Tak, tak, tak. Ja np mialem zamiar drenowac rynek jamajski, ale przy takich zapowiedziach (czyt. czekamy na spady) nie wiem czy by mi sie bilety lotnicze zwrocily.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Portugalskiego i hiszpańskiego nie będzie bo ten pierwszy wydrenował Lech i randomiak a na hiszpanow bazę danych wykupił cybermarian.
Gambal ma zeszyt na Słowenię i Chorwację...
- Edytowany
No właśnie. Jak nie ma kasy to na zeszyt brać 🤪
[quote]#post1626539 Portugalskiego i hiszpańskiego nie będzie bo ten pierwszy wydrenował Lech i randomiak a na hiszpanow bazę danych wykupił cybermarian.
Gambal ma zeszyt na Słowenię i Chorwację...[/quote]
To Lech z radomiakiem tam wszystko wykupili ?? co oni z calej ligi sciagneli wszystkich kopaczy?? co oni na kilogramy ich kupili i kielbase bedo z nich krecic czy mielone jakies ze tyle im tych zawodnikow potrzebnych??
A jak np Gornik kupi jakiegos zawodnika ze Slowenii a z Chorwacji na przyklad Motur to tez nie bedo juz tam szukac zawodnikow??
Kurcze idac dalej tym tropem to nigdzie nie bedo jezdzic i szukac bo" ktos drenuje"
Poczekajmy spokojnie az sami sie zaczna zglaszac hehe
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/1000017606-jpg-80835742.jpg[/img]
A mozna oprocz rezerw miec tez rezerwy rezerw? W Hiszpanii tak przypadkiem nie jest/bylo ze oprocz B jest jeszcze druzyna C? Bo jak juz sie zaczna zglaszac to zeby bylo gdzie ich poupychac.
[quote]#post1626547 A mozna oprocz rezerw miec tez rezerwy rezerw? W Hiszpanii tak przypadkiem nie jest/bylo ze oprocz B jest jeszcze druzyna C? Bo jak juz sie zaczna zglaszac to zeby bylo gdzie ich poupychac.[/quote]
Dlatego jest podpisana umowa z klubami partnerskimi. Tam ich będzie można poupychać...
- Edytowany
[quote]#post1626547 A mozna oprocz rezerw miec tez rezerwy rezerw? W Hiszpanii tak przypadkiem nie jest/bylo ze oprocz B jest jeszcze druzyna C? Bo jak juz sie zaczna zglaszac to zeby bylo gdzie ich poupychac.[/quote]
ŁKS ma 3. drużynę , grają w IV lidze.
edit: w tej samej lidze jest Widzew II 😉
Wracajac do wzmocnien czy tam uzupelnien kadry takie mnie naszlo myslenie...
Niektorzy pisza ze okienko do 1 wrzesnia otwarte... i tak sobie sprawdzilem z ciekawosci.. 1 wrzesnia bedzie rozgrywana 7 kolejka.. czyli 21 punktow do zdobycia... i teraz takie pytanie... kiedy oni maja wejsc w zespol bo jak wiemy nasza liga jest"specyficzna liga" ktorej sie zawodnicy maja nauczyc.. musza poznac styl gry zespolu .. musza miec czas sie zaadoptowac.... musza miec czas potrenowac bo nie mieli okresu przedsezonowego przepraocwanego z zespolem...na ktora kolejke beda gotowi do gry?? na 12?? pytam powaznie... chyba ze jestm jakims glupcem i chcialbym od pierwszych kolejek walki i punktow w lidze o jak najwyzsza pozycje w tabeli?? moze ja poprostu czegos nie rozumiem w pilce i moze sie cos zmienilo ze liga sie zaczyna i walka o najwyzsze pozycje od wlasnie nie wiem od 5 kolejki czy 6 czy moze 11?? wie ktos czy zmienilo sie cos czy walka jest od 1 kolejki??
Jeżeli na dwa tygodnie przed pierwszym meczem będzie zero wzmocnień wtedy przyznam rację kruszynie (oczywiście też chciałbym mieć kadrę już skompletowaną)
[quote]#post1626548 [quote]#post1626547 A mozna oprocz rezerw miec tez rezerwy rezerw? W Hiszpanii tak przypadkiem nie jest/bylo ze oprocz B jest jeszcze druzyna C? Bo jak juz sie zaczna zglaszac to zeby bylo gdzie ich poupychac.[/quote]
Dlatego jest podpisana umowa z klubami partnerskimi. Tam ich będzie można poupychać...[/quote]
Sorry ale piszesz bzdury.
[quote]#post1626559 [quote]#post1626548 [quote]#post1626547 A mozna oprocz rezerw miec tez rezerwy rezerw? W Hiszpanii tak przypadkiem nie jest/bylo ze oprocz B jest jeszcze druzyna C? Bo jak juz sie zaczna zglaszac to zeby bylo gdzie ich poupychac.[/quote]
Dlatego jest podpisana umowa z klubami partnerskimi. Tam ich będzie można poupychać...[/quote]
Sorry ale piszesz bzdury.[/quote]
Czy Wy Ludzie naprawdę nie potraficie zauważyć szyderstwa i sarkazmu...
[quote]#post1626535 Co ciekawe, na oficjalnej w kadrze Pasów Hrosso dalej widnieje , brak Jablonskiego, Bitriego, Wilka, Oshimy czy Rapy .Przeoczenie czy ... ?[/quote]
kontrakty są do 30 czerwca najczęściej to nieeleganckie ich wykreślać wcześniej :)
Co do transferów klub ma niestety związane ręce ponieważ nie chcą ściągać szrotu, a według większości forumowiczów każdy zawodnik ściągnięty do nas to szrot :D
Ciekawe, bo w zeszłym sezonie większość twierdziła, że to jest drużyna na górną połówkę tabeli a minimum na środek?
Nikt z podstawowego składu przecież nie odszedł, prezes też uważa, że celuje w środek tabeli, to w czym nagle problem?
- Edytowany
[quote]#post1626566 [quote]#post1626535 Co ciekawe, na oficjalnej w kadrze Pasów Hrosso dalej widnieje , brak Jablonskiego, Bitriego, Wilka, Oshimy czy Rapy .Przeoczenie czy ... ?[/quote]
kontrakty są do 30 czerwca najczęściej to nieeleganckie ich wykreślać wcześniej :) [/quote]
Ale oni wszyscy mieli kontrakty do 30 06 2024 . Pięciu już wykreślono , dlaczego nie Hrosso ?
2924. To chyba podpisywane razem ze Stawowym.
Ravas jak najbardziej bylby wzmocnieniem, bardzo solidny bramkarz jak na polskie warunki, to by rozwiazało temat bramki (Madejski jako rezerwowy, który oczywiście może się rozwijać i walczyć o 1 skład jak najbardziej ok).
Miszta to mam nadzieję, że fejk.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/img-20240620-wa0084-jpg-76616196.jpg[/img]
[quote]#post1626580 [quote]#post1626566 [quote]#post1626535 Co ciekawe, na oficjalnej w kadrze Pasów Hrosso dalej widnieje , brak Jablonskiego, Bitriego, Wilka, Oshimy czy Rapy .Przeoczenie czy ... ?[/quote]
kontrakty są do 30 czerwca najczęściej to nieeleganckie ich wykreślać wcześniej :) [/quote]
Ale oni wszyscy mieli kontrakty do 30 06 2924 . Pięciu już wykreślono , dlaczego nie Hrosso ? [/quote]
aa sorry - to faktycznie nie świadczy o tym co napisałem.
[quote]#post1625443 [quote]#post1625441 [quote]#post1625439 Mnie cisza nie przeszkadza, byle to była cisza przed burzą transferową. Liczę, że wielu z nas mocno się potłucze spadając z krzesła☺ [/quote]
Np gdy się dowie że Makuch idzie do L.[/quote]
Jak pójdzie, to do Rakowa. Ale miejmy nadzieję że go nie przekonają.[/quote]
Raków się uparł na Makucha, może być ciężko go zatrzymać.
Zapłacą 1,5 mln euro i niech idzie. Jeden w tę czy we wtę w naszej sytuacji to jeden uj.
Tyle nie zapłacą, są w trakcie negocjacji, myślę że kwota o okolicy 1 miliona zadowoli obie strony.
Jak są napaleni to szkoda schodzić z kasy tylko brać 1,5.
Przecież każdy wie ze za dużego napastnika trzeba zapłacić, nawet jak się o nogi potyka...
[quote]#post1626597 Zapłacą 1,5 mln euro i niech idzie. Jeden w tę czy we wtę w naszej sytuacji to jeden uj. [/quote]
Jak zapłacą za sosnę jak za heban to niech biorą 😂
A Makuch pod Papszuna idealny. Mareczek w Rakowie jeszcze takiego Byka nie miał...... A w stylu gry Rakowa, to napadzior nie musi umieć strzelać ......
był, parapiłkarz Piasecki
Tak puśćmy jeszcze Kalmana I Kakabadze co?
Przecież szykujemy skład na przyszły sezon w I Lidze - muszą się zgrywać
Czekają nas Derby z Psami, Hutnikiem, Wieczystą
Amy mamy kim grac? Ogolnie na razie wszystko poszlo w dobra strone, jednak jesli chodzi o transfery to posucha ....
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/1718969477-45599021.jpg[/img]
Makuch out.
Tejan in.
Tak to widzę bez strat w poziomie sportowym, a nawet z małym zyskiem.
[quote]#post1626602 był, parapiłkarz Piasecki [/quote]
No chyba jednak Makuch trochę lepszy...... A na pewno bardziej moblilny tur do torowania .....
- Edytowany
Radzę dać spokój z tym wątkiem, szkoda nerwów i czasu. Będą to będą, nie to znaczy, że nie i tyle.
[b]Edycja z 21.06.2024 o godz. 14:45 (scalono posty)[/b]
My możemy chcieć ,ale jak pusto to i Salamon nie naleje..
Nowy kierownik od tego, nowy dyrektor od tamtego. Kolejny klubik partnerski, wizyta w żłobku, czy tam w szkole...
A ja się wisła pytam: "Gdzie SOM transfery?!"
I sponsory, nie jakieś partnery
[quote]#post1626630 Makuch out.
Tejan in.
Tak to widzę bez strat w poziomie sportowym, a nawet z małym zyskiem.
[/quote]
A ten Tejan nie ma również wylądować w Rakowie?
Kolega @DiegoKSC#4145 pozwolił sobie na wpis :"Wiceprezes obiecał(), że nie będzie podcierania dupy szkłem. Wierzę mu, gdyż to zacny op, którego znam już chwilę."
A jako że zaczyna rosnąć i frustracja i zdenerwowanie brakiem wzmocnień drużyny to może popytać po znajomości czy coś idzie w tym kierunku. Głośno tylko myślę.
A jeżeli popełniam błąd, to nie ma tematu...
Bo my się interesujemy piłkarzami którzy grają na mistrzostwach, czekamy aż odpadną i dopiero pójdzie lawina transferów 😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)