć do przodu.
4 dni później
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000030403-jpg-46518884.jpg[/img]
Szkoda Pawła, ale forma gdzieś uleciała jak u Rakoczego.
Robią miejsce
- Edytowany
Coś czuję, że Zieliński Jaroszyńskiego do Korony chciałby ściągnąć.
Paweł pewno chce grać cały czas w pierwszym zespole. Może już znalazł pracodawcę i tylko kontrakt z KSC blokuje podpisanie nowego.
Zostaniemy z jednym lewym wahadłowym...
[quote]#post1638228 Zostaniemy z jednym lewym wahadłowym...[/quote]
Biedrzycki i Janasik mogą grać na lewym wahadle
Robią miejsce Biedrzyckiemu
Jakim jednym lewym wahadłowym?
W chwili obecnej mamy trzech olafson, biedrzycki i jaroszyński, a zostanie dwóch, Jaroszynskiemu pewnie nie widzi się gra w rezerwacj
[quote]#post1638231 [quote]#post1638228 Zostaniemy z jednym lewym wahadłowym...[/quote]
Jakim jednym lewym wahadłowym?
W chwili obecnej mamy trzech olafson, biedrzycki i jaroszyński, a zostanie dwóch, Jaroszynskiemu pewnie nie widzi się gra w rezerwacj[/quote]
No tak zapomniałem o Biedrzyckim.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000030404-jpg-71156997.jpg[/img]
Paweł jest fajny gość i mógłby być dobrym grajkiem jakby miał prawą nogę.
Szkoda Jaro to Pasiak. Czy jest gorszy? Wątpię
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)