Mam nadzieję, że zawodnik był oglądany i trener wie co potrafi , bo kolejny kot w worku, jak napisano wyżej nam nie jest potrzebny . Byli już tacy i na szczęście odeszli lub sa na najlepszej drodze .
Oby okazał sie strzalem w dziesiatkę i liderem drugiej linii .
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Żegnamy Filipa Balaja. Kierunek Trinity Zlin
[quote]#post1562083 Żegnamy Filipa Balaja. Kierunek Trinity Zlin[/quote]
ale tylko na wypożyczenie.
Niech mu futryny niskie będą.
Dobre i to .
[quote]#post1562084 [quote]#post1562083 Żegnamy Filipa Balaja. Kierunek Trinity Zlin[/quote]
ale tylko na wypożyczenie. [/quote]
ufff a już myślałem że transfer....
[quote]#post1562083 Żegnamy Filipa Balaja. Kierunek [b][h2]Trinity[/h2][/b] Zlin[/quote]
I bardzo dobrze... i niech mu poda niebieska tabletkę... i zabierze go do matrixa... na zAWsze😂
Będzie tam walił gola za golem z bańki
- Edytowany
[quote]#post1562065 ja tylko twierdzę, że kupowanie takich gości to kupowanie zawsze kota w worku. zawsze w naszym wypadku.
w normalnych warunkach transfer zagraniczny wygląda tak:
jest szef scoutów
scout od skandynawii jeździ i go ogląda przez kilka miesięcy. bada jego cechy osobowościowe, robi wywiad środowiskowy, być może nawiązuje kontakt z chłopakiem. tworzy masę raportów na temat jego gry w wielu meczach, obserwuje nie tylko to co się dzieje w momencie akcji, ale zwraca uwagę na poruszanie i wszystkie inne aspekty piłkarskiego rzemiosła, których nie widać na żadnych nagraniach. wszystkie dane przekazuje do szefa scoutów.
to do kupy dostaje trener i wtedy może sobie jeszcze rzucić okiem na jakiś filmik i podejmuje decyzje czy go bierzemy czy nie. po spełnieniu oczywiście wymagań płacowych, które wcześniej się uzgadniane z pionem finansowym.
w naszym klubie:
-gościa poleca zaprzyjaźniony agent (najczęściej)
-ktoś zobaczy gościa w jakimś sparingu w Turcji
-jakaś zagraniczna gazeta napisze, że to talent
-gość jest analizowany na youtubie
-gość jest analizowany na transfermarkt
-opcjonalnie poleci gościa ktoś znajomy zza granicy
nie ma to wszystko nic wspólnego z obserwowaniem kogokolwiek. jak bierzesz z ligi to wiesz kogo. w naszym wypadku jak bierzesz z zagranicy to nei masz najmniejszego pojęcia kto to jest. Loshaj z filmikiem podkręconym na szybkość 1,25 jest tego najlepszym przykładem. też go Probierz oglądał na youtubie. To nie jest kamyczek do ogródka trenerów. To są realia w jakich funkcjonujemy z gównoprezesem w z gównoteoriami. [/quote]
Nie no stary z tymi obserwacjami to poleciałeś ciężko w kosmos. Panowie Wy nie ogarniacie tego że my przebieramy w koszu z szóstym sortem kubańskich pomarańczy ? I jak tam wpadnie cokolwiek ciekawego to musimy brać a nie zastanawiać się czy będzie charakterem pasował ? Tak sondować to sobie mogą kluby z Anglii, Hiszpanii i innych cywilizowanych piłkarsko krajów. My lepimy z tego co jest w odpadkach
Trener Michał przyleciał do Turcji ze swoim hakiem i odrazu pojawiła się informacja o potencjalnym transferze :D
Jak znam życie (i nasze szczęście), to Balaj zostanie królem strzelców na Słowacji...
[quote]#post1562095 Jak znam życie (i nasze szczęście), to Balaj zostanie królem strzelców na Słowacji...[/quote]
Myslisz że z czeskiego Zlinu bedzie "szczelal" do bramek w lidze slowackiej?? no w sumie kopyto ma wysoki jest to moze pilka doleci..
[quote]#post1562098 [quote]#post1562095 Jak znam życie (i nasze szczęście), to Balaj zostanie królem strzelców na Słowacji...[/quote]
Myslisz że z czeskiego Zlinu bedzie "szczelal" do bramek w lidze slowackiej?? no w sumie kopyto ma wysoki jest to moze pilka doleci..[/quote]
Kiedys moze zostac krolem na Slowacji, niekoniecznie w tym sezonie.
- Edytowany
Ups, jaká chyba! Omlouvám se.
I to jeszcze na Morawach! A tak mi się jakoś skojarzyło, że pewnie wrócił do ligi słowackiej. No cóż, w lidze czeskiej królem strzelców raczej nie zostanie, to nie ten poziom.
- Edytowany
I Hussain i Gruzin w Cracovii? Jest szansa na obydwu.
Ktos na mus do środka nawet na kilogramy bo Hebo nie wyleczyl kontuzji...
A ja mu zycze jak najbardziej - krola strzelców, najwiecej asyst, najwiecej kz.. Uwazam, ze taki napastnik rowniez jest potrzebny.. A najbardziej go cenie za strzelenie bramki w 90 minucie najbardziej nielubianej (przeze mnie) zgodzie :)
[quote]#post1562101 I Hussain i Gruzin w Cracovii? Jest szansa na obydwu. [/quote]
Pytaj biedaka. Obawiam się, że wszyscy znamy odpowiedź. Pewnie powie, że mamy pomocników i nie ma co psuć atmosfery.
- Edytowany
[quote]#post1562099 [quote]#post1562098 [quote]#post1562095 Jak znam życie (i nasze szczęście), to Balaj zostanie królem strzelców na Słowacji...[/quote]
Myslisz że z czeskiego Zlinu bedzie "szczelal" do bramek w lidze slowackiej?? no w sumie kopyto ma wysoki jest to moze pilka doleci..[/quote]
Kiedys moze zostac krolem na Slowacji, niekoniecznie w tym sezonie.[/quote]
Kiedys moze zostaniemy mistrzem polski....niekoniecznie w tym sezonie...
Odpaliłem sobie mecz Molde vs Gent w lidze konferencji. Hussain pierwszy skład grał do 66 minuty. Solidny piłkarz pozycja nr 8 raz blisko był czerwonej kartki w lidze konferencji nie ma VAR i to go uratowało. Wyrównany mecz( oglądałem do 66 minuty) najlepszy na boisku był Vadis Odjidja Ofoe . W zeszłym sezonie galaktyczny Raków nie miał podejścia do Gent.
- Edytowany
[quote]#post1562026 Mam nadzieję że nie z tych Hussainów ;)[/quote]
Czemu nie?
Oni tam mają duże rodziny frekwencja pójdzie w górę!
Ja proponuję wziąć kilku ukraińców, może ktoś w końcu zacznie chodzić na mecze 😜
Ciekawe, o ile podniósł nam frekwencję Konoplanka. W innym kraju klub by zamówił badanie i przy ewentualnym zainteresowaniu (mamy ponoć 200 tysięcy Ukraińców w Krakowie) zainwestował w kampanię reklamową. Nie mówiąc już o próbie przyciągnięcia sponsorów i sprzedaży gadżetów.
mi się wcale nie marzy dzielenie stadionu z ukrami. pomijając nawet fakt, że generalnie nie przepadam za tłumami i frekwencja w okolicy 5-6 mnie całkowicie zadowala.
- Edytowany
Kaleb
Klub by zrobił wzmocnienia i zagrał o pudło, frekwencja gwarantowana, co potwierdziły pierwsze kolejki
[quote]#post1562138 Kaleb
Klub by zrobił wzmocnienia i zagrał o pudło, frekwencja gwarantowana, co potwierdziły pierwsze kolejki[/quote]
To w sumie prawda, w latach świetności JZ kiedy graliśmy o pudło, gdzie całą grę robił nam Cetnatski na każdy mecz chodziło 8-10k ludzi
jak się gra co roku o nic albo utrzymanie to nie będzie frekwencji. Głód w Pasiakach jest na dobrą piłkę. Pojedyncze mecze typu derby czy mecze z cwelami zapełńiamy w mairę stadion.
- Edytowany
...fejk,sorry.
[quote]#post1562172 Twitter Fabrizio Romano
@1906_fksc
Anzor Mekvabishvili to Cracovia, here we go! Dinamo have just told Cracovia that they have accepted final proposal. Agreement finally in place between all parties.[/quote]
Beka czy prawda ?
[quote]#post1562173 [quote]#post1562172 Twitter Fabrizio Romano
@1906_fksc
Anzor Mekvabishvili to Cracovia, here we go! Dinamo have just told Cracovia that they have accepted final proposal. Agreement finally in place between all parties.[/quote]
Beka czy prawda ?[/quote]
Oczywiscie ze beka. zobacz sobie adres Twitta. @......
[quote]#post1562173 [quote]#post1562172 Twitter Fabrizio Romano
@1906_fksc
Beka czy prawda ?[/quote]
Przepraszam,ale nie zwróciłem uwagi na szczegóły konta..
Na pewno Romano będzie ogłaszał transfery do Cracovii. Ludzie... 😅
@1906_fksc to jest ten plotkarz ze zrytym beretem, który się uaktywnia w okienkach transferowych i pisze bzdury wyssane z palca żeby mieć poklask wśród gawiedzi😂 😂 😂
Napisałbym "bierzcie przez pół to co pisze" ale to nawet w połowie nie jest prawdą. Zresztą tu na forum też jest i podczas letniego okienka puszczał takie pierdy, że czuć było w promieniu kilkuset kilometrów🤢
Widac ojciec Frodo korzystal z kazdej okazji nasial ile wlezie 😆 😆
Parę lat minęło a ja nadal marzę, żebyśmy go ściągnęli.
https://www.transfermarkt.pl/zsolt-kalmar/profil/spieler/199268
[quote]#post1562186 @1906_fksc to jest ten plotkarz ze zrytym beretem, który się uaktywnia w okienkach transferowych i pisze bzdury wyssane z palca żeby mieć poklask wśród gawiedzi😂 😂 😂
Napisałbym "bierzcie przez pół to co pisze" ale to nawet w połowie nie jest prawdą. Zresztą tu na forum też jest i podczas letniego okienka puszczał takie pierdy, że czuć było w promieniu kilkuset kilometrów🤢[/quote]
Chłopaczek sobie robi content typowy dla Twitterka, pod żart i beke, lodu.
a u nas jako kto pisze?
Petraszek z Rakowa do wzięcia, widziałbym go u nas;)
Hebo z poważną kontuzją achillesa wypada do końca sezonu.
To 3 środkowych pomocników potrzebujemy. A kurwa dalej czekają nie wiem na co, na spadek chyba
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
bu3o, Goście (11)