Ten moment kiedy nie pouczysz pottera, bo masz świadomość, że jest 50/50, że wyjdzie na jego :)... armagiedon Pany!
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Dorwas możemy próbowac do usranej śmierci .Javi nie ma szybkości i zwyczajnie nie nadaje się na skrzydło .
Piszczek ?wolne żarty .Strózik na siłe robiony z niego skrzydłowy bo nie ma ludzi do grania .Skutek na razie jest kiepski .
Pik junior raczej pogra w CLJ (może czasem epizdody w esktraklasie ).Gdzie skrzydłowi ?
Jakie były te zakupy??? Pożyjemy, zobaczymy...
Jedna Brazyliana jedzie jutro z juniorami /śr.pomocnik/ a druga Brazyliana /skrzydłowy/zostaje na CWKS.
Potter, a dajże spokój. Transfery ocenimy z czasem, bo znowu z tymi poprzednikami jakiegoś mega wyniku nie zrobiliśmy. A co do późnego kupowania, czy nam się podoba czy nie, my kupujemy w sposób podobny do wyprzedaży w marketach. Co nie znaczy, ze zawodnik okaże się słabszy z tego powodu. Po prostu kupiliśmy go taniej za cenę czasu. Taki Gol uczciwie postawił sprawę, przyszedł do Cracovii gdy brakło opcji transferu za granicę. Z napastnikiem też jest podobna sytuacja, gdyby miał ofertę w Hiszpanii, możliwość gry w wyższej lidze, do Pasów by nie przyszedł. Taki jest poziom kopanej w Polsce. Musimy znać miejsce w szeregu. Tak sobie tez myślę, czy ściągnięcie zawodników z takich drużyn jak my robimy, czy zrobiły to wcześniej inne kluby, nie spowoduje obniżenia cen menagerów prowadzących piłkarzy z naszych boisk, bo to one są chore.
jestem ciekawy czy Płock zapłacił coś za Adamczyka, druga kwestia to Szczepaniak który podobno już jest w Miedzi
To teraz ty daj spokój .Kluby biedniejsze od nas lub na porównywalnym budżecie potrafią znaleźć znacznie lepszych piłkarzy .
-gts wskaż choć jeden typowy szrot za czasów Junko
-Piast Gliwice od lat wygląda lepiej a kasy nie mają wcale więcej .Na tą chwilę mają 4 bardzo dobrych skrzydłowych Valencja ,Jagiełło ,Mak i Badia .2 niezłych napastników Papadopulos i Parzyszek ściągają trzeciego
-Jagiellonia od dawna robi transfery na jakość a nie na ilość
-Miedź Legnica kilku ciekawych obcokrajówców z wyższej niż my półka
-Zagłębie Lubin tu wystarczy popatrzeć w perspektywie kilku lat mało pudeł
-Korona odchodzi pół drużyny mają się dobrze
-Górnik Zabrze przeszło im tornado w lecie też załatali dziury
Problem nie leży w kasie .Problem leży w braku scatingu .Bieżemy smieci od zaprzyjaźnionego menago albo dzieci .
Wszystko pięknie, ładnie..Bierzemy napadziorów i ŚP...A skrzydłowych jak nie ma tak nie ma..
Jak nie ma jest Wdowiak, Vicinius, Strózik i Serderov szału nie ma ale lepsze to niż Zenjov i Culina...
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Potter, ale u nas w Cracovii nie jest problem z zawodnikami czy trenerami, problem jest zupełnie gdzie indziej. Mieliśmy trenerów starych, młodych, doświadczonych i na dorobku, mieliści zdobywców MP. Zawodników mieliśmy również różnych, takich co mnóstwo kosztowali i takich darmowych, mieliśmy czy mamy reprezentantów kraju, mieliśmy młodych i tych co w Ekstraklasie zęby zjedli i...wciąż to samo.
Nie jest problem w "śmieciach" jak Ty to nazywasz, czy braku scautingu….Jak nie ma tego "czegoś" w klubie, to zawsze można napisac, że to z powodu ściągniętych zawodników. Bzdura :) Przykłady innych klubów które wymieniłeś, świadczą właśnie, że to ja mam troszkę racji ;)
[quote='potter' pid='1335557' dateline='1535742396']
Problem nie leży w kasie .Problem leży w braku scatingu .
[/quote]
A widzisz Potterze niektórzy obserwujacy Klub twierdzą ,że zupełnie nie w tym problem
NATOMIAST w zainteresowaniu dużym obrotem na tanim towarze.
Oczywiście to złośliwcy i szydercy :D
- Edytowany
No ja rozumiem że Belgowie pokazali nam w pucharach że dzieli nas przepaść, ale bez przesady że młody zdolny chłopak ma się rozwijać w 2 lidze belgijskiej. Poszedł w pakiecie jeszcze z dwoma, ale to Bartek ma tam robić za mega wzmocnienie - przynajmniej na papierze.
Myślałem że w Europie już nikt w sezonie 2018/2019 polskiego zespołu nie zaora, ale widać Angole mieli inne zdanie.
[quote='quentin' pid='1335569' dateline='1535744067']
No ja rozumiem że Belgowie pokazali nam w pucharach że dzieli nas przepaść, ale bez przesady że młody zdolny chłopak ma się rozwijać w 2 lidze belgijskiej. Poszedł w pakiecie jeszcze z dwoma, ale to Bartek ma tam robić za mega wzmocnienie - przynajmniej na papierze.
Myślałem że w Europie już nikt w sezonie 2018/2019 polskiego zespołu nie zaora, ale widać Angole mieli inne zdanie.
[/quote]
Tam jest ten sam właściciel co w Leicester i pewnie chce osiągnąć awans, a że kosztem Bartka, to już nie jego problem.
W tym okienku pozyskaliśmy dwóch piłkarzy Gola i Rupę. Reszta to uzupełnienia na alibi...A straciliśmy dwóch NAJWAŻNIEJSZYCH zawodników. Jesteśmy słabsi niż na wiosnę
Mam podobne zdanie .Najgorsze że ci co odeszli nie raz byli lepsi od tych co przyszli .Dreptamy w kręgu pobożnych życzeń że tani szrot odpali i potem dziwi,y się że zamykamy tabelę ligową .Już wiosną było widać że drużyna potrzebuje 3-4 klasowych zawodników bo w polu nie graliśmy nic .Ratowały nas stale fragmenty i trio Miro -Helik -Piątek plus dobra motoryka i agresja .Nie ma już 2 z 3 więc odpadł ten atut i okazuje się że jest nagi (ma nowe szaty cesarza ).
Zima będzie bardzo nerwowa bo za wiele to my w tym składzie nie ugramy .
- Edytowany
Są jeszcze zawodnicy którzy nie mają ważnych kontraktów, mam nieodparte wrażenie że ściągniemy jeszcze jakiś zagraniczny odpad na skrzydło :)
[quote='Antoine' pid='1335584' dateline='1535747335']
Są jeszcze zawodnicy którzy nie mają ważnych kontraktów, mam nieodparte wrażenie że ściągniemy jeszcze jakiś zagraniczny odpad na skrzydło
[/quote]
Hasaniego ściągniemy xD
[quote='Kubus21' pid='1335586' dateline='1535747802']
[quote='Antoine' pid='1335584' dateline='1535747335']
Są jeszcze zawodnicy którzy nie mają ważnych kontraktów, mam nieodparte wrażenie że ściągniemy jeszcze jakiś zagraniczny odpad na skrzydło
[/quote]
Hasaniego ściągniemy xD
[/quote]
A więc to dlatego pożegnaliśmy Drewniaka, Szczepaniaka, Cetnarskiego i Adamczyka.
Hasani tak kręcił obrońcami naszym... super zawodnik , byłby gwiazda ligi na miarę Vadisa Mokebe
No to mamy 4 zawodników z poza UE. W tym sezonie na boisku może biegać dwóch. Gdzies czytałem, że od przyszłego sezonu mają być chyba zmiany i na boisku będzie mogło występować 3 grajków z poza UE i 1 młodzieżowiec.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Dcz1, Goście (5)