Albo jak Tom Lee Jones w ściganym.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Majewski dzisiaj w Krakowskiej i Dzienniku - "chcemy pozyskać dwóch zawodników...może się okazać, że nic z tego nie wyjdzie"
nic się nie zmieniło 😂
temat uważam za zamknięty.
- Edytowany
Cyrku ciąg dalszy... Znowu Zielińskiego w .uja zrobili 😁
Pierwsze co powinien zrobić nowy prezes to pożegnać dziadka. Niestety Elżbieta pewnie go będzie trzymać jak Janusz Tabisza i nic się nie zmieni.
Majewski to kawal *uca.. Dziad siedzi i nic kurwa nie potrafi ogarnąć.. wypierdolić dziada
a co ma zrobić?
ze swoich zapłacić?
jak się nie ma miedzi, to się na dupie siedzi, a nie bawi w futbol.
może Ela ma nadzieję, że znowu większość z nas zaakceptuje kolejny, dwudziestoletni okres przejściowy.
ale ja na to COMARCH WYPIERDALAĆ!
[quote]#post1600408 Majewski dzisiaj w Krakowskiej i Dzienniku - "chcemy pozyskać dwóch zawodników...może się okazać, że nic z tego nie wyjdzie"
nic się nie zmieniło 😂
temat uważam za zamknięty.[/quote]
Niestety wygląda ,że polecimy z ligi tą wiosną jak w ostatniej chwili coś się nie zmieni...
Mając lepszych grojków od bezpośredniej konkurencji ale za mało.
Przegrać ligę z Puszcza NN czy Ruchem. Oj chyba poczujemy jak się tamtostronni rok temu czuli.
- Edytowany
bardziej precyzyjne określenie onych, powinno być gorszostronni....
spadek, to byłoby najgorsze co może nas spotkać,
byłby to kolejny pretekst do wystawienia pomnika Filipiakowi,
a to jego celowe działania sprawiły, że jesteśmy w takim miejscu.
Ale przecież mieli już na obóz z zespołem polecieć?
Albo zasłona dymna albo rynce opadają
Tylko my potrzebujemy 6 piłkarzy, a nie dwóch.
A skład Wam przyszło do głowy, że Elka będzie szastać pieniędzmi?
Będzie dobrze. Spokojnie
[quote]#post1600417 bardziej precyzyjne określenie onych, powinno być gorszostronni....[/quote]
wiejska strona Błoń jest z samej definicji i czarna i gorsza 😀
Kiedy kopacze mają na obóz lecieć?
[quote]#post1600426 Kiedy kopacze mają na obóz lecieć?[/quote]\
8,01,2024 wracaja do treningów
13 stycznia, w poniedziałek zaczynają treningi.
Na tt poszlo ze Ivan Gil pod obserwacją.
Stefan go obserwuje na instagramie?
[quote]#post1600430 Stefan go obserwuje na instagramie?[/quote]
Moze nawet Filip z bliska.
Niezły grajek ... Może trochę niski, aczkolwiek może być mega zwrotny wariat.https://www.transfermarkt.pl/ivan-gil/profil/spieler/611075
Na co władze klubu czekają, dokąd mamy żyć mrzonkami o transferach. Uzupełnienie składu to nawet nie dwóch a może sześciu graczy. Do roboty, bo będzie za późno!
Ale na co liczysz?Przecież chyba nie na Stefana .
niemoc a może jednak wy..bie nas z krzesel?
patrzac po fińczyku kupionym do hokejarzy to szukamy tych z felerem, zreszta ostatni transfer do kopaczy byl podobny,
znów sie wkrecilem w sprawdzanie tego watku, a bylem juz wyleczony...
Z tym Finem to kolego poczekaj.Przyjdź za miesiąc choć raz na mecz to wtedy oceniasz.
- Edytowany
wiem ze odpali
szkoda wlaśnie z tym czekaniem tylko, ot w tym szkopuł
widze ze liste obecnosci na hokeju ma kto puscic i dobrze :)
pozdro przy okazji ;)
Dzięki
[quote]#post1600437 Z tym Finem to kolego poczekaj. Przyjdź za miesiąc choć raz na mecz to wtedy oceniasz.[/quote]
Już dzisiaj o niebo lepiej niż z Zagłębiem. Deklasujemy Podhale w Nowym Targu w 2 tercji, oby to utzymać.
Na razie pozbywamy się zawodników z ławki, jakbyśmy mieli ich za dużo. A za nich przyjdzie dwóch graczy. Brak mi słów...
- Edytowany
Ci z ławki w sumie nic nie grali, więc to sa rozsadne decyzje.
Ja czekam ma wzmocnienia minimum 2 pozycje ale za to solidne, aby na spokojnie usadowić się w srodku tabeli.
Interesuje mnie stan zdrowia Hebo i Jabłka , czy będą w stanie grać od początku rundy , czy pózniej czy ...
- Edytowany
Raczej "czy..."
Na Hebo bym już nie liczył.
No to mnie Kolega pocieszył ☹️
Bez konkretnych wzmocnień to bójcie się chamy...
- Edytowany
Pestka jak Hebo. Jeszcze Jugas odchodzi. Takie mamy transfery, że nie ma na co patrzeć najpierw ubywa a potem nie przybywa. Informatyka pełna parą. Sztuczna inteligencja uznała że nie warto kupować. Warto mieć własną...inteligncję. Bravo Comarch.
[quote]#post1600509 ... Na razie pozbywamy się zawodników z ławki, jakbyśmy mieli ich za dużo. A za nich przyjdzie dwóch graczy. Brak mi słów......[/quote]
Kilka dni temu klub Sao Paulo (jeden z największych i najbardziej utytułowanych w Brazylii) wystawił na listę transferową 13 (!) zawodników. Zażądał tego trener, ponieważ kadra liczyła 42 graczy i w jego opinii utrudniało to profesjonalne prowadzenie treningów 1 drużyny.
U nas to jest podobna sytuacja - pozbywamy się graczy, którzy są na liście płac (owszem, niskich) i nie mają szans pomóc drużynie w rundzie wiosennej. Bo zawodników 'z ławki' mamy za dużo - mam na myśli tych, którzy od ławki nie mogą się odkleić.
- Edytowany
Trzeba zrobić wszystko co się da aby pozyskać nowych zawodników, bo sytuacja kadrowa naprawdę staje się dramatyczna.
Nawet wypożyczyć jakiś graczy np. do drugiej linii ofensywnego pomocnika i skrzydłowego.
Tym bardziej, że Hebo nie wróci na rundę wiosenną i Jablonsky najprawdopodobniej też.
Należy zrobić "wszystko" by uratować ekstraklasowy byt.
Być może to co napisałem jest głosem wołającego na puszczy.
Jednak nawet Puszcza wzmocniła się reprezentantem Mołdawii, a Ruch ofensywnym pomocnikiem, reprezentantem Czech.
- Edytowany
Brakuje sześciu, na listę transferową ze sześciu, kontuzje, kartki..... przyjdzie dwóch albo nikt.
Oczywiście ci których się pozbywamy i ci kontuzjowani i tak .uja grali, więc żadana strata.
Logiczne.
Może warto rozważyć czy w ogóle zaczynać grę w lutym (został miesiąc z haczykiem). W tej sytuacji po .uj nam jakiś obóz w Turcji.
Ta kadra obecnie wygląda bardzo słabo, do tego odpadł jeszcze na całą rundę tak doświadczony obrońca jak Jugas. Co do Hebo i Jablonskiego nie ma co liczyć, że wrócą szybko do gry będąc do tego w formie.
Boiska w lutym i w marcu będą bardzo cieżkie i łatwo o kontuzje/odpukać/, do tego dużo wskazuje na to, że Puszcza będzie nadal grała u nas na wiosnę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
LucasProkoS, Goście (6)