[quote]#post1600430 Stefan go obserwuje na instagramie?[/quote]
Moze nawet Filip z bliska.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Niezły grajek ... Może trochę niski, aczkolwiek może być mega zwrotny wariat.https://www.transfermarkt.pl/ivan-gil/profil/spieler/611075
Na co władze klubu czekają, dokąd mamy żyć mrzonkami o transferach. Uzupełnienie składu to nawet nie dwóch a może sześciu graczy. Do roboty, bo będzie za późno!
Ale na co liczysz?Przecież chyba nie na Stefana .
niemoc a może jednak wy..bie nas z krzesel?
patrzac po fińczyku kupionym do hokejarzy to szukamy tych z felerem, zreszta ostatni transfer do kopaczy byl podobny,
znów sie wkrecilem w sprawdzanie tego watku, a bylem juz wyleczony...
Z tym Finem to kolego poczekaj.Przyjdź za miesiąc choć raz na mecz to wtedy oceniasz.
- Edytowany
wiem ze odpali
szkoda wlaśnie z tym czekaniem tylko, ot w tym szkopuł
widze ze liste obecnosci na hokeju ma kto puscic i dobrze :)
pozdro przy okazji ;)
Dzięki
[quote]#post1600437 Z tym Finem to kolego poczekaj. Przyjdź za miesiąc choć raz na mecz to wtedy oceniasz.[/quote]
Już dzisiaj o niebo lepiej niż z Zagłębiem. Deklasujemy Podhale w Nowym Targu w 2 tercji, oby to utzymać.
Na razie pozbywamy się zawodników z ławki, jakbyśmy mieli ich za dużo. A za nich przyjdzie dwóch graczy. Brak mi słów...
- Edytowany
Ci z ławki w sumie nic nie grali, więc to sa rozsadne decyzje.
Ja czekam ma wzmocnienia minimum 2 pozycje ale za to solidne, aby na spokojnie usadowić się w srodku tabeli.
Interesuje mnie stan zdrowia Hebo i Jabłka , czy będą w stanie grać od początku rundy , czy pózniej czy ...
- Edytowany
Raczej "czy..."
Na Hebo bym już nie liczył.
No to mnie Kolega pocieszył ☹️
Bez konkretnych wzmocnień to bójcie się chamy...
- Edytowany
Pestka jak Hebo. Jeszcze Jugas odchodzi. Takie mamy transfery, że nie ma na co patrzeć najpierw ubywa a potem nie przybywa. Informatyka pełna parą. Sztuczna inteligencja uznała że nie warto kupować. Warto mieć własną...inteligncję. Bravo Comarch.
[quote]#post1600509 ... Na razie pozbywamy się zawodników z ławki, jakbyśmy mieli ich za dużo. A za nich przyjdzie dwóch graczy. Brak mi słów......[/quote]
Kilka dni temu klub Sao Paulo (jeden z największych i najbardziej utytułowanych w Brazylii) wystawił na listę transferową 13 (!) zawodników. Zażądał tego trener, ponieważ kadra liczyła 42 graczy i w jego opinii utrudniało to profesjonalne prowadzenie treningów 1 drużyny.
U nas to jest podobna sytuacja - pozbywamy się graczy, którzy są na liście płac (owszem, niskich) i nie mają szans pomóc drużynie w rundzie wiosennej. Bo zawodników 'z ławki' mamy za dużo - mam na myśli tych, którzy od ławki nie mogą się odkleić.
- Edytowany
Trzeba zrobić wszystko co się da aby pozyskać nowych zawodników, bo sytuacja kadrowa naprawdę staje się dramatyczna.
Nawet wypożyczyć jakiś graczy np. do drugiej linii ofensywnego pomocnika i skrzydłowego.
Tym bardziej, że Hebo nie wróci na rundę wiosenną i Jablonsky najprawdopodobniej też.
Należy zrobić "wszystko" by uratować ekstraklasowy byt.
Być może to co napisałem jest głosem wołającego na puszczy.
Jednak nawet Puszcza wzmocniła się reprezentantem Mołdawii, a Ruch ofensywnym pomocnikiem, reprezentantem Czech.
- Edytowany
Brakuje sześciu, na listę transferową ze sześciu, kontuzje, kartki..... przyjdzie dwóch albo nikt.
Oczywiście ci których się pozbywamy i ci kontuzjowani i tak .uja grali, więc żadana strata.
Logiczne.
Może warto rozważyć czy w ogóle zaczynać grę w lutym (został miesiąc z haczykiem). W tej sytuacji po .uj nam jakiś obóz w Turcji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)