Zwłaszcze, że wygląda na to, że Oshima odejdzie. Hebo nie wróci do formy w tej rundzie. Na defensywnym zostaje Knap + Atanasov ( który wg mnie powinien grać wyżej).
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Oshima odejdzie? To kto zostanie?
Może najpierw niech kupują a potem sprzedają.
Nie ma co się martwić na zapas, oszczędniej jest jak dolecą na obóz, w końcu to z zagranicy są gracze :)
Skąd info, że Tsubasa ma odejść?
Sokołowski przy naszej sytuacji kadrowej może być, ale jeśli to jedno z dwóch zapowiedzianych wzmocnień, w dodatku drugi może nie dojść do skutku, to czeka Nas pełna emocji walka o przetrwanie.
Niecierpliwym polecam ten fragment z Żukowskiego:
"Choć zimowe okienko transferowe w Polsce jeszcze się nie otworzyło, nastąpi to 23 stycznia, a zamknie się 22 lutego, kluby mogą już kontraktować nowych piłkarzy. Oczywiście takich, którzy są wolnymi zawodnikami."
Teoretycznie ten drugi na wahadło powinien też być wolnym graczem, skoro ma być gotowy na obóz. Szkoda, bo na tą pozycje powinien byc szybki 😎
Oshima odejdzie? A tak, ponadto Kallmann, Rakoczy i Ghita. To jest pewne, bo takie prze/powiednie (prze/pierdy) już były dawno wypowiadane na tym forum, które, jak wiadomo, jest nieomylne.
Jak ma.nie odejść jak Oshimie kpntrakt kończy się w czerwcu,a nie widać aby był z nim przedłużony.
Po drugie trzeba powiedzieć że ta runda w wykonaniu Oshimy jest słaba.
[quote]#post1600695 Jak ma.nie odejść jak Oshimie kpntrakt kończy się w czerwcu,a nie widać aby był z nim [/quote]
Toż do Maja jeszcze czasu a czasu.
Patryk Sokołowski z Legii ma przyjść
[quote]#post1600697 Patryk Sokołowski z Legii ma przyjść[/quote]
obudził się 😂
[quote]#post1600698 [quote]#post1600697 Patryk Sokołowski z Legii ma przyjść[/quote]
obudził się 😂 [/quote]
Nie obudził się, tylko to jest odpowiedź na narzekania na forum że nie ma transferów, otóż jak widać są, jak mówił Zieliński jeszcze tylko jeden jakiś zagraniczny "stary słowak" i będzie Ok
Myślałem że mu Filipiak płaci a chyba wychodzi na to że jest po prostu trzaśnięty
[quote]#post1600687 Sokołowski był w Piaście zawodnikiem podstawowym , praktycznie zawsze miał miejsce w meczowej jedenastce . U cweli nie przebił się , zbyt silna konkurencja .
Dość długo nie grał , tylko grzał ławę , więc ciężko powiedzieć w jakiej jest formie . Jeśli w takiej jak w Gliwicach - jestem na tak .[/quote]
Swoje szanse z ławki pewnie jakieś dostanie,ale forma z Gliwic to już raczej wspomnienie.
Sokołowski to ligowy dżem. Gość zadebiutował w ekstraklasie mając 24 lata będąc wychowankiem Legii. Jakby mnie ktoś zapytał jaki to jest zawodnik, to bym nie potrafił odpowiedzieć, bo jest aż tak nijaki. Nigdy nie wybił się ponad przeciętność w tej chujowej lidze. Kogo my bierzemy?
A kogo byście chcieli? Bo ja bym chciał Mbappe😀 🤣
- Edytowany
Wiekszość tu ma krótką pamięć, jak przychodził Gol też były naruszenia, na początku faktycznie był przeciętny, ale później całkim spoko
[b]Edycja z 08.01.2024 o godz. 15:13 (scalono posty)[/b]
Sorry miało być "marudzenia"
Sokołowski 😂
zawodnik drugiej drużyny klubu, który lejemy po dobrym meczu 2:0 😉
to jest dalej podcieranie dupy szkłem,
takie branie na siłę byle kogo,
spadniemy, to można rozglądać się za takimi kopaczami.
[quote]#post1600709 Sokołowski to ligowy dżem. Gość zadebiutował w ekstraklasie mając 24 lata będąc wychowankiem Legii. Jakby mnie ktoś zapytał jaki to jest zawodnik, to bym nie potrafił odpowiedzieć, bo jest aż tak nijaki. Nigdy nie wybił się ponad przeciętność w tej chujowej lidze. Kogo my bierzemy?[/quote]
Na I lige idealny
pinionszkuf nie ma, za 0 szukamy najlepiej. Nie ma się co grzać, miodu nie będzie..
Sokołowski na nasze standardy do rywalizacji jest OK. Przypominam że na zmianę mieliśmy Jodłowskiego do tej pory :)
[quote]#post1600712 Wiekszość tu ma krótką pamięć, jak przychodził Gol też były naruszenia, na początku faktycznie był przeciętny, ale później całkim spoko
Sorry miało być "marudzenia"[/quote]
Gol był gwiazdą legjuni, a nie rezerwowym i grał w podstawie w silnej zagranicznej lidze.
[quote]#post1600719 [quote]#post1600712 Wiekszość tu ma krótką pamięć, jak przychodził Gol też były naruszenia, na początku faktycznie był przeciętny, ale później całkim spoko
Sorry miało być "marudzenia"[/quote]
Gol był gwiazdą legjuni, a nie rezerwowym i grał w podstawie w silnej zagranicznej lidze.[/quote]
Gol wracał z ruskiej ligii po 4 sezonach w której grał w 1-ym składzie...
Nie wiem co teraz tam graja ale wtedy to może sama czołówka naszej ekstraklapy miałaby szanse powalczyć z niewiadomym efektem o utrzymanie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)