Ale pozytywne w tej informacji jest że interesujemy się i zabiegamy o takich piłkarzy. Top jest ten wyższy poziom na który do tej pory wchodziła tylko cwelka, Lech próbuje a Jadze udał się z niego Sheridan.
Szukajmy, rozmawiajmy, w końcu zacznie i nam wychodzić :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Zaiste wysoki poziom, eurowpierdole. Ale ta nasza liga jest żałosna skoro jakis noname z Austrii to "wyższy poziom"...przychodzi kolo z nadwaga ze słabej ligi belgijskiej i jest "mvp" sezonu" dziwić sie, że tak mało ludzi na meczach. I jeszcze wyjdzie Ci taki Pan Piłkarz "fatalny" i zacznie odpowiadać jak ciężkie życie jest piłkarza.
Tak prewencyjnie napiszę : nie proponujcie powrotu Dudzica po dzisiejszej kolejce :)
Napastnika na już.
Mecz pokazał raczej brak 10 , napastnika mamy .
- Edytowany
Brak stabilnej obrony i rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia.Może Hernandez dziś za krotko żeby coś napisać o nim.Sowah na +
Napastnik jest konieczny, bo raz, że nie ma rezerwowego, a dwa, że Piątek jest jaki jest, techniki się już chyba nie nauczy. Walka walką, sam chwaliłem go za Derby, ale zdanie o nim nie zmieniłem i walka to nie wszystko.
Ta drużyna potrzebuje stopera!
(starałem się być stanowczy i władczy)
- Edytowany
Władczy jesteś zazwyczaj... na pewno na tym forum..
Jest 3 stoperów i Malarczyk. Duet stoperów: Helik-Ukrainiec i jest dobrze :)
No i Siplak w obwodzie
Astonie ta drużyna potrzebuje ROZGRYWAJĄCEGO .Szlag mnie trafia jak co mecz brak pomysłu na grę i nie granie od tyłu tylko granie na wybicie Sandomierskiego .Kto nie gra z nami ma lepszy środek pola .Drewniak na rozgrywającego się nie nadaje .
Co do stopera trzeba posadzić Malarczyka i wprowadzić Helika .Lepszy ,pewniejszy potrafi się podłączyć .Karny na 2-3 na nim .
[quote='potter' pid='1271950' dateline='1503118350']
Astonie ta drużyna potrzebuje ROZGRYWAJĄCEGO .Szlag mnie trafia jak co mecz brak pomysłu na grę i nie granie od tyłu tylko granie na wybicie Sandomierskiego .Kto nie gra z nami ma lepszy środek pola .Drewniak na rozgrywającego się nie nadaje .
Co do stopera trzeba posadzić Malarczyka i wprowadzić Helika .Lepszy ,pewniejszy potrafi się podłączyć .Karny na 2-3 na nim .
[/quote]
Ad 1. Zgoda. Drewniak nie jest "10", tak jak Dąbrowski (którego mam nadzieję zima pożegnamy)
Ad2 Helik wyrósł na podstawowego stopera. Trzeba zastanowić się kogo do niego: Dytjateva czy Siplaka
[quote='Matthias89' pid='1271805' dateline='1503090725']
Napastnik jest konieczny, bo raz, że nie ma rezerwowego, a dwa, że Piątek jest jaki jest, techniki się już chyba nie nauczy. Walka walką, sam chwaliłem go za Derby, ale zdanie o nim nie zmieniłem i walka to nie wszystko.
[/quote]
A co on ma zrobić sam na 4 obrońców? Przyjąć lagę, objechać ich, a później oddać strzał w okienko?
A dopiero co czytałem analizy internetowych fanów Comarchu jak to sie wzmocniliśmy . Gdzie dzis oni są?
Potrzebuje info, ze : primo sezon sie nie zaczął, secundo jest dobrze, tylko ja zawsze narzekam , tercio forma przyjdzie i beda puchary ibwalka o mistrza.
Co do transferów proponuje Omare Santane z Miedzi -trenował kiedyś w Atletico Madryt.
Pasuje wiec do koncepcji naszego scoutingu. Najlepiej kupić go za 1 mln euro .
[quote='Aston1906' pid='1271935' dateline='1503103378']
Ta drużyna potrzebuje stopera!
(starałem się być stanowczy i władczy)
[/quote]
Ta drużyna (klub) potrzebuje stoperan!
Średnie transfery nic nie wniosą do tej drużyny. Lepiej zostawić tak jak jest i zgrywać "materiał". Jeśli kogokolwiek zamierzamy sprowadzić powinien być zasadniczo lepszy od tych, których mamy.
Domagacie się napastnika, a przecież jest w kadrze Vestenicky :v
Budziński wylądował na dwa lata w Melbourne City FC.
Przydaliby się boczni obrońcy. Kuba to nie jest typowy obrońca. Poza tym jest bez formy. O lewej stronie już wszystko zostało napisane
Akurat boczni nie są najgorsi. Problem i to duży jest ze stoperami. Nie wiem, czemu przez tyle lat nie znaleźliśmy pary dobrych, solidnych i odpowiedzialnych stoperów. A to Żytko, a to Polczak... Natomiast jak mamy kogoś odpowiedniego, Kosanovic, Hasek, to pozbywamy się ich w tempie ekspresowym. Bez sensu...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)