[quote]#post1626952 Widzę że znowu zaczynamy dzielić kibiców na prawdziwych i nieprawdziwych ???
A może po prostu nie pojawiają się wkurwieni dziadostwem i obietnicami bez pokrycia a pojawiają się ci co już mają wyjebane na ich pierdolenia i dziadostwa na boisku i przywykli i godzą się na to ?
Jak będzie drużyna która sprawi że będzie się ją przyjemnie oglądało z radością i emocjami bo będzie walczyć i bronić się umiejętnościami choć nie wygra zawsze to kupie karnet z wielką przyjemnością tak jak to robiłem przed laty! Ale w tym momencie przy tym stanie posiadania i dziadostwa piłkarskiego pewnie pójdę max 3 razy w rundzie więc karnetu nie kupuję! Prezes czeka na mój karnet a ja na drużynę! Nie najlepszą ale waleczną i ambitną ... wiec tak sobie kurwa czekajmy 🙄 [/quote]
Nikogo niechcę dzielić i popieram twoje zdanie w 100%-ach
Mam dość czekania że może będzie lepiej.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Na ten moment, z tych co są do grania, niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, jest 18 osób. Nie liczę Hebo (może odejść), Śmiglewskiego (kontuzja), Bzdyla, Doby i Golonki (bo nie wiem, czy są na ligę). Resztę juniorów i wracających z wypożyczeń pomijam, trener oceni ich przydatność, a ktoś w drugim zespole grać musi.
Madejski
Ghita
Skovgaard
Hoskonen
Glik
Jugas
Kakabadze
Olafsson
Jaroszyński
Atanasov
Knap
Sokołowski
Rózga
Bochnak
Rakoczy
Maigaard
Makuch
Kallman
Króciutko... Zwłaszcza, że mogą odejść zawodnicy kluczowi, jak Raki, Kaka, Ghita, Makuch...
Jest transfer nowego oklejenia ;)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/1000003665-jpg-07317261.jpg[/img]
[quote]#post1626968 HubNa ten moment, z tych co są do grania, niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, jest 18 osób. Nie liczę Hebo (może odejść), Śmiglewskiego (kontuzja), Bzdyla, Doby i Golonki (bo nie wiem, czy są na ligę). Resztę juniorów i wracających z wypożyczeń pomijam, trener oceni ich przydatność, a ktoś w drugim zespole grać musi.
Madejski
Ghita
Skovgaard
Hoskonen
Glik
Juhas
Kakabadze
Olafsson
Jaroszyński
Atanasov
Knap
Sokołowski
Rózga
Bochnak
Rakoczy
Maigaard
Makuch
Kallman
Króciutko... Zwłaszcza, że mogą odejść zawodnicy kluczowi, jak Raki, Kaka, Ghita, Makuch...
[/quote]
Madejski , Kallman , Rakoczy , Rózga , Atanasov , Kakabadze , Olafsson , Ghita , Jugas .... Cala reszta z tej listy nie nadaje się na grę w ekstraklasie ..
[quote]#post1626969 Jest transfer nowego oklejenia ;)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/1000003665-jpg-07317261.jpg[/img][/quote]
Podoba mi się
[quote]#post1626970 [quote]#post1626968 HubNa ten moment, z tych co są do grania, niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, jest 18 osób. Nie liczę Hebo (może odejść), Śmiglewskiego (kontuzja), Bzdyla, Doby i Golonki (bo nie wiem, czy są na ligę). Resztę juniorów i wracających z wypożyczeń pomijam, trener oceni ich przydatność, a ktoś w drugim zespole grać musi.
Madejski
Ghita
Skovgaard
Hoskonen
Glik
Juhas
Kakabadze
Olafsson
Jaroszyński
Atanasov
Knap
Sokołowski
Rózga
Bochnak
Rakoczy
Maigaard
Makuch
Kallman
[/quote]
Madejski , Kallman , Rakoczy , Rózga , Atanasov , Kakabadze , Olafsson , Ghita , Jugas .... Cala reszta z tej listy nie naduaje się na grę w ekstraklasie ..[/quote]
Ta ekstraklasa to jakaś zajebista liga, skoro do gry w niej nie nadają się Makuch, Knap, Sokołowski i Jaroszyński.
[quote]#post1626969 Jest transfer nowego oklejenia ;)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/1000003665-jpg-07317261.jpg[/img][/quote]
Nie wiem, nie wiem. Piłkarze jakoś bardziej mi tu pasowali. I bardziej sportowo i bardziej biało-czerwono. A tu znowu czerwono jak w Łodzi.
- Edytowany
Jakoś tak widzewiacko-psiacko, mało bieli.
Ogólnie jak widzę grafiki na Twitterze, autokar i teraz sklep, odnoszę wrażenie, że nie tak Kuba Malicki to widział projektując logotyp.
Podobnie uważam jak kol. DSS. Równowaga między bielą a czerwienią powinna być zachowana z silną ekspozycją na Pasy.
To jest nasze DNA,
Miało być DNA a jest DNO.
Mam wrażenie, że na forach o yeti jest więcej treści niż w tym wątku.
Nie wszystko musi być od razu w pasy. Tym bardziej gdy grafika jest i bez tego przedzielona jasnymi eee... jakkolwiek się te nibykolumny fachowo nazywają.
W wątku o transferach dyskusja o oklejeniu sklepu. W sumie najlepiej to komentuje dotychczasowe ruchy prezesa i dyrektora. Mityczni fachowcy z rynku zamiast zaangażowanych emocjonalnie mieli zmienić ten klub. Quo vadis Cracovio ?
Brak transferów i za dużo czerwonego. Tyle w temacie...
Nie ma transferów, nie ma karnetów...
Nie znacie się. Kontraktują zawodników po cichu a potem na jednej konfie przedstawią tak z 11 zawodników 😂 .
Tradycyjnie jak się zacznie palić pod dupą, to będą kupować zawodników. Zamiast zgrywać skład przed sezonem, to będą nowych dorzucać w trakcie sezonu.
I to zapewne z łapanki, bo ci pierwszego wyboru, których, mam nadzieję obserwowali i prowadzili wstępne rozmowy, wybiorą kogoś innego
Obecnie jest tak ogromny sztab szkoleniowy, że uznali , że ich wiedza wystarczy by z obecnych piłkarzy zrobić dream team...
Więc pytanie gdzie som transfery im tylko uwłacza...
Jak czytam poniższy wpis to mam wrażenie, że Dróżdż jest jakimś nieślubnym synem Filipiaka :)
Znowu chcą niszczyć system. Tym razem na pewno się uda.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/obraz-png-56381786.png[/img]
Chyba się szykuje pierwszy transfer.
[quote]#post1627039 Chyba się szykuje pierwszy transfer. [/quote]
Przecież już jest!!! Jugas !!! Zaraz będzie drugi bo Glik wróci z wakacji!!! Będzie miał transfer z lotniska do klubu limuzyną w ramach "odponiżania" gwiazdy!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)