Ciekawe co z tym Lukas Rotpuller negocjacje dawno mogly sie juz skonczyc i pewnie skonczyly tylko z jakim skutkiem ???
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Badania :D
Austriak uparty jak osioł w negocjacjach...a Wilk pierwszym bramkarzem..... Info z tt
Austriak chce dużo zarabiać - to potwierdzają austriackie gazety (już wczoraj). U nas kłopotem jest pewnie podział podstawa / bonus za grę .Ale jeśli ktoś chce u nas odcinać kupony, to lepiej zostańmy z naszą trójką....
Ciekawe, co oznacza dużo. Jeśli to jest w granicach 10 tysięcy euro, to można negocjować. Ale jeśli to o wiele wyższe kwoty, to możemy zamknąć ten temat.
Z tego co widzę, to bramkarz albo już jest dogadany, albo będzie dogadany przed nowym sezonem.. Ciekawe kto to może być? Janek nie chce zdradzić personaliów.
Widocznie naczytal się chłopak o Comarchu i Januszu [emoji4]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Niech negocjują, fajnie. Ale to on jest w potrzebie, nie my. Dalej zdumiewa mnie, że gość, który nie gra w piłkę od lipca jest dla nas atrakcyjnym "towarem" do wzięcia.
Najwidoczniej nie jest w potrzebie skoro woli się urlopować od lipca. Ciekawe czy go Probierz widział ostatnio, bo to że Jakub nie zwraca uwagi czy prowadzi rozmowy z zapuszczonym misiem czy wysportowanym lekkoatletą to już wiemy.
Robinho był do wzięcia za friko ;).
[quote='eredin' pid='1301017' dateline='1516739406']
Austriak chce dużo zarabiać - to potwierdzają austriackie gazety (już wczoraj). U nas kłopotem jest pewnie podział podstawa / bonus za grę .Ale jeśli ktoś chce u nas odcinać kupony, to lepiej zostańmy z naszą trójką....
[/quote]
Oczywiście gościa nie widziałem w akcji i nie wiem w jakiej jest OBECNIE formie, ale jeśli chcemy kogoś kto teoretycznie przewyższa naszych obrońców o klasę to musimy mu odpowiednio zapłacić, bo za grosze to możemy kupić se kolejnego Lituaszki albo Żytkę.
Gostomski od 1 lipca w Cracovii
Dobry bramkarz? Czy Potterowe wycieranie doopy szkłem?
Może uda się go pozyskać już teraz, bo podejrzewam że po informacji o podpisaniu skończy w "klubie kokosa". [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
[quote='KamilloLce' pid='1301168' dateline='1516824243']
Gostomski od 1 lipca w Cracovii
[/quote]
[quote='KruszynaKSC' pid='1301169' dateline='1516824613']
Dobry bramkarz? Czy Potterowe wycieranie doopy szkłem?
[/quote]
w mojej opinii to drugie... jak dla mnie Grzesiek lepszym bramkarzem
Czy to nie on wtedy bronił kiedy wpakowaliśmy Lechowi tyle bramek?
Gostomski niezły bramkarz. Natomiast, to co piszą pod tym Janexem na tt o Koronie, nadaje się do kabaretu. Mam nadzieję, że Pasy jak i sam zawodnik wiedzieli jaki jest status bramkarza w Koronie i nie ma tam jakiś jaj. Teraz, będzie taka burza, ze prawdopodobnie Gostomski wyląduje w u nas jeszcze w tym okienku. Nie chodzi o samo odejście, tylko o sam sposób załatwienia sprawy, gdzie włodarze Korony wychodzą na idiotów. Ja bym na ich miejscu, szybko się takiego "ziemniaka" pozbył, by wyjść z twarzą i coś tam zarobić. Trzymanie w takiej sytuacji zawodnika w klubie, w klubie kokosa, bo na bramce sobie nie wyobrażam, by było niepotrzebną stratą wizerunkową i finansową.
2 lata temu bronił bardzo solidnie w Lechu, potem odszedł do Glasgow Rangers ale nie wywalczył tam miejsca w składzie. Jeżeli wróci do tamtej formy, to dość solidny ruch.
No to wystarczy nie spaść, a potem faktycznie Mistrzostwo Polski minimum.
[quote='maszczerano' pid='1301172' dateline='1516825706']
Czy to nie on wtedy bronił kiedy wpakowaliśmy Lechowi tyle bramek?
[/quote]
Ten sam
Gość rozegrał jeden pełny sezon (w 2 lidze parę lat temu) i 2 sezony w ekstraklasie gdzie rozegrał po 20 spotkań. Do tego jeszcze kolejnych dwadzieścia parę meczy przez resztę kariery. Naprawdę trzeba mieć fantazje by nazwać go "niezłym bramkarzem". Zakładam że ściągamy trochę młodszą wersje Peskovica, taki typ rezerwowego co to grzecznie posiedzi na ławie i poogląda jak koledzy bronią.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)