Zwalniają.... ale za to nie będą przyjmować😂
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1597859 Pamiętam, że 2-3 lata temu Jakub Gut zapowiadał się znakomicie. Szansy na grę w 1 drużynie nigdy nie dostał.[/quote]
Dostał.. debiutował u Probierza.
Inna sprawa że postępu nie zrobił.
4 dni później
Brać Bartosza Biedrzyckiego z Poloni Warszawa. Pojechał z psiakami jak ze słupkami i po jego akcji wywalczony rzut karny
[quote]#post1598246 Brać Bartosza Biedrzyckiego z Poloni Warszawa. Pojechał z psiakami jak ze słupkami i po jego akcji wywalczony rzut karny[/quote]
Widziałeś jego pozostałe mecze czy oceniasz piłkarza po jednej akcji ?
[quote]#post1598250 [quote]#post1598246 Brać Bartosza Biedrzyckiego z Poloni Warszawa. Pojechał z psiakami jak ze słupkami i po jego akcji wywalczony rzut karny[/quote]
Widziałeś jego pozostałe mecze czy oceniasz piłkarza po jednej akcji ? [/quote]
Po jednej akcji😂 . Kilka minut później nie atakowany dośrodkował w trybuny :)
Patryk Sokołowski?
[quote]#post1598308 Patryk Sokołowski? [/quote]
Niech wypierdal....
[quote]#post1598311 [quote]#post1598308 Patryk Sokołowski? [/quote]
Niech wypierdal....[/quote]
Sorry, mam oshime ... zapomnialem 😅
Możemy jak Manchester City przebierać w kolejce chętnych, więc gracze typu Sokołowski wypier....
[quote]#post1598553 Możemy jak Manchester City przebierać w kolejce chętnych, więc gracze typu Sokołowski wypier....[/quote]
Podobno skrzynka mailowa klubu się zapchała od CV chętnych !
Spoglądajmy w stronę Skandynawii
Z tego co wiem mają być 4 wzmocnienia, 1 obrońca, 3 pomoc/atak.
...i na pełnej po zwycięstwo ku chwale Pasiastej rewolucji od Chin aż po Góry Skaliste
- Edytowany
Lepszy byłby kierunek Hiszpania,Portugalia patrząc na grajków w e-klasie.
Pytanie kto ma być trenerem w przyszłej rundzie bo to jeszcze może się zmienić.
Wczorajszy mecz pokazał, że nieźli Skandynawowie są lepsi od drugorzędnych Portugalczyków i Hiszpanów.
W naszej sytuacji nie można sięgać poniżej takich jak Josue, Ivi Lopez, Exposito, Jesus Imaz czy nasz Judasz (jak mu było?): konkretna kasa na stół i pewność, że zawodnik nie zagra poniżej określonego poziomu. Nie ma czasu czekać, że ktoś się może rozwinie, odpali (bo ponoć utalentowany), albo odbuduje, bo kiedyś był dobry.
Dobrze, aby transfery byly dopiete przed obozem, aby już nowi zawodnicy spokojnie byli przygotowywani do nowej rundy.
- Edytowany
Wczorajszy mecz dowiódł że robienie zmian jest szkodliwe , w związku z czym tzw. transfery są zbędne.
Grając w 10 z folksdojczami byliśmy w stanie strzelić 4 bramki .
Niedawno widziałem jak niejaki Śląsk Wrocław grając w 9 spokojnie osiągnął zwycięstwo.
Oczywiście moja wypowiedź jest bez większego sensu .
Liczę tylko na poważne wpisy i rzetelną dyskusję, a nie tylko "transfery i transfery".
Zaoszczędzone w ten sposób pieniądze proponuję przepić.
Jak do tej pory to nigdy się to nie udało , może jednak teraz ?
- Edytowany
Jak to nie? Filipiak oszczędzał swoje pieniądze, a my swoje, w nagrodę za merytoryczną dyskusję, przepijaliśmy.
[quote]#post1599181 Z tego co wiem mają być 4 wzmocnienia, 1 obrońca, 3 pomoc/atak.[/quote]
Pamiętajmy, że w tej czwórce jeden to Hebo Rasmussen, bo Jacek go traktuje jako transfer 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)