Powodzenia Milanie i dzięki za wszystko.
-
-
Milan Dimun - witamy!
A ja go zapamiętam za to co zrobił dobrego mimo ,że grał słabo ale kilka meczów miał naprawdę dobrych , i nie podoba mi się sposób w jaki go potraktowano po sezonie
[quote='ssj' pid='1499270' dateline='1628015534']
A ja go zapamiętam za to co zrobił dobrego mimo ,że grał słabo ale kilka meczów miał naprawdę dobrych , i [b]nie podoba mi się sposób w jaki go potraktowano po sezonie[/b]
[/quote]
Wygląda, że zarząd chciał się podlizać tym co go wygwizdali na prezentacji pucharu. Ciekawe czy to nie ci sami od muru.
Nie wiem jak to świadczy o nas, ze Milan nosił opaskę ale to było nie było jeden z naszych byłych kapitanów. Dla niego wielka sprawa. Decydujący karny w SuperPucharze, decydujący karny z Rakowem w drodze po Puchar Polski, kilka lepszych momentów, gdy miał obok siebie doświadczonego Gola. Nigdy nogi nie odstawił, jeśli dobrze pamiętam to chyba on przepłacił jedno ze starć utratą zęba? Czy to był Dąbrowski? Chyba Milan?
Dziękuję za wszystko, powodzenia w dalszej karierze.
Słyszałem, że miał ofertę z Łęcznej. Mógł znowu grać z Golem i mógłby wyglądać fajnie i mieć pewny plac. Widocznie nawet Węgrzy na Słowacji płacą więcej niż Łęczna
Dzięki Milan, za serce do gry. Powodzenia.
Zaluje ze odchodzi. Moze drewniany, moze szrot, ale serducho zostawial zawsze. Wolalem jego na DP niz Sadikovicia z Loshajem. Szkoda. Dzieki Milan za gre i powodzenia
"Cracovia zainkasowała za niego 100 tys. euro i zagwarantowała sobie 20 proc. od kwoty kolejnego transferu piłkarza. "
więcej :
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/953219/milan-dimun-juz-w-nowym-klubie-wiemy-ile-zarobila-cracovia
Powodzenia Dimunator!
Niech Ci się wiedzie!
Dzięki za tę parę ładnych lat!
[quote='hank' pid='1499318' dateline='1628073632']
"Cracovia zainkasowała za niego 100 tys. euro i zagwarantowała sobie 20 proc. od kwoty kolejnego transferu piłkarza. "
więcej :
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/953219/milan-dimun-juz-w-nowym-klubie-wiemy-ile-zarobila-cracovia
[/quote]
torreador lubi to
Dokladnie lepszy i od Sadikowica i Loshaja - najwiecej przyebiegnietych km zawsze. Nie jest wirtuozem ale na nasza lige solidny.
Srepszy, ale czas na pożegnanie a nie na przekomarzanki
Milan ...
dzięki za te 5 lat w pasiastej koszulce ...
za walkę i ambicję na boisku ...
powodzenia w dalszej karierze ...
Dzięki Milan!
100 000 euro i 20% od następnego transferu.
Dzięki za serce do gry, powodzenia w karierze.
Najbardziej zapamiętany dla mnie moment z Milanem, to to, jak widziałem go na mszy u św. Józefa w Podgórzu ;)
malo kto juz pamieta, 3:22 w tym skrocie, przepiekna bramka Milana
https://www.youtube.com/watch?v=ID8Sdj1T73M
trzymaj sie!
Dzięki za te kilka lat w Pasach, za serce, za walkę!
Niech Cię omijają kontuzje. Sukcesów. Pokaż nam i innym niedowiarkom, że umiesz grać i możesz się jeszcze rozwinąć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)