Może lewego uda nam się ściągnąć jak nasze orly odpadną. Tylko nie wiem czy ten emeryt by do nas pasował …
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Ch.j z transferami, nowego partnera mamy.
@pablo74#33265 Popełniłem i podtrzymuję swoje zdanie.
[quote]#post1626643 Bo my się interesujemy piłkarzami którzy grają na mistrzostwach, czekamy aż odpadną i dopiero pójdzie lawina transferów 😁 [/quote]
Starych Słowaków też? 😉
Cracovii by pasował taki sponsor i pasował by do naszych transferów
Ten Japoniec z gromnicy z pruszkowa do Cyganów idzie
Ten z kotwicy tez nie dla nas. Podpisuję nowy kotrakt
Jak tacy odmawiaja "chcem" to bedzie nawet grubiej niz sie spodziewalem
Zobaczycie jak ten Japoniec będzie wymiatał.
Z transferami czekamy na zakończenie fazy grupowej Euro, będziemy brać na pęczki tych co już odpadli.
- Edytowany
Pierwsza reprezentacja odpadła z ME. Kogo z niej bierzemy?
W innych klubach zaczynają się jakieś ruchy. Może nie ma poważniejszych transferów z zewnątrz, ale coś się dzieje na rynku wewnętrznym, np. Szmyt, Majchrowicz, Chodyna, Weirauch, Szymonowicz, Siplak. Wiadomo, że polskie kluby nie są pierwszym wyborem dla ambitniejszych i jakościowych zawodników z zagranicy, ale zaczynam się zastanawiać, czy my w ogóle jesteśmy zainteresowani jakimiś transferami z naszego rynku. Na razie wzmocnienia są takie, że wraca Jugas i wchodzi na miejsce Bitriego (choć liczę, że zajmie miejsce Glika), odchodzą Oshima i Rapa. Doceniam. Tylko problem może być taki, że w tym sezonie nie ma oczywistych spadkowiczów, więc trzeba się naprawdę postarać bardziej niż rok temu.
Trener Kroczek dla Gazety Krakowskiej...- Na razie nie ma nikogo na testach. Jesteśmy w swoim gronie. Pracujemy cały czas nad transferami. Jeśli rozmowy pójdą po naszej myśli to pod koniec tego tygodnia, może na początku przyszłego zobaczymy kogoś nowego.
Ta informacja wpłynęła na moją decyzję o tym że wyruszam w Polskę szukać zamożnego araba z rodziną już dzisiaj.
Pismo Święte mówi - "szukajcie a znajdziecie" .
[quote]#post1626796 Trener Kroczek dla Gazety Krakowskiej...- Na razie nie ma nikogo na testach. Jesteśmy w swoim gronie. Pracujemy cały czas nad transferami. Jeśli rozmowy pójdą po naszej myśli to pod koniec tego tygodnia, może na początku przyszłego zobaczymy kogoś nowego.
Ta informacja wpłynęła na moją decyzję o tym że wyruszam w Polskę szukać zamożnego araba z rodziną już dzisiaj.[/quote]
Tutaj nawet ARAB nie pomoże notes gambala zagniąl, Probierz hak zabrał ze sobą, a w laptopie Majewskiego padł Windows 98
[quote]#post1626800 [quote]#post1626796 Trener Kroczek dla Gazety Krakowskiej...- Na razie nie ma nikogo na testach. Jesteśmy w swoim gronie. Pracujemy cały czas nad transferami. Jeśli rozmowy pójdą po naszej myśli to pod koniec tego tygodnia, może na początku przyszłego zobaczymy kogoś nowego.
Ta informacja wpłynęła na moją decyzję o tym że wyruszam w Polskę szukać zamożnego araba z rodziną już dzisiaj.[/quote]
Tutaj nawet ARAB nie pomoże notes gambala zagniąl, Probierz hak zabrał ze sobą, a w laptopie Majewskiego padł Windows 98
[/quote]
Mam 3.11 na dyskietkach
Te nasze mityczne rozmowy z kandydatami na transferowego dzika to chyba w jakimś bunkrze atomowym robią bo żadne dziennikarskie hieny do tej pory nic nie wywęszyły ..
[quote]#post1626805 Te nasze mityczne rozmowy z kandydatami na transferowego dzika to chyba w jakimś bunkrze atomowym robią bo żadne dziennikarskie hieny do tej pory nic nie wywęszyły ..[/quote]
Pewnie przez Messengera gadają 😂
Nagamatsu w Koronie
Kikolski w Radomiaku
Radwański w Zagłębiu
Jonathan Junior zostaje w Kotwicy
Jeżeli to prawda, że się nimi interesowaliśmy to może warto zacząć szukać w okręgówce, może tam nam nie będą zawodnicy odmawiać.
[quote]#post1626800 [quote]#post1626796 Trener Kroczek dla Gazety Krakowskiej...- Na razie nie ma nikogo na testach. Jesteśmy w swoim gronie. Pracujemy cały czas nad transferami. Jeśli rozmowy pójdą po naszej myśli to pod koniec tego tygodnia, może na początku przyszłego zobaczymy kogoś nowego.
[b]Tutaj nawet ARAB nie pomoże[/b] notes gambala zagniąl, Probierz hak zabrał ze sobą, a w laptopie Majewskiego padł Windows 98
[/quote]
Dlatego szuka ARABA Z RODZINĄ.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)